Pro sau contra guvernării USD
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării USD
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Bade, munti sunt, copaci ioc! Nu stiu daca ai observat da' pe la noi, inca, sunt copaci! Ok, la partea cu vajait gloantele subscriu, dar restul "deprinderilor dobandite" sunt fix-pix in Romania, presupunand evident ca mai e in vigoare doctrina aia "eminamente defensiva".
Bine, e drept ca in cativa ani n-or sa mai fie copaci nici pe la noi deci in final s-ar putea dovedi utila experienta! ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vizioneaza filmul rusesc "Rota Company". Vei vedea ce poate face un vanator de munte in Afganistan.
Are de gind Ponta sa infiinteze un batalion special pentru lupte in copaci. "Tarzanii Carpatilor". This post has been edited by corbex: 27 Feb 2014, 12:26 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Deci Garett n-ar trimite vanatori de munte în munti pe motiv ca nu-s destui copaci.
Ar trimite marina. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
L-am vazut pe ala cu tancul, destul cat sa ma convinga ca-i mai indicat sa-i lasi pe aia sa se omoare linistiti intre ei!
|
--------------------
No
Reno
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 27 Feb 2014, 13:26) Deci Garett n-ar trimite vanatori de munte în munti pe motiv ca nu-s destui copaci. Ar trimite marina. Drept sa-ti spun imi e perfect egal daca trimit scopionii bej, pinguinii mov sau orice alta vertebrata indiferent de culoare! Pur si simplu mi se pare o actiune si o cheltuiala inutila, aia se bat ca chiorii pe acolo de pe la Alexandru cel Mare incoace, era suficient sa le scape talibanilor cateva "B61" in cap si atat! Cheaper and way more effective! |
--------------------
No
Reno
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
legatura cu $ mi-o spune si mie cineva?
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Cotatia lemnului e in $.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(Garett @ 27 Feb 2014, 07:45) Si 4, a te plange de "mitocanii" si "atacuri la persoana" dupa ce i-ai numit retarzi si primitivi pe cei care n-au votat ca tine mi se pare cel putin ipocrit si pueril... Referitor la partea cu retardul, aceasta nu mi-a apartinut mie. Postul meu a fost doar o ironie legata de acest post al lui @vercingetorix, post care mi s-a parut cam prea agresiv: QUOTE(vercingetorix @ 26 Feb 2014, 14:42) @corbex, cand ai in familie rude cu venituri taiate de PDL, cat de retard trebuie sa fii sa continui sa votezi pe cel ce a facut asta ? Sau, poate la unii e posibil, nici nu le trebuie picioare la scaunelul capului... Caruia i-am raspuns asa: QUOTE(paul_p @ 26 Feb 2014, 20:06) Corect. Trebuie sa fii retard ca sa votezi sau sa nu votezi pe cineva doar pentru ca a taiat sau nu veniturile cuiva din familie. De-a dreptul retard! Dupa cum se vede sensul postului meu era cu totul altul decat a ataca pe cineva. Era decat o ironie. Data viitoare o sa pun un smile, ca sa se evite confuziile. This post has been edited by paul_p: 27 Feb 2014, 13:42 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
daca pui smile poti sa faci retard, pe oricine, si nu se considera in sens peiorativ. un fel de hahahaha bagat de idolu vostru base.
mwe base. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Nu ai inteles nimic.
In fine, probabil ca mai mult decat mwe base nici nu o sa poti intelege. ![]() |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
E clar.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pana la ce grad de rudenie in relatia cu cetateni "cu venituri taiate de PDL" se considera valabil "retardul" respectiv invocat ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
Mwe Ponta ar intelege?
@Vije: te faci ca nu pricepi. Nu conteaza gradul de rudenie, conteaza al dracului cind cineva iti taie, tie sau oricui, in loc sa-ti dea, care e, de fapt, ratiunea existentei unui stat. N-ai voie sa iei de la alegatori, chiar daca ai face-o ca sa mearga statul bine. Si ca sa le poata da mai tirziu. Cine e capabil sa gindeasca dincolo de berea de dupa serviciu? Multi. Unii pot gindi pina hat, la bauta sau gratarul din spatele blocului din uichend. Oamenii astia nu sint retarzi, sint chiar anticipativi, fiind in stare sa "vada" si prevada evenimente ce vor avea loc abia 1-8 ore mai tirziu. Sint niste inaintati, nu intirziati, cum gresit i-a calificat colegul. This post has been edited by corbex: 27 Feb 2014, 13:51 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
paul_p bine ca tu intelegi tot, dacis lumineaza forumul DC, IsNa calculeaza rambursarea creditelor si aphophis se ocupa de fructele de mare.
viata fara voi e pustiu. mwe base. This post has been edited by b76bgaarh: 27 Feb 2014, 13:47 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
MRU, TRU, EBA ETC
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() |
--------------------
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
E foarte interesant sa muncesti constiincios si sa te trezesti intr-o zi ca ti s-a taiat salariul cu 40%.
E foarte interesant sa muncesti 40 de ani si sa vina un politician spunand "nu avem bani", drept pentru care iti taie din pensie manarind valoarea punctului de pensie prin recalculare.(la asta nu s-a mai gandit CC, maretia dreptului, deh...) E si mai interesant cand facturile, ratele la banca, gradinita copilului nu au nici o tangenta cu masurile imbecile promulgate de catre niste politicieni impotenti. Le dau si numele : Boc, Basescu si grupul infractional deghizat sub numele de PDL. Pentru ca treaba lor nu e sa vina sa spuna "nu avem bani", treaba lor e sa gestioneze eficient situatia iar daca nu sunt in stare nu-i forteaza nimeni sa stea pe functiile alea, sa demisioneze si sa-i lase pe altii mai capabili. Dar nu te poti pune cu retarzii ce-si sug inteligenta politica din intrebarile mieroase convenite in prealabil intre Turcescu si Marinarul fara flota. Din partea mea, mwe Nutzi, eu sunt straight... This post has been edited by vercingetorix: 27 Feb 2014, 14:10 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 27 Feb 2014, 14:54) Cind a taiat Boc. Cind va merge statul bine QUOTE(ady77 @ 27 Feb 2014, 14:59) Ala la al carui spital te duci cind ai nevoie. Mergind pe soselele lui. La ale carui scoli iti trimiti copiii. Stii tu foarte bine, scriu pentru ceilalti. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 27 Feb 2014, 14:08) Aaa, ala la care apelam la colegii de forum sa caute medicamente pentru Stefan desi la TV aparea ala de la CNAS si imi spunea ca nu e criza a citostaticelor? QUOTE(corbex @ 27 Feb 2014, 14:08) Stii cat m-a costat aranjarea clasei pregatitoare? Pentru ca in clasa I sa il mute in alta clasa si sa o luam de la capat? De statul asta vorbesti? |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 27 Feb 2014, 15:07) E si mai interesant cand facturile, ratele la banca, gradinita copilului nu au nici o tangenta cu masurile imbecile promulgate de catre niste politicieni impotenti. Cu facturile te intinzi pina la nivelul sumei pe care esti in stare s-o cistigi. Nu vreti voi stat liberal? Sau nu stii ce-i aia? Le dau si numele : Boc, Basescu si grupul infractional deghizat sub numele de PDL. Pentru ca treaba lor nu e sa vina sa spuna "nu avem bani", treaba lor e sa gestioneze eficient situatia Cind ti-au taiat x% exact asta au facut, au gestionat cum au putut ceea ce au avut la dispozitie. Nu cred ca ai sa intelegi, sint cuvinte noi, altele decit "infractori", "mwe", "impotenti", etc. Da, despre statul asta. Cel de la care Ponta ia 28 de mil.euro/km liniar, lasind spitalele si clasele pregatitoare fara cele necesare. Nu vezi nici o legatura intre fenomene, nu? Noi votam USELE, mwe Base! This post has been edited by corbex: 27 Feb 2014, 14:19 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicuri politice ca ciupercile dupa ploaie. Desi asta e deja patat cu sange, de pe 17.11.2014 se aplica sanctiuni celor ce nu pot sa respecte niste reguli de baza.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 06:24 |