Euromaidan, Kiev
![]() ![]() ![]() |
Euromaidan, Kiev
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(DragosP @ 20 Feb 2014, 13:52) Ce fetițe drăgălașe ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Mda, mai ales Rusia, ce mica si nevinovata e, noroc ca nu i se vad armele de prin buzunare!
Epic bull shit! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
popoarele lumii nu vor nu-stiu-ce ( povtoreniya bedstvii ) razboi
LE: i. stalin. severo-atlanticeskii pakt e nato zi, sultan duo, ce nu vor popoarele lumii? This post has been edited by yhattori: 20 Feb 2014, 14:26 |
--------------------
*
*
*
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
mir nu era pace?
popor(oare) pace ceva ceva ceva ceva razboi. 20 Feb 2014, 14:28: chiloti apretati, cred. daca avem vreo sansa sa gasim un consens planetar, sa ne coalizam impotriva chilotilor apretati... This post has been edited by Han Solo: 20 Feb 2014, 14:28 |
--------------------
White Star
Titanic
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
popoarele lumii nu vor repetarea grozaviilor razboiului
![]() This post has been edited by Markos: 20 Feb 2014, 14:38 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
yhattori |
![]()
|
pacea lumii
asa, tot grecii saracii, inteleg sufletul sovietic. This post has been edited by yhattori: 20 Feb 2014, 14:30 |
--------------------
*
*
*
|
|
Han Solo |
![]()
|
|
--------------------
White Star
Titanic
|
yhattori |
![]()
|
e unul in multime care seamana cu kum, ala cu cravata portocalie!
|
--------------------
*
*
*
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
"Popoarele lumii", ca mira-i lume, mir e pace.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Markos |
![]()
|
"mir" e si lume, si pace.
"mira" e la genitiv. This post has been edited by Markos: 20 Feb 2014, 14:41 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Han Solo |
![]()
|
|
--------------------
White Star
Titanic
|
Markos |
![]()
|
Primarul Kievului a anuntat ca demisioneaza din partidul de guvernamant. Apoi a anuntat redeschiderea metroului*
![]() (*) principalul mijloc de transport folosit de protestatari spre si dinspre Euromaidan This post has been edited by Markos: 20 Feb 2014, 14:53 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Han Solo |
![]()
|
se pregateste elicopterul?
|
--------------------
White Star
Titanic
|
Markos |
![]()
|
Opozitia a cerut convocarea de urgenta a Parlamentului, avand ca scop "destituirea dictatorului".
Aceeasi opozitie a promis parlamentarilor "garantarea integritatii fizice", în caz ca vin la Parlament ![]() De pe iutub: QUOTE "Dragi ucraineni, astăzi (joi) este o zi decisivă. Vărsarea de sânge continuă. Guvernul a recurs la provocări sângeroase sub privirile întregii lumi", afirmă Kliciko. "Huligani înarmați au fost lăsați liberi pe străzi să atace oameni și să creeze o iluzie potrivit căreia există o confruntare între cetățeni. Dar aceste planuri sunt sortite eșecului", a spus el. "Avem cu toții, împreună, datoria să oprim vărsarea de sânge", subliniază el în înregistrare. În planul pe care l-a prezentat, Kliciko îndeamnă, în primul rând, parlamentarii să se întrunească într-o ședință de urgență, la ora 13.00 GMT (15.00, ora României), pentru a adopta decizii în vederea soluționării crizei. El îi solicită, în al doilea rând, președintelui ucrainean Viktor Ianukovici să convoace alegeri prezidențiale anticipate, apreciind că acesta este singurul mod de a pune capăt violenței acum. În al treilea rând, el îndeamnă fiecare cetățean să-și unească forțele cu vecinii și prietenii pentru a-și apăra viața, sănătatea și proprietatea. 2010_11_16_105648059_rsz.jpg This post has been edited by Markos: 20 Feb 2014, 15:14 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Han Solo |
![]()
|
intelegi si ucraineana? sunt puternic diferite?
LE: ce zice afisul asta? ca ma distreaza ca l-au pus pe ceasca ![]() This post has been edited by Han Solo: 20 Feb 2014, 15:08 |
--------------------
White Star
Titanic
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ucrainienii astia sunt de fapt niste rusi prosti...din partea mea sa se omoare intre ei si ar fi bine sa inceapa agitatia si prin rusia ....
Cea mai tare faza e ca nea base cere incentarea violentelor....sunt convins ca ucraineinii il vor asculta imediat.... ![]() |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
yhattori |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 20 Feb 2014, 15:08) Peiorativul pentru ucrainieni e "Hohol", vine de la Gogol. Ucraineanul zice Haharin in loc de Gagarin. N devine M, Nikolai iese Mykola. Si mai erau citeva, ye devine yo, subtilitati d-astea. Rusii zic ca ukraineana e rusa vorbita de retarzi mental. Ucrainienii au un banc: Mykola, ai auzit? Ce? Muscalii au zburat in spatiu! Toti? Ei, toti, au trimis ei pe unu' Haharin! Pai s-atunci de ce ma deranjezi pentru atit? This post has been edited by yhattori: 20 Feb 2014, 15:20 |
--------------------
*
*
*
|
|
Han Solo |
![]()
|
http://euobserver.com/tickers/123218
se urnesc si astia... "Austrian foreign minister Sebastian Kurz told the APA press agency on Thursday that "we are in favour of targeted sanctions against those responsible for the escalation of violence" in Ukraine. Austrian support is important because several Ukrainian regime members own luxury properties and other assets in the country." |
--------------------
White Star
Titanic
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(tony-s @ 20 Feb 2014, 15:15) Cea mai tare faza e ca nea base cere incentarea violentelor....sunt convins ca ucraineinii il vor asculta imediat.... ![]() Toata lumea cere asta - papa Francisc, Obama, Merkel, Base, Putin samd. Limbajul politico-diplomatic. Pe de alta parte, cica pe culoarele de la Bruxelles au fost auziti cativa înalti oficiali UE (la o barfa, deci neoficial) spunand ca "foarte slabe sanse..." This post has been edited by Markos: 20 Feb 2014, 15:21 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sunt simpatici ieuropenii astia pe care nu-i baga nimeni in seama: romanika,austrica,jermanika......pe ucrainieni si rusi ii doare fix in cot de ieuropeni....singura pozitie care conteaza e USA insa de acolo nu prea cred ca e vreun mare interes , USA oricum are deja o pozitie strategica foarte buna in europa prin intrarea letonie,lituaniei,estoniei,romaniei....in NATO, ca sa mai fie ucraina vreo mare miza....
This post has been edited by tony-s: 20 Feb 2014, 15:23 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Han Solo |
![]()
|
sanse sa ce? sa nu se mai bumbaceasca aia? clar.
tony-s, eu sunt unul dintre cei care cred ca in ucraina exact rusia si cu sua joaca arsice. europenii sunt chibitul perfect, nu le put picioarele. acum austriecii se pare ca merg sa cumpere tigari. This post has been edited by Han Solo: 20 Feb 2014, 15:24 |
--------------------
White Star
Titanic
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(yhattori @ 20 Feb 2014, 15:16) Asa le suna rusilor. E mult mai aspra, cea mai sugestiva descriere care-mi vine-n minte ar fi: ruso-bulgara. Spre exemplu, în afisul ala, "asteptam" e "cekaemo". In bulgara e "ociakvame", în rusa e total diferit ("jdiom"). |
--------------------
Reno
Megan
|
|
yhattori |
![]()
|
in sirba si poloneza tot ceka e radacina pentru a astepta.
|
--------------------
*
*
*
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
yhattori |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 20 Feb 2014, 15:22) sanse sa ce? sa nu se mai bumbaceasca aia? clar. tony-s, eu sunt unul dintre cei care cred ca in ucraina exact rusia si cu sua joaca arsice. europenii sunt chibitul perfect, nu le put picioarele. acum austriecii se pare ca merg sa cumpere tigari. Daca marekanii vor sa mai beneficieze de bazele din Asia centrala pentru logistica lor din Afghanistan or sa intelega rapid ca e mai bine sa nu se amestece. |
--------------------
*
*
*
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 19:48 |