Apa in casa, ... probabil condens
![]() ![]() ![]() |
Apa in casa, ... probabil condens
Rod |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 15 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- B-37-ROD
|
|||
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Posibilă explicație: inundație la cel de deasupra.
Eu am avut plafoniera din bucătărie plină cu apă de la vecinuța de sus; intra prin tuburile de plastic și deversa la mine în farfuria de pe tavan. |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu stiu ce ai verificat tu la vecinu' de sus, dar ori a strans repede apa inainte sa verifici tu, ori ai gresit etajul. Asta e inundatie pe fata.
Poate e vreo teava de caldura sparte, merita verificat pe unde trec astea exact la blocul tau, dar ma indoiesc ca trec prin tavan/podea asa la misto... ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Posibil ca Renelu` sa-si fi diversificat oferta si sa livreze si curent electric si apa
![]() VEZI INSTALATIA DE APA SAU INCALZIRE A VECINILOR ![]() bion This post has been edited by bion: 24 Nov 2007, 09:46 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:15 |