[CUMPAR] Piese Renault Laguna II 2004
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] Piese Renault Laguna II 2004
Nasshu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 6 August 09 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2004
- AG 13 VAL Renault Laguna 2 - 2004 1.9dci
|
|||
Nasshu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 6 August 09 From: Pitesti ![]() |
problema cu cartelele am rezolvat-o .
1. cea cu doua butoane prin schimbarea transporder-ului ( luat de pe a mea sticata pus pe ala functionala ) 2. cea cu trei butoane , prin suflare cu aer cald si mutata in alta carcasa . dar... mai am nevoie in continuare de : a. senzor elevatie faruri (autoleveling) fata - vreau tot sistemul ( senzor, tija, nuca prinsa pe brat) - ofer maxim 50 ron ( asta ca sa nu pierdem vremea) si platesc transportul + taxa de recuperare bani b. senzor temperatura - aflat in oglinda de pe partea dreapta - ofer maxim 30 ron + transport sau maxim 50 ron daca vine la pachet cu senzorul de la punctul a . AM nevoie de ele , dar NU sunt disperat .. asa ca daca vreti sa va imbogatiti pierdem vremea !!! This post has been edited by Nasshu: 14 Feb 2014, 20:31 |
--------------------
Renault
Laguna II
2004
- AG 13 VAL Renault Laguna 2 - 2004 1.9dci
|
|
iDoctor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
misto , cum ar zice Columbeanu .
|
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
- B-02-TYM Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 15:06 |