Pro sau contra guvernării USD
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării USD
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cind tai ce n-ai e o justificare justificata?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(corbex @ 27 Feb 2014, 14:21) Nu-i vorba atit de numele persoanelor, ci depsre guvernanti, in general, si ce a facut si face fiecare dintre ei pentru noi. Hai sa facem o comparatie intre masurile luate de PDL si cele luate de USL: PDL: a taiat salarii/pensii USL: taxa de stalp tonica PDL: a marit TVA cu 5% USL: acciza carburant 7 eurocenti PDL: a imprumutat cateva mld euro USL: Care are impact negativ mai puternic? Fii liber sa completezi. |
--------------------
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(corbex @ 27 Feb 2014, 14:16) Nu, bah, eu voiam nationalizare, partid unic si 2000 de ron leafa toata lumea, deci n-ai nimerit. Iar cu basistii as fi terminat canalul siret-baragan si dunare-bucuresti. Ati fi avut pensii babane ca detinuti politici, daca mai traiati dupa ... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 27 Feb 2014, 15:29) Hai sa facem o comparatie intre masurile luate de PDL si cele luate de USL: PDL: a taiat salarii/pensii USL: taxa de stalp tonica PDL: a marit TVA cu 5% USL: acciza carburant 7 eurocenti PDL: a imprumutat cateva mld euro USL: Cum, nu stii cite miliarde au luat? Nu poci ca sa crez! Care are impact negativ mai puternic? Fii liber sa completezi. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
Ca scuza nu stiu cate mld au luat nici pdlistii
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 27 Feb 2014, 15:32) Nu, bah, eu voiam nationalizare, partid unic si 2000 de ron leafa toata lumea, deci n-ai nimerit. Iar cu basistii as fi terminat canalul siret-baragan si dunare-bucuresti. Ati fi avut pensii babane ca detinuti politici, daca mai traiati dupa ... ![]() Semeni cu unul pe care-l am intr-o poza de specialitate, de la sfirsitul anilor '50. O caut si ti-o trimit, poate sinteti rude. In chema Turcanetorix. Sa mor daca nu sinteti leiti! This post has been edited by corbex: 27 Feb 2014, 14:46 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(ady77 @ 27 Feb 2014, 14:29) Ady, sper ca te joci!... Asta ca si cum ai zice ca daca te lovesti la fotbal si neglijezi rana iar aceasta se infecteaza, de vina pentru suferinta e medicul care curata, dezinfecteaza, coase si panseaza. Macar daca ar fi facut PDL-ul asta bine si pana la capat!... Pentru haosul di dezastrul din 2010 sunt de vina: PNL-ul (pentru gestionarea catastrofala a situatiei din 2007-8), PSD-ul cu al lui Geoana si PDL-ul cu al lui Basescu (marea coalitiea a Kurului), ca le-a pasat mai mult sa nu-si diminueze sansele sa castige alegerile din 2009 decat de tara. Cat priveste imprumuturile... tu glumesti. Guvernele PSD-PNL si apoi ala PDL au imprumutat ceva mai putin de 20 de mlrd EUR, pe care i-au papat intre 2009 si 2011. Dupa incheierea acelui acord cu FMI-ul, guvernele succesive ale Romaniei din Perioada 2011-2014 au imprumutat mai mult decat aia 20 de mlrd EUR de la FMI+BM+UE. Si nu chiar ca sa restituie creditul contractat in 2009! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 27 Feb 2014, 14:39) Semeni cu unul pe care-l am intr-o poza de specialitate, de la sfirsitul anilor '50. O caut si ti-o trimit, poate sinteti rude. Slabe sperante, Turcanu era din judetul Botosani, eu sunt sudist... Ala se ocupa de reeducarea de la Pitesti, iar n-ai nimerit-o... cu exterminarea la Canal erau altii, Maromet, Borcea... Stii tu ceva-ceva, dar esti pe langa cu subiectul. Vezi colectia "Totalitarism si literatura Estului" de la Humanitas, dar e de citit mult. Sau poti astepta pina se fac filmele... This post has been edited by vercingetorix: 27 Feb 2014, 14:51 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
corbex |
![]()
|
Autorii au trecut macar pe la 300 de km de cineva care sa fi trait evenimentele? N-am nevoie de informatii trunchiate sau denaturate. Am avut imprejur destui care au vazut cu ochii lor si au simtit pe pielea lor. N-ai ce sa-mi spui despre subiect. Nici tu, nici altcineva.
This post has been edited by corbex: 27 Feb 2014, 14:58 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
smartapp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 27 February 14 ![]() |
Nici una din formatiuni nu este mai breaza, toate tin mortis sa isi satisfaca clientela politica (a se intelege finantatorii). In discursul de ieri a lui Antonescu acesta era in sfarsit fericit ca alegatorii au realizat ca prin aceasta iesire de la guvernare, PNL-ul arata ca NU este un partid clientelar.
Vai, vai, dl. Antonescu, cred ca vei mai prinde un loc in primul rand la Oscar-uri daca te grabesti. Tare faza cu transmisia DigiTV care a surprins nervozitatea lui Antonescu, mimica si gesturile acestuia. |
--------------------
Mercedes Benz
B Klasse
2009 / 1.8 Ai nevoie de un SRL, PFA, ONG? Te ajut GRATUIT cu dosarul de acte. Informatii gasesti pe pagina web din profilul meu personal.
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Colectia respectiva este o grupare de carti tematice strict ale supravietuitorilor lagarelor comuniste.
Dar tu le stii din familie, din oficiu, din cate inteleg. Oricum, ma inclin in fata acelor oameni ce au suferit nejustificat. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Iar cei care au suferit justificat, naiba să-i coacă, nu?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 27 Feb 2014, 14:43) Dupa incheierea acelui acord cu FMI-ul, guvernele succesive ale Romaniei din Perioada 2011-2014 au imprumutat mai mult decat aia 20 de mlrd EUR de la FMI+BM+UE. Si nu chiar ca sa restituie creditul contractat in 2009! Sa le luam pe rand. Incepem cu FMI-ul: QUOTE In anul 2009, Romania a parafat un imprumut stand-by pe 24 de luni, in valoare de 12,95 miliarde de euro cu FMI, parte a unui pachet de sprijin de 19,95 miliarde acordat de FMI, UE si Banca Mondiala. Din acest aranjament cu FMI, Romania a tras sapte dintre cele opt transe prevazute, in suma de 10,57 miliarde DST (aproximativ 11,9 miliarde euro). Intrebare pentru dacis: cat a mai împrumutat Romania de la FMI în perioada 2012-2014? |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Tataie, întrebasem dacisu despre FMI, 2012-2014. Ajungem si la restu', ai rabdare.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
I le-am scris lui Ady, nu ca nu le-ar uita dupa 5 minute sau nu i le-ar pune in circa lui boc.
A, sa nu uitam! In 2013 economia a duduit iar. S-a auzit pina in biroul primului ministru. This post has been edited by corbex: 27 Feb 2014, 15:29 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Raportat la pib datoria a crescut nesemnificativ in perioada ponta vreo 2-3%, nea base boc au realizat o performanta remarcabila au dublat datoria externa de la vreo 15-16% la peste 30% in acelasi timp reducand si pib-ul..in plus guvernul ponta deja a inceput sa plateasca inapoi din datoriile facute de nea base-boc.
Valorile absolute nu prea au nici o relevanta daca nu-s raportate la pib, usa are pe departe cea mai mare datorie de peste 10 000 miliarde insa raportat la pib e de vreo 70-80%, o valoare relativ redusa daca comparam cu alte tari - japonia are peste 200% din pib datorie, italia peste 120%,grecia peste 250% si insusi jermanika are vreo 90% din pib datorie. This post has been edited by tony-s: 27 Feb 2014, 15:48 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
badie primul link e criminal. sursa labeunu.tv.
nu vrei sa il lasi pe gigi scala sa puna linkuri exacte, mata (fara diacritice) ramai la limond. This post has been edited by b76bgaarh: 27 Feb 2014, 15:43 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Markos |
![]()
|
O sa vina faru' din Iasi sa ne zica ca atunci (în 2009-2011 adica) a fost criza mondiala majora. Perfect de acord. Da' sa ne lase cu texte de genul: Romania împrumuta de la FMI+BM+UE (strict astea 3 enumerate de el, ca surse mai sunt destule) mai mult acum, decat atunci. Ca nu-l crede nici Nutu.
Daca ne mai calculeaza si IsNa sumele de returnat, ne sinucidem în masa. This post has been edited by Markos: 27 Feb 2014, 15:59 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Poftim unul pe placul tau. dar are cifre mai mari. Mai bine te multumeai cu primul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
badie, mata (la fel ca mai sus) citesti linkurile alea? pui un articol din 2012 care vorbeste despre 2013 si 2014.
asa de rau ati ajuns acolo la cotroceni. mwe base. This post has been edited by b76bgaarh: 27 Feb 2014, 16:00 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicuri politice ca ciupercile dupa ploaie. Desi asta e deja patat cu sange, de pe 17.11.2014 se aplica sanctiuni celor ce nu pot sa respecte niste reguli de baza.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 10:37 |