Accident..., la limita
![]() ![]() ![]() |
Accident..., la limita
Altis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|||
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
daca deja dadusei semnal stanga...vinovat e ala, daca nu...nu e nimeni vinovat
|
--------------------
-
-
-
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(altisone @ 9 Nov 2005, 04:24) Pt cei care ma intrebau de jante...au fost praf, rupte si deformate pe margini, insa si-au pastrat forma rotunda, si au putut fi reparate... M-a costat cam 1.700.000, si merita, ca sunt ca noi (chiar in w-e asta am fost la Galati si le-am testat la viteze mari- nu spun ce viteze ca iar ma trag lupii moralisti de urechi)... E foarte probabil ca jantele sa nu mai aiba rezistenta pe care o aveau inainte de accident. Ai grija la gropi! Este posibil ca jantele sa se deformeze mult mai usor. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Tinand cont ca sunt mult criticatele jante de origine...consider ca si-au facut cu prisosinta datoria ca nu au scuipat guma de pe ele...Nu imi pare rau daca nu mai tin mult, desi sudura in argon am inteles ca e destul de solida...
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
rtulea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
Vezi tu altisone, tinand cont ca in timpul sudurii jantele au suferit o incalzire puternica doar pe anumite portiuni au aparut concentratorii de tensine in material iar acestia sunt ca painea calda pentru fisurile/rupturile ulterioare. Ca sa fi sigur de ele ar trebui sa le supui unui control nedistructiv cu raze X si apoi sa stai linistit in proportie de 70% ca sunt bune. Eu te sfatuiesc sa mergi mai incet cu ele si sa eviti pe cat posibil orice groapa ivita in carosabil. (evident lucru imposibil).
|
--------------------
Dacia
Logan
sept 2006, Laureate 1,6
- PH-78-UTU Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th May 2025 - 21:17 |