tub vaselina.., pentru gresat orice la indemana oricui
![]() ![]() ![]() |
tub vaselina.., pentru gresat orice la indemana oricui
urduban |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 21 April 03 From: Bucuresti-Sebastian ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova ,Matiz
- B-28-xxx
|
|||
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Sau tub silicon curatat cu pistonul ala din plastic gaurit si montat pe o tija de "pistol" pt silicon devine o maxi seringa sau o "spritiera" pentru ulei, mai ales pentru introdus in praguri, etc.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
E o idee. Dar nu mai bine cumperi un spray cu vaselina speciala?
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
sau un gresor la care ii scoti capul special!am avut aceasta idee de acu 5 ani!multam!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(diaconuliviu @ 22 Aug 2005, 07:03) Sau tub silicon curatat cu pistonul ala din plastic gaurit si montat pe o tija de "pistol" pt silicon devine o maxi seringa sau o "spritiera" pentru ulei, mai ales pentru introdus in praguri, etc. In praguri mie teama ca intra prea mult ca sa folosesti tubul acela. Eu de exemplu pt praguri folosec o palnie mare cu un furtun atasat. Capatul furtunului il intriduc in gaura dinspre habitaclu(cea din fata) si torn ulei in palnie. intra ca 2 litri pe o parte 2 pe cealalta...cu tubul cred ca trebuie umplut de prea multe ori... |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(tragedy @ 22 Aug 2005, 23:06) Da, dar avind montata tija e exact ca o seringa-incarci prin tragere, evacuezi prin apasare; in locurile mai greu accesibile poti "spritui" fara probleme. @Ydaniel-da, e buna ideea cu pompa de gresat dar nu au toti asa ceva. Off: cum e denumirea corecta a celuilalt termen al "pompei de gresat"? Unii spun "decalemit" altii "decalemitru" altii "tekaremit".. si tot asa..de unde ii vine denumirea? |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
TECALEMÍT, tecalemite, s.n. Pompã de mânã specialã, cu piston, folositã la ungerea motoarelor cu unsori consistente. [Pl. ºi: tecalemíturi] – Din fr. técalémite.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Multumesc, Costi.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
danelu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 23 February 05 ![]() |
ca fel de vaselina a-ti folosit? Care rezista cel mai mult si greseaza mai bine. Eu am luat pa baza de calciu , dar nu mi s-a parut grozava.
|
--------------------
Renault
Clio III
2007
|
|
andutzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 385 Joined: 19 December 04 ![]() |
Eu am vazut vaselina (texaco, aral...) direct ambalata in tuburi similare celor de silicon.Asa ca nu stiu daca are rost sa te chinui... Totusi e o idee buna. Mai ales ca e low cost
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- PH 23 ALX REMAT Tuning.
|
|
X-taz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 26 July 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
1310 break
- CT-05-SUM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:13 |