DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> probleme tuning

Mirelush
post 13 Nov 2003, 23:05
Post #1

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

paulp vopsit stopuri e o prostie .. tre s fii idiot sa faci asta !!! impiedica vizibilitatea !!
2 daca iti iei captator de aer turbo aia e marpha !! nu pot sa zic ca arata rau !! si as vrea eu scaune recaro .. volan momo !!!!! eee
pt mine tuning insemna tuning la motor bla bla si alte abureli fara sa umblu prea mult la aspectu masinii :wink: .. si oricum mie imi place cum arat masina ta arata misto !! am vazut poza aia .. nu prea imi place cum ai vopsit barile , ca ai vopsit daoar bucata aia .. da e masina ta la urma urmei !! si nu mai imi place dunga aia neagra care o au toate daciile (si a mea :oops: , da asta e daca asa au crezut baietii destepti de la dacia ) dar stiu ca e naspa daca o scotzi ! ca tre sa stai s o vopsesti si pana mea .. in fine in rest e misto masina !!.. rotile sunt misto .. imi plac cel mai mult smile.gif

--------------------
Mirel
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Valentine
post 14 Nov 2003, 00:21
Post #2

Old Timer

From: California

deci astia cu vopsitul stopurile sau cu stopuri decolorate: de acuma o sa car o bata de baseball in masina si cand va vad, ies din masina, si va explic cum se face tzandari un stop de dacie! icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
Mirelush
post 14 Nov 2003, 00:53
Post #3

Membru

ma decolorat depinde ce maina ai ! da pe dacie nu are rost !!!!! ca iar strivi vizibilitatea !!

--------------------
Mirel
+
MoneyTalks
post 14 Nov 2003, 01:56
Post #4

-

From: Ireland

deci astia cu vopsitul stopurile sau cu stopuri decolorate: de acuma o sa car o bata de baseball in masina si cand va vad, ies din masina, si va explic cum se face tzandari un stop de dacie!  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

Nu uita ca tendinta la stopuri e sa fie... decolorate laugh.gif Vezi Mazda 6, noul BMV seria 5 etc. Asa ca... ai grija... laugh.gif laugh.gif laugh.gif

--------------------
Lexus ES300H 2020
Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost

Never underestimate the power of stupidity in large groups
+
paulp
post 14 Nov 2003, 08:52
Post #5

Bagator de seama!

From: Iasi

Mirelush, din pacate mi-am vopsit barile inainte de a intra pe forumul asta, asha ca n-am stiut ca trebuie sa tratez plasticul cu solutie dintr-aia scumpa icon_evil.gif . In consecinta acum arata de parca au fost in Bosnia icon_twisted.gif .
Probabil ca in primavara o s-o iau de la capat si o sa fac treaba ca lumea :wink: .
Cu banda aia, intr-adevar nu e foarte aspectuoasa (imi plac cele de la SLZ, dar n-am gasit la un pret acceptabil), dar e foarte folositoare, mai ales in parcarile ingramadite (gen Mall) unde tot timpul se gaseste cineva care sa deschida usa fara sa se uite daca atinge pe cel de alaturi (le-am pus dupa ce am gasit-o putin rezolvata).

Money, se poarta stopuri decolorate, dar la masinile cu LED-ri tongue.gif :wink: , nu la amaritii cu becuri de 21W.

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
asarban
post 14 Nov 2003, 09:25
Post #6

Membru autentic

Group: Banned

Nu uita ca tendinta la stopuri e sa fie... decolorate  Vezi Mazda 6, noul BMV seria 5 etc. Asa ca... ai grija...    

De acord cu tine!
Dar alea sunt stopuri facute astfel de fabricant care are mai multa minte/experienta/bun simt decat un romanas care vopseste cu negru stopul sau lipeste banda adeziva neagra pe stop, cazuri in care NU MAI VEZI NIMIC!
Sau, efectul invers, pune plastic transparent si nu iti mai dai seama care e semnalul, care e frana, care e pozitia, plus ca te chioraste ca la balamuc, ala pune frane si tie iti ard ochii!
Asa ca anunt pe aceasta cale ca eu nu am bata de baseball, dar am carja de blocat volanul astfel incat...PAZEA!

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
Mirelush
post 14 Nov 2003, 12:23
Post #7

Membru

da paulp stiu ca e folositoare banda aia ... daia nici eu nu o dau jos .. da arata ca un cenzurat :x da asta e .. alea de slz da alea arata bine nu am ce zice !!
asarban nici eu nu am bata de baseball am una de la munte , de la predeal parca .. vindeau aiai la tarabele cu suveniruri si am zis ca poate e buna la ceva smile.gif
si mazda , seat baieti cu stouti decolorate e altceva ... nu isi decoloreaza ei in casa , daca nu e din fabricatie isi cumpara de la magazin , si am vazut un post pe forum cu cineva care facea stopuri cu leduri pt daciutza .. sa ia dalea si daca nu au bani sa le lase ash cum sant , eu inca nu am avut nici o bucurie sa dau peste dastia da sper sa nici nu am ca nu am carnetu de prea mult timp smile.gif in schimb era asta vara cand am facut scoala sa imi faca unu cu un audi dasta vopsit pe stopuri o bucurie ... omu mergea cu spatele in intersectie .... si dupa ce ca era vopsit pe alea mai avea si unu ars !!! asa ca .................si mai sunt unii care nu stiu ce e aia curatat blocuri optice spate! si iar ... nu vezi nimic

--------------------
Mirel
+
...Roadrunner...
post 14 Nov 2003, 12:29
Post #8

Membru fondator "Skija Klan (c)"

monkey.. pe ce masina? daca dacie ce model? nu ai pb cu ele?

Acum am vazut !!!... 168.gif ....vai cit de tare ...nu ma pot oprii din ris ...ba potoliti-va cu astea , ca ma dau astia afara de la servici ca rid singur ca prostu' ....

--------------------
Renault MeganeII - B-81-RoadRunner
Bip... Bip... !!!
+
paulp
post 14 Nov 2003, 12:32
Post #9

Bagator de seama!

Doru abtine-te tongue.gif tongue.gif tongue.gif .
Omu e mai nou si nu prea stie ce e pe aici.
tongue.gif tongue.gif tongue.gif

--------------------
+
costi
post 14 Nov 2003, 12:40
Post #10

Membru autentic

paul ce-i cu prixza aia turbo ca stii ca si pe mine ma intereseaza (da nu stiu ce intelegi tu prin asta)

--------------------
DSN/SLZ
+
...Roadrunner...
post 14 Nov 2003, 12:40
Post #11

Doru abtine-te tongue.gif  :P  :P .
Omu e mai nou si nu prea stie ce e pe aici.
tongue.gif  :P  :P

Da' n-am domne' nimic cu cetateanu' ....doar ca mi se pare super tare faza ...gata uite m-am calmat !!! :?

Iar ca sa fiu si eu on-topic ...Fiecare om isi face masina dupa propriile gusturi ...oricit de misto' ar fi ...intotdeauna va aparea unu' care sa-ti strice chefu' ...cum ca e tot dacie, ca esti taran, si alte d'astea. Nu-i baga in seama, atita timp cit nu o umplii de actibilde, nu ii pui oua kinder pe antena, nu-ti pui semne de circulatie pe bari, si banderole d'alea verzi pe tetiere ...e bine ...

Si eu imi modificasem masina dupa gusturile mele ....si nu cred ca era urita , chiar daca eleronul era ce-i drept cam neterminat ...da' asta e ...mie mi-a placut la inceput, si odata ce am gaurit hayonu' ca sa-l prind, nu l-am mai dat jos ...asa ca ... fiecare om cu pasarica lui / respectiv stolu'....

--------------------
Bip... Bip... !!!
+
Marty
post 14 Nov 2003, 12:41
Post #12

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

E mai mult un ornament! Ia ca model Subaru Impreza WRX STi, e identica

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
asarban
post 14 Nov 2003, 12:41
Post #13

Membru autentic

Group: Banned

si banderole d'alea verzi pe tetiere

care e faza ca nu o stiu?

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
costi
post 14 Nov 2003, 12:44
Post #14

Membru autentic

Marty daca tot sitn off topic zi-mi si mie te rog de unde iau o saracie de aia de plastic s-o pun pe priza de aer de pe capota sa-mi maresc Q. mai ales vara ca n-am aer

--------------------
DSN/SLZ
+
paulp
post 14 Nov 2003, 12:48
Post #15

Bagator de seama!

prixza aia turbo

Costi, era pe aici pe forum cineva de la Baia Mare care face asa ceva.
Are pentru Nova. Costa 500K nevopsita.
Eu voiam asa ceva dar de latimea grilei de aer si se pare ca nu are decit de Subaru parca, si costa 1 mil. Voiam sa inlocuiesc grila cu totul.
Asta pe care o are e un pic mai ingusta (cea de Nova).
Deocamdata am zis Pas (ca vreau sa iau 2 caucioace).

--------------------
+
...Roadrunner...
post 14 Nov 2003, 12:48
Post #16

si banderole d'alea verzi pe tetiere

care e faza ca nu o stiu?

Banderole din alea verde fluorescent la culoare ....de le pun baietii pe tetire ...seamana cu niste ochelari de schii, dar fara ochelari, doar prinderea...

--------------------
Bip... Bip... !!!
+
paulp
post 14 Nov 2003, 12:52
Post #17

Bagator de seama!

Costi, dintr-aia cum am eu gasesti in orice magazin (sint pentru berline, cite 2 la set, dar tot setul e in jur de 50K, parca)

--------------------
+
snak3
post 14 Nov 2003, 18:42
Post #18

Membru incepator

From: Bucharest

si uite unde am ajuns de la : geamuri electrice pe dacie !!! biggrin.gif interesant . imi place. laugh.gif

--------------------
Dacia Logan 2007 Ambition 1.5 Dci - B ----
A GOOD friend will come and bail you out of jail but a TRUE friwnd will be next to you in the cell saying: " GOD it was good "
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th July 2025 - 20:07
Forum Renault