tuning 13XX, photoshop
![]() ![]() ![]() |
tuning 13XX, photoshop
steph |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) Dacia_Break_1992_1.jpg ( Size: 165.11k ) Number of downloads: 167 Dacia_Break2.jpg ( Size: 229.04k ) Number of downloads: 226 break_alex_update.jpg ( Size: 131.14k ) Number of downloads: 226 |
||
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|||
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
si o batrana 1300 cica ar fi chiar gordini da nu am informatii clare
This post has been edited by steph: 30 Apr 2005, 12:36 Attached thumbnail(s) 1300_rambler.JPG ( Size: 720.63k ) Number of downloads: 115 r12_tuned.jpg ( Size: 173.48k ) Number of downloads: 293 rambler.jpg ( Size: 176.6k ) Number of downloads: 310 grd.jpg ( Size: 280.3k ) Number of downloads: 324 |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
steph |
![]()
|
inca una proaspata
Attached thumbnail(s) Rambler_teknosport.jpg ( Size: 1008.49k ) Number of downloads: 130 |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Bun, si cand terminati de visat la photoshop sau ce-o fi, si puneti mana la treaba ca sa le faceti ?
![]() |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
steph |
![]()
|
man e just 4 fun ok? unii oameni au lucrat la ele si la multe altele ... pe forumu asta intr-o vreme intreba cineva si era chiar un topic de design pe pc tuning etc. asa ca unii poate sunt interesati ... maisnile din poza sunt luate de pe strada si s-au ales intamplator ok?
eu zic ca sunt 100% realizabile si poate cei ce au in cap sa tuneze dacia vor vedea si ca se poate fara kitch ok? daca pe tine nu te incanta pozele esti liber sa nu te uiti da intai gandeste-te ca sunt cateva ore de stat cu ochii in monitor pt. fiecare poza. |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
aia pe care ai postat-o a doua nu e gordini..am vazut la spalatorie capota ridicata
si in plus nu cred ca "galbenul" ala face parte din paleta de culori gordini |
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
kta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 1 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Dacia "El-Camino" ![]() Papuc cu partea din spate a cabinei de la berlina (stalp + luneta). Usa prelungita cu partea din spate a unei usi din spate de berlina. Attached thumbnail(s) daciacamino.jpg ( Size: 21.43k ) Number of downloads: 130 |
--------------------
=================
=================
==================
- --------- Seat Altea 2006
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
exista un site (cu forum) special ptr. chestiile astea.. si gasiti multe...
nu am voie sa dau numele siteului, e ceva de genul daciadesign si daca vreti dati pm sa vi-l zic |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 18:35 |