Ulei 10W 60 ?
![]() ![]() ![]() |
Ulei 10W 60 ?
vi_escu |
![]()
|
||
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
||
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|||
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
QUOTE(vi_escu @ 29 Mar 2014, 14:04) E la fel de util ca magnetii pe conducta de carburant... Intr-adevar, discutia a cam deviat, dar mai bine ar fi sa nu-ti dai cu parerea daca n-ai folosit asa ceva ![]() Comparatia cu magnetii este deplasata. Foarte putin mai devreme, a fost un coleg care a mentionat RedLine intr-un 1.6 mpi de logan zicand ca e singurul ulei cu care n-a auzit zgomote metalice. Deci ceva o fi ceva si cu astea. Bine si eu pot sa confirm asta, dar sa zicem ca avand diesel, e un pic mai departe de ce vrea omul pe topic. Asa ca nu e chiar tehnoilogie spatiala asa cum multi vor sau le place sa creada. A, ca e mai scump, asa este, dar cine vrea "curse", asa cum zicea initiatorul, nu se mai uita la un 50-70 de lei in plus la un schimb de ulei... This post has been edited by cristi.r: 29 Mar 2014, 13:45 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
SorinXp |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 30 June 05 ![]() |
la un redline 10w60:
Vis @ 100°C, cSt 25.9 Vis @ 40°C, cSt 170.4 Deci la 40C 170, pei dupa cat timp se unge motorul complet (Axa cu came de ex) la o temparatura exterioara scazuta (de 0C-5C). Eu cred ca cel putin dublu fata de un 5w40. Parerea mea: - e un ulei bun daca uiti sa mai cobori cu acul sub 3000rpm si o tii frecvent dupa 4000rpm (cand uleiul atinge temperaturi mai mari in motor). Daca ai tacheti hidraulici nu stiu cat de ok e sa pui asa de vascos. - si faci drumuri lungi (cum se stie: motorul are uzura mare la rece, cu un astfel de ulei e si mai mare la rece). - consuma mai mult masina daca se merge normal Snt curios ce ulei au masinile sport (Rs-ul de renault/ford, GTI-ul de vw...) |
--------------------
DACIA
LOGAN
Prestige 1.6 16v Dec2008
- B97GCT
|
|
renaultlag2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 493 Joined: 23 February 13 From: Bucuresti ![]() |
La Clio 3 rs cel aspirat de 2.0 uleiul de prim montaj era 5w40 Shell.
|
--------------------
Renault
Laguna
2001 Dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 13:19 |