Intalniri în Galati, galateni si nu numai
![]() ![]() ![]() |
Intalniri în Galati, galateni si nu numai
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Eheee...
Sa fii tu sanatos! Avem si Kaufland, si Billa si Real si Sellgross... |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Sa nu uitam ca echipa de fotbal e pe primul loc.
PS. Te duci sa-ti recuperezi chiria? This post has been edited by tribunul: 3 Dec 2010, 00:03 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Haiii Oteeellluuu!
![]() 3 Dec 2010, 01:06: QUOTE(Markos @ 3 Dec 2010, 00:58) Probabil ca de Craciun o sa-l vizitez pe Kum, asa ca deschid topicul asta. Chiar m-am mirat ca nu exista, desi am folosit functia Search. Tot ce am gasit avea legatura cu ceva contrabanda si atat, ceea ce e cumva înjositor. Galatiul e un oras frumos, îl stiu. Are si magazin Metro. Merita un topic, fara discutie. Adica de ce sa aiba Constanta topic dedicat, si Galatiul nu? Mai ales ca sunt o gramada de useri din orasul lui Cuza, Saligny sau Costache Negri. Ca sa nu mai amintesc de Adrian Enache sau de Temistocle Popa. Imi place sa cred ca veti folosi în continuare topicul, ca sa va întalniti. Asa e frumos. Eu cred ca voi ajunge joi seara, pe 23. Stau pana pe 26. Poate aranjam de-o întalnire mai numeroasa. Poate aduci si cateva mostre din produsele tale, pe sortimente, specii! This post has been edited by dragoselu: 3 Dec 2010, 00:06 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Aduce Kum, înaintea mea. Parca si-a luat concediu începand cu 21.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Noup! Vin cu avionu', si am deja o carca de bagaje!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Vezi sa nu te astepte Manta in aeroport.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(kum @ 3 Dec 2010, 01:08) Man, daca era Markos seful meu, pai bagam cate-o portocala in gurile pilotilor, la stewardesa, mai ncapeau cateva ladite sub scaunele avionului, mai puneai prin buzunare cateva, la ceilalti pasageri... De putut se poate! 3 Dec 2010, 01:15: QUOTE(tribunul @ 3 Dec 2010, 01:11) Manta zicea ca vine si pe la Galati, sa ma vada... ![]() This post has been edited by dragoselu: 3 Dec 2010, 00:15 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
numai atatia suntem ?
![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
tribunul |
![]()
|
Pai tocmai asta il face mai diferit, altfel ar fi un oras banal, chiar plictisitor.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(Markos @ 3 Dec 2010, 00:58) Galatiul e un oras frumos, îl stiu. Are si magazin Metro. Merita un topic, ... Imaginile spune tot: metromic.gif |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Galațiu' n-are Metro. Pardon!
În schimb... O să aibă Brăila în cur ând. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Din cauza ca au preturi mari, Metro se duce numai unde gaseste destui fraieri.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Tribunule, pe cand ne onorezi si tu cu prezenta, asta e intrebarea?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
tribunul |
![]()
|
La Galati? sau unde? Daca ai sti cat imi pare rau ca n-am ajuns la Ranca...
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Oriunde, vorbesc in general.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
stiu ca are, ca doar nu livrez în camp.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Eu de cand s-a infiintat metro in Ploiesti o singura data am fost in 2004 cand mi-am luat telefon..de atunci niciodata nu am mai fost in metro..nici macar legitimatie nu am ...atunci am luat pe legitimatia unui var..prefer real/carrefour/kaufland/billa/sellgros/penny/profi/plus/ fata de metro:/
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Markos |
![]()
|
esti off-topic.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
chiar asa...ia fugareste-l ca doar e topicul tau
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
nu-i topicul meu.
moldova nu-i a mea ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
da portocalele ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
alea da
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
2% e nimica toata
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 05:55 |