Problema inchidere centralizata, Nu imi mai merge inchidere centralizata
![]() ![]() ![]() |
Problema inchidere centralizata, Nu imi mai merge inchidere centralizata
vasy93 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 January 12 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Rapsodie
|
|||
comyny |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 6 July 09 From: Bușteni ![]() |
Salut! Incearca asa. Intra frumusel in masina, tine apasat pe butonul de inchidere centralizata pe pozitia inchis timp de circa 15 secunde pana iti palpaie becul in bord, apoi apasa pe butonul cheii ca sa se sincronizeze. Sper sa iti mearga. La mine asa a fost!
Toate bune! |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2007
|
|
Cosmin MNM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 24 January 14 ![]() |
Aceeasi problema o am si eu pe care o are vasi,am incercat sincronizarea dar degeaba...nu vrea deloc
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
Clublife |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 8 January 11 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
2005 Ambiance
|
|
Gabytzu16 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 24 January 14 ![]() |
Am si eu o problema la inchiderea centralizata de 2 zile cand o blochez nu se mai aprind becurile de la avari decat o singura data cand le deblochez ??din ce cauza ??? o fi de la sigurante sau????? pana acum 3 saptamani totul mergea ok
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
- VL-02-ECK
|
|
bogdandsn |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 675 Joined: 19 January 12 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(comyny @ 12 Mar 2012, 21:22) Salut! Incearca asa. Intra frumusel in masina, tine apasat pe butonul de inchidere centralizata pe pozitia inchis timp de circa 15 secunde pana iti palpaie becul in bord, apoi apasa pe butonul cheii ca sa se sincronizeze. Sper sa iti mearga. La mine asa a fost! Toate bune! Am incercat si eu asta dar becu din bord ramane aprins, dar eu am schimbat bordu am de logan cu CB. Daca ramane aprins ce inseamna? |
--------------------
Dacia
Super Nova / Solenza / Logan
2001 Confort / 2004 Confort / 2007 Logan 1.6 16v
- B-10-???
|
|
Gabytzu16 |
![]()
|
Multumesc am facut sincronizarea de 15 sec si totul si revenit la normal ,cheia nu era sincronizata
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
- VL-02-ECK
|
|
bogdandsn |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 675 Joined: 19 January 12 From: Bucuresti ![]() |
Cum ai sincronizat-o?
|
--------------------
Dacia
Super Nova / Solenza / Logan
2001 Confort / 2004 Confort / 2007 Logan 1.6 16v
- B-10-???
|
|
Gabytzu16 |
![]()
|
Pai am intrat in masina exact cu a zis comy mai sus usile sa fie inchise ,ti apasat pe butonul din bord c-am 15-20 sec pe inchis si apoi apesi pe butonul de la cheie ,daca nu merge din prima mai incerci o data .eu asa am facut si totul si-a revenit
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
- VL-02-ECK
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 21:11 |