wi-fi rcs-rds, nu vrea sa vada reteaua
![]() ![]() ![]() |
wi-fi rcs-rds, nu vrea sa vada reteaua
adită |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
la country/region și la Band width ce valori ai?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
romania,20mhz
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
pune la band width AUTO sau mixed. Apoi musai salvare și restart la măgăoaie.
This post has been edited by gabize: 21 Feb 2014, 19:56 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
adită |
![]()
|
nu merge decat pe 20 sau 40.
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Încearcă și cu o versiune mai nouă de driver.
This post has been edited by Markos: 21 Feb 2014, 22:10 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
Propunere pentru cei pagubiti de ASTRA ASIGURARI
Consdtituirea unei asociatii nonprofit de catre cei care au fost accidentati de catre posesorii RCA emisa de ASTRA ASIGURARI SI APOI SA SE CEARA INSOLVENTA, CONFISCAREA PROPRIETATILOR STAFULUI CEO ETC VINOVAT DE STAREA DE CACAO IN CARE NE-A BAGAT. SA AUZIM NUMAI DE BINE |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Baftă.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
adită |
![]()
|
da MARKOS ,multumesc
am facut chestia asta noaptea trecuta caci nu aveam somn.....am incercat toate variantele si in cele din urma m-am gandit si la driver. deci asta era...s-a rezolvat. va multumesc tuturor pentru idei si sfaturi. ![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
Markos |
![]()
|
Cu plăcere. Sper că n-ai comandat nimic de la emag.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
adită |
![]()
|
no way!
te referi la electrocasnice? |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 13:34 |