DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Accident..., la limita

Altis
post 9 Nov 2005, 03:24
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Pt cei care ma intrebau de jante...au fost praf, rupte si deformate pe margini, insa si-au pastrat forma rotunda, si au putut fi reparate...
M-a costat cam 1.700.000, si merita, ca sunt ca noi (chiar in w-e asta am fost la Galati si le-am testat la viteze mari- nu spun ce viteze ca iar ma trag lupii moralisti de urechi)...
Pt cei care inca discuta moralitatea sau legalitatea vitezei, probabil ca daca faceam accident eram declarat vinovat, nu drumarii cum ar fi normal...sad.gif
Consider ca oricare dintre cei care posteaza aici depasesc viteza legala, chiar si intr-o depasire.
Asa ca, nu are sens sa discutam daca sau nu eram in limita vitezei legale, atata timp cat eu personal recunosc ca o depasesc frecvent(si aici sa ma critice NUMAI cei care nu au depasit-o niciodata-probabil cei care nu au pus mana inca pe volan).
Pe mine ma deranjeaza ca platitor de taxe si impozite, cetatean al unei tari ce se vrea in UE, desi eu nu vreau asta, stau sa imi rup masina si/sau gatul intr-o groapa care trebuia astupata, si care nu e pt ca un idiot de senator, inginer sau muncitor fura in nesimtire.
Asta am vrut eu sa subliniez in acest topic...nu legalitatea vitezei mele de deplasare...
Din punctul meu de vedere se poate inchide, multumiri celor care m-au compatimit smile.gif

--------------------
Tucson JM 2007 - .
Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andu911
post 9 Nov 2005, 04:27
Post #32

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

daca deja dadusei semnal stanga...vinovat e ala, daca nu...nu e nimeni vinovat

--------------------
- - -
+
Sony
post 9 Nov 2005, 07:23
Post #33

Membru autentic

From: Ban Land

QUOTE(altisone @ 9 Nov 2005, 04:24)
Pt cei care ma intrebau de jante...au fost praf, rupte si deformate pe margini, insa si-au pastrat forma rotunda, si au putut fi reparate...
M-a costat cam 1.700.000, si merita, ca sunt ca noi (chiar in w-e asta am fost la Galati si le-am testat la viteze mari- nu spun ce viteze ca iar ma trag lupii moralisti de urechi)...
*

E foarte probabil ca jantele sa nu mai aiba rezistenta pe care o aveau inainte de accident. Ai grija la gropi! Este posibil ca jantele sa se deformeze mult mai usor.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
Altis
post 9 Nov 2005, 11:01
Post #34

Membru autentic

From: Bucuresti

Tinand cont ca sunt mult criticatele jante de origine...consider ca si-au facut cu prisosinta datoria ca nu au scuipat guma de pe ele...Nu imi pare rau daca nu mai tin mult, desi sudura in argon am inteles ca e destul de solida...

--------------------
Tucson JM 2007 - .
Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
+
rtulea
post 9 Nov 2005, 11:20
Post #35

Membru autentic

From: Ploiesti (Alba-Iulia)

Vezi tu altisone, tinand cont ca in timpul sudurii jantele au suferit o incalzire puternica doar pe anumite portiuni au aparut concentratorii de tensine in material iar acestia sunt ca painea calda pentru fisurile/rupturile ulterioare. Ca sa fi sigur de ele ar trebui sa le supui unui control nedistructiv cu raze X si apoi sa stai linistit in proportie de 70% ca sunt bune. Eu te sfatuiesc sa mergi mai incet cu ele si sa eviti pe cat posibil orice groapa ivita in carosabil. (evident lucru imposibil).

--------------------
Dacia Logan sept 2006, Laureate 1,6 - PH-78-UTU
Do not try to forget your past, IT made you what you are!
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th May 2025 - 21:17
Forum Renault