Omv maxxmotion vs efixS
![]() ![]() ![]() |
Omv maxxmotion vs efixS
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(cdadan @ 26 Feb 2014, 12:31) Beton, eu ma bag. Mai vrea cineva? Daca suntem mai multi, facem un SRL, negociem la sange si le luam mai ieftin. ![]() Pai daca punem asta si mai luam si nijte magneti d'aia de neodium power fuel ultra 'zdama-sii si le facem in ciuda alora de la statiile peco... Ajungem sa consumam 1 litru la suta de kilometri... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Mai bine se montează un furtun de refulare, să nu cumva să producă, în loc de a consuma combustibil…
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
bravo ma!
convinge-te singur: Acu' serios.. eu merg pe efix |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Aolo... am uitat de filtru' ala de aer. Daca il punem si pe ala... ne-am scos din probleme.. Ajunge masina sa produca combustibil...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 02:05 |