probleme tuning
![]() ![]() ![]() |
probleme tuning
Mirelush |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Mirel
|
|||
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
deci astia cu vopsitul stopurile sau cu stopuri decolorate: de acuma o sa car o bata de baseball in masina si cand va vad, ies din masina, si va explic cum se face tzandari un stop de dacie!
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Mirelush |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ma decolorat depinde ce maina ai ! da pe dacie nu are rost !!!!! ca iar strivi vizibilitatea !!
|
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE deci astia cu vopsitul stopurile sau cu stopuri decolorate: de acuma o sa car o bata de baseball in masina si cand va vad, ies din masina, si va explic cum se face tzandari un stop de dacie! :evil: :evil: :evil: :evil: Nu uita ca tendinta la stopuri e sa fie... decolorate ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Mirelush, din pacate mi-am vopsit barile inainte de a intra pe forumul asta, asha ca n-am stiut ca trebuie sa tratez plasticul cu solutie dintr-aia scumpa
![]() ![]() Probabil ca in primavara o s-o iau de la capat si o sa fac treaba ca lumea :wink: . Cu banda aia, intr-adevar nu e foarte aspectuoasa (imi plac cele de la SLZ, dar n-am gasit la un pret acceptabil), dar e foarte folositoare, mai ales in parcarile ingramadite (gen Mall) unde tot timpul se gaseste cineva care sa deschida usa fara sa se uite daca atinge pe cel de alaturi (le-am pus dupa ce am gasit-o putin rezolvata). Money, se poarta stopuri decolorate, dar la masinile cu LED-ri ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
QUOTE Nu uita ca tendinta la stopuri e sa fie... decolorate Vezi Mazda 6, noul BMV seria 5 etc. Asa ca... ai grija... De acord cu tine! Dar alea sunt stopuri facute astfel de fabricant care are mai multa minte/experienta/bun simt decat un romanas care vopseste cu negru stopul sau lipeste banda adeziva neagra pe stop, cazuri in care NU MAI VEZI NIMIC! Sau, efectul invers, pune plastic transparent si nu iti mai dai seama care e semnalul, care e frana, care e pozitia, plus ca te chioraste ca la balamuc, ala pune frane si tie iti ard ochii! Asa ca anunt pe aceasta cale ca eu nu am bata de baseball, dar am carja de blocat volanul astfel incat...PAZEA! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Mirelush |
![]()
|
da paulp stiu ca e folositoare banda aia ... daia nici eu nu o dau jos .. da arata ca un cenzurat :x da asta e .. alea de slz da alea arata bine nu am ce zice !!
asarban nici eu nu am bata de baseball am una de la munte , de la predeal parca .. vindeau aiai la tarabele cu suveniruri si am zis ca poate e buna la ceva ![]() si mazda , seat baieti cu stouti decolorate e altceva ... nu isi decoloreaza ei in casa , daca nu e din fabricatie isi cumpara de la magazin , si am vazut un post pe forum cu cineva care facea stopuri cu leduri pt daciutza .. sa ia dalea si daca nu au bani sa le lase ash cum sant , eu inca nu am avut nici o bucurie sa dau peste dastia da sper sa nici nu am ca nu am carnetu de prea mult timp ![]() |
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE monkey.. pe ce masina? daca dacie ce model? nu ai pb cu ele? Acum am vazut !!!... ![]() |
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Doru abtine-te
![]() ![]() ![]() Omu e mai nou si nu prea stie ce e pe aici. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
paul ce-i cu prixza aia turbo ca stii ca si pe mine ma intereseaza (da nu stiu ce intelegi tu prin asta)
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Doru abtine-te ![]() Omu e mai nou si nu prea stie ce e pe aici. ![]() Da' n-am domne' nimic cu cetateanu' ....doar ca mi se pare super tare faza ...gata uite m-am calmat !!! :? Iar ca sa fiu si eu on-topic ...Fiecare om isi face masina dupa propriile gusturi ...oricit de misto' ar fi ...intotdeauna va aparea unu' care sa-ti strice chefu' ...cum ca e tot dacie, ca esti taran, si alte d'astea. Nu-i baga in seama, atita timp cit nu o umplii de actibilde, nu ii pui oua kinder pe antena, nu-ti pui semne de circulatie pe bari, si banderole d'alea verzi pe tetiere ...e bine ... Si eu imi modificasem masina dupa gusturile mele ....si nu cred ca era urita , chiar daca eleronul era ce-i drept cam neterminat ...da' asta e ...mie mi-a placut la inceput, si odata ce am gaurit hayonu' ca sa-l prind, nu l-am mai dat jos ...asa ca ... fiecare om cu pasarica lui / respectiv stolu'.... |
--------------------
Renault
MeganeII
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
E mai mult un ornament! Ia ca model Subaru Impreza WRX STi, e identica
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
QUOTE si banderole d'alea verzi pe tetiere care e faza ca nu o stiu? |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Marty daca tot sitn off topic zi-mi si mie te rog de unde iau o saracie de aia de plastic s-o pun pe priza de aer de pe capota sa-mi maresc Q. mai ales vara ca n-am aer
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
paulp |
![]()
|
QUOTE prixza aia turbo Costi, era pe aici pe forum cineva de la Baia Mare care face asa ceva. Are pentru Nova. Costa 500K nevopsita. Eu voiam asa ceva dar de latimea grilei de aer si se pare ca nu are decit de Subaru parca, si costa 1 mil. Voiam sa inlocuiesc grila cu totul. Asta pe care o are e un pic mai ingusta (cea de Nova). Deocamdata am zis Pas (ca vreau sa iau 2 caucioace). |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
QUOTE QUOTE si banderole d'alea verzi pe tetiere care e faza ca nu o stiu? Banderole din alea verde fluorescent la culoare ....de le pun baietii pe tetire ...seamana cu niste ochelari de schii, dar fara ochelari, doar prinderea... |
--------------------
Renault
MeganeII
|
|
paulp |
![]()
|
Costi, dintr-aia cum am eu gasesti in orice magazin (sint pentru berline, cite 2 la set, dar tot setul e in jur de 50K, parca)
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
snak3 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 2 November 03 From: Bucharest ![]() |
si uite unde am ajuns de la : geamuri electrice pe dacie !!!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Ambition 1.5 Dci
- B ---- A GOOD friend will come and bail you out of jail but a TRUE friwnd will be next to you in the cell saying: " GOD it was good "
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 20:07 |