Pro sau contra guvernării USD
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării USD
dacis |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cum ar fi sa primim scrisorile de la Fisc în maghiara?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Corbex, ce spui tu e realitate, daca e sau nu problema, e subiectiv. Vad ca e mare problema mai ales pentru romanii ce locuiesc departe de aceste zone...
Dacis, revoltator e din nou ca avem un partid politic (UDMR-ul) cu electorat captiv si care si-a pierdut ratiunea pentru a exista cam cu 15 ani in urma, iar acum incearca sa supravietiasca inventand doleante de toate felurile ca si cum ele chiar ar fi doleantele comunicatii maghiare din romania. Adica ca si cum maghiarul din Harghita arde de grija ca in Teleorman sa existe vorbitori de limba maghiara in administratie... Si poate si mai revoltator e ca avem un partid la guvernare care e dispus sa faca chiar orice pentru a controla cele cateva locuri in parlament detinute de partidul mai sus discutat, sau oricare altul (vezi mai nou alianta cu PPDD). |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In administratie er fi o problema. Oricine trebuie sa poata comunica cu orice administratie. Altfel nici problema ca respectivii functionari sin unguri. Pot fi si chinezi. Dar trebuia sa fie in stare sa foloseasca limba oficiala. nu numai pentru ca e oficiala, ea koaca si rolul de esperanto pe teritoriul tarii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Nu ar fi. Nimeni nu sugereaza ca administratia sa se faca in orice unitate administrativa din Romania exclusiv in maghiara sau orice alta limba.
E in definitiv chiar pueril modul asta de a suci problema catre extrem. Sunt multe state in lume si in particular in Europa care functioneaza, chiar bine, cu adminitratie in mai multe limbi. Nu e vreo idee noua, nemaincercata.... Un exemplu relevant e statutul de limba oficiala (secundara) a limbii Saami in anumite unitati administrativ-teritoriale are tarilor scandinave: http://en.wikipedia.org/wiki/Saami_language#Official_status Sunt convins ca asta nu impiedica un cetatean ne-vorbitor de Saami sa beneficieze de sprijinul administratiei in acele "judete". Alte exemple relevante sunt statutul limbii Ladine in Trento-Alto Adige: http://en.wikipedia.org/wiki/Ladin_language sau a limbii Romansh in cantonul Grisunilor din Elvetia. http://en.wikipedia.org/wiki/Romansch_language Exista viata dupa xenofobie... P.S. Corectat "porumbelul" This post has been edited by IsNa: 5 Jun 2014, 11:53 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Dan Diaconescu a vorbit în emisiunea lui Victor Ciutacu, "Ediție de seară", despre alianța cu PSD. El a explicat de ce trage de timp și cine l-ar putea determina să-l trădeze pe Victor Ponta.
Premierul Victor Ponta a anunțat că Dan Diaconescu ar putea intra la guvernare săptămâna viitoare, în urma unui protocol PSD-PPDD. Dan Diaconescu a declarat că "acum câteva zile m-am prezentat la Palatul Parlamentului și am lansat următorul apel: am zis, oameni buni, stimați ciocoi- m-am adresat în primul rând celor din PNL, PDL, PMP și am încheiat cu PSD- cei care spuneți la TV, la RTV, că sunteți împotriva unui premier Traian Băsescu- nu vreau să avem un premier care a fost preșeidnte 10 ani, vreau ca în 6 noiembrie să schimb sistemul, un țăran știrb din Caracal vrea să blocheze accesul lui Băsescu la funcția premier ... Le-am dat un fel de șah, nu e încă mat". Iohannis, pion decisiv în trădarea lui Ponta Dan Diaconescu a adăugat: "Am spus că cei care se declară din PNL și PDL că sunt dușmanii lui Băsescu, hai să facem alianța anti-Băsescu. Și am sperat că mă vor suna Iohannis, Antonescu. Mă așteptam că mă vor suna să facem alianță, că ei spuneau că vor să-l înfrângă pe Ponta și nu-l vor pe Băsescu premier. Anul trecut spuneam că vreau să fac o moțiune de cenzură împotriva guvernului Ponta. Și n-a vrut nici Blaga, nici Antonescu". Întrebat dacă acum îl susține Victor Ponta, Dan Diaconescu a răspuns "după o zi nu mă sună nimeni, a doua zi apare Dragnea la Tv și și spune că propunerea lui Diaconescu pare în regulă. Se întâlnesc apoi ai mei cu Ponta... Singurii care au răspuns sunt cei de la PSD. Eu mai trag de timp cu cei de la PSD și sper că mă sună Iohannis sau Blaga, să fac cu ei alianța care să schimbe sistemul". Replici dure Dan Diaconescu- Miron Mitrea Deputatul PSD Miron Mitrea i-a tăiat aripile lui Dan Diaconescu: "În teritoriu alianța cu PPDD e o soluție....", însă, întrebat dacă este de acord cu guvernarea PSD-PPDD, Mitrea a spus: "Eu personal NU. Nici DD nu e de acord, că vrea alianță cu PNL, PDL ȘI PMP. Mai bine rămânem nesalvați, dacă pune problema astfel, că vrea alianțe cu ei și că PSD miroase urât, să ne lase în pace. Nu suntem partidulețul lui care umblă după alianțe. Părerea mea e să nu ne faceți nicio favoare. A ieșit Ponta și v-a întins o mână și acum dv. ne spuneți că ne faceți o favoare și noi participăm la proiectul dv.. PSD v-a invitat să facem în teritoriu majorități împotriva celor care s-au unit". Dan Diaconescu a replicat că nu vrea să se creeze nicio confuzie, că unul e Dan Diaconescu, care "mai de dreapta nu există". El a mai subliniat că guvernarea USL i-a închis patru firme în România. Dan Diaconescu a mai spus: "Urmează alegerile prezidențiale, scuze că vreau să joc finala prezidențială... Ideal ar fi să fim doi anti-băsiști, dar cel care câștigă să nu-l avem pe Băsescu premier". |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
IsNa |
![]()
|
Fac mi, Grisunilor, iesi porumbelul...
![]() This post has been edited by IsNa: 5 Jun 2014, 11:52 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 5 Jun 2014, 12:36) Pe DDDirect il doare fix in kur si de Ponta si de Base premier si de toate trasnaile pe care le vehiculeaza prin presa zilele astea. PSD-ul stie foarte bine cine-i omul, dar mai stie si ca DDDirect e-n prag de faliment generalizat. Si-atunci l-au strans sagalnic de boashe iar omul va canta ce i se va cere si va juca cum ii canta Ponta. Practic o alianta cu PP-DD (in principiu si in aparenta perdanta pentru PSD!) foloseste echipei de campanie a lui BT, pentru ca singura lui idee pentru la toamna este dihotomia asta brutala si jegoasa a intregii scene politice in doar doua tabere, tabara pro-Base si tabara anti-Base. Strategie in mod evident bazata pe prosteala, care ma ingretosaza. Sansa PSD-ului este ca, slava Domnului, prosti sunt destui!... 5 Jun 2014, 15:24: Cica DDDirect a cerut de la Ponta asa, cativa secretari de stat ca aperitiv si mi-nim un minister, iar Ponta i-a zis ca in principiu-i de acord. Intrebat fiind ce minister isi doreste, DDDirect a raspuns ca ala care se ocupa cu Oltchimul. (A) Asa ca saptamana viitoare s-ar putea sa se restructureze guvernul si sa se infiinteze Ministerul Oltchim. Pentru Domnu' Dan, desigur! PS Pentru gali: de la (A) incoace-i pamphlet; pan-acolo-i adevar! This post has been edited by dacis: 5 Jun 2014, 14:24 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
E vorba de Ministerul Elodia, nu de cel al Industriilor.
![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
dacis |
![]()
|
Luata de pe net:
Cica da comanda Ponta la sociologii lui de casa (Sultanescu, Turambarr etc.) sa-i faca profilul electoratului PP-DD. Rezultatul? "PPDD reprezintă toate ciurucurile țării, toți cerșetorii, maneliștii, asistații, curvele și boschetarii care au votat cu domnu’ Dan. În plus, e reprezentat de un individ condamnat în primă instanță la pușcărie cu executare pentru șantaj." Are asta vreo importanță în ochii lui Ponta? Evident! S-a simtit ca Dumnezeu in ziua a saptea, dupa Creatie: tocmai a constatat ca sunt toti dupa chipul si asemanarea sa! Poate el PSD-ul sa nu uneasca cu PP-DD-ul?! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 5 Jun 2014, 16:05) plictisitor de previzibil Dragnea asta!... ![]() Intre timp, Comisia Europeană atenționează România: Alocări DEZECHILIBRATE și LIPSĂ de priorități în strategia pentru banii UE 2014-2020. Mai precis, "Alocarea bugetară propusă reflectă în continuare dezechilibre, fapt ce reprezintă o sursă de îngrijorare. Alocarea propusă pentru mediu în cadrul Fondului European pentru Dezvoltare Regională și în cadrul Fondului de Coeziune a fost redusă și mai mult comparativ cu propunerea inițială, slăbind și mai mult capacitatea României de implementare a infrastructurilor cerute de acquis. Alocarea trebuie justificată în mod adecvat, potrivit cu importanța provocărilor avute în vedere, nevoilor de finanțare respective și aferentei posibile finanțări complementare", atenționează oficialii CE, în documentul transmis autorităților române. Ei arată că descrierea priorităților de finanțare este lipsită de o prioritizare clară și acoperă o gamă largă de intervenții, prin introducerea serviciilor publice locale furnizate de companii publice și private, fiind nevoie ca această abordare să fie revizuită. În privința planificării pentru transport, CE atenționează că nu sunt suficient descrise contextul trasnațional și legăturile internaționale cu țările vecine. Astia n-au inteles ca Dragnea vrea sa faca autostrada Bucuresti-Alexandria-Dunare, pe unde sa treaca tirurile-not, trase de teleormaneni vanjosi! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Markos @ 5 Jun 2014, 09:57) Eu ma fac ungur QUOTE(IsNa @ 5 Jun 2014, 10:50) Asta ne trebui acum, mai ceva zeci de mii de bugetari fara treaba angajati ca sa satisfaca doleante politice ale unora sau altora, si pe orice criterii altele decat nevoia si competentele... ![]() Ca tot ai pomenit de PDL, uita-te tu in urma cand a venit Alianta DA la putere cati bugetari erau si cu cati ne-a gasit criza in 2008-2009? Si spune-ne, te rog, criteriile dupa care s-au facut angajarile ![]() |
--------------------
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 5 Jun 2014, 16:11) uita-te tu in urma cand a venit Alianta DA la putere cati bugetari erau si cu cati ne-a gasit criza in 2008-2009?Si spune-ne, te rog, criteriile dupa care s-au facut angajarile ![]() 1. Just. Intre 2004 si 2008 au fost angajati peste 400.000 de bugetari 2. Dintre acestia, sub 100.000 au fost angajati pana in martie 2007 (guvernul PNL-PD), iar restul intre martie 2007 si decembrie 2008 3. Cei mai multi dintre angajatii de dupa martie 2007 nu erau oamenii PNL, ci ai PSD-ului, fara sprijinul caruia guvernul Tariceanu cadea in doi timpi si trei miscari! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 5 Jun 2014, 16:17) poate n-om fi chiar asa tampiti sa avem parte de amandoi! ![]() QUOTE(ady77 @ 5 Jun 2014, 16:23) Link: Personalul din sectorul public ar trebui să scadă pe termen mediu cu 250.000 de salariați, cam cu cât a fost suplimentat în perioada 2006-2008, a declarat luni șeful misiunii FMI de evaluare a acordului, Jeffrey Franks. Si ca sa vezi cum se facsmecheriile in sistemul bugetar, in 2007 si 2008 au fost infiintate in sistemul bugetar 215.000 de posturi, din care au fost ocupate efectiv 135.000. Ai sa zici OK, deci 135.000 de salarii in plus. Fals, sunt 135.000 de salariati in plus, dar salariile platite au fost de 215.000. Practic, aceasta este calea cresterii artificiale a salariilor in multe institutii bugetare: se propune, aproba si bugeteaza o organigrama supra-dimensionata (uneori sunt si 250% posturi fata de numarul efectiv de angajati), iar posturile vacante se distribuie (si, evident, se platesc!) ca posturi intregi sau ca fractiuni de posturi pentru angajatii existenti. Care, evident, iau banii respectivi in plus fata de leafa normala! Misto, nu?!... PS Sper ca nu-i nimeni asa naiv sa creada ca asta inseamna ore de munca suplimentare, nu?!... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
IsNa |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 5 Jun 2014, 17:11) Ca tot ai pomenit de PDL, uita-te tu in urma cand a venit Alianta DA la putere cati bugetari erau si cu cati ne-a gasit criza in 2008-2009? Si spune-ne, te rog, criteriile dupa care s-au facut angajarile ![]() Drept, daca nu cumva e eternul argument ca guvernarea de maine trebuie sa faca cel putin toate prostiile facute de guvernarea de ieri, si apoi sa caute unele noi! ![]() Zau ca trebuie sa ne dezobisnuim sa tot justificam prostiile pe care le fac cei de azi cu prostiile facute de cei de ieri! Nu poate fi asa de greu de inteles... |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
ady77 |
![]()
|
Tu i-ai pomenit, astia inca nu au facut nimic oficial in privinta angajarilor si deja ii critici, pe ailalti ...
|
--------------------
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
aia au voie ca sunt ai lui base.
uitasem de dreapta ![]() This post has been edited by b76bgaarh: 5 Jun 2014, 15:57 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ady77 |
![]()
|
@dacis: Tu esti sigur politician, unde scrie in linkul ala ca a crescut cu 300.000 numarul de bugetari intre martie 2007 - decembrie 2008 cum ai afirmat tu?
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 5 Jun 2014, 17:00) @dacis: Tu esti sigur politician, unde scrie in linkul ala ca a crescut cu 300.000 numarul de bugetari intre martie 2007 - decembrie 2008 cum ai afirmat tu? In linkul ala nu scrie. Dar am sa-ti gasesc io zilele astea lista cu angajarile bugetare mascate prin "externalizarea" serviciilor din sanatate, administratie etc.etc.. Si ai sa vezi ca chiar depasesc numarul de locuri din discutie! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
aia cu externalizarea serviciilor a facut-o si guvernul lui Boc. se laudau ca au redus nr de angajati la stat dar au angajat firme de paza in locul paznicilor. cam de atunci au prosperat frumos niste cunoscuti care aveau firma de curatenie...lucrau aproape exclusiv numai cu statul
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 5 Jun 2014, 17:20) Asta a fost o mare mizerie facuta sau macar tolerata de Boculet. Asta, pe langa tratarea societatilor cu capital de stat ca si cand n-ar fi institutii bugetare. Dar la sters creante si datorii istorice erau primii la rand! ![]() 5 Jun 2014, 18:25: Se pare ca tratamentul dupa metoda Biden isi face efectul, ca vad ca DNA-ul este plin de energie si are o imunitate de fier: - azi au inhatat doi directori din PMB, ultra-apropiati de Oprescu, - tanti Kodruta Codruța Kovesi a sesizat inspecția judiciară din cadrul CSM cu privire la taraganarea dosarelor lui Oprisan la Judecătoria Cluj Napoca, - doi arbitri tocmai au fost condamnati la inchisoare cu executare. chipap, chipap! ![]() This post has been edited by dacis: 5 Jun 2014, 17:25 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
Pai le-a dat Base o luna de vacanta, acu' recupereaza.
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Pesedeu' contraatacă în fiefu' lui Iohannis
![]() Attached thumbnail(s) Anunt.jpg ( Size: 49.05k ) Number of downloads: 98 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
La "Imparatu' romanilor" n-ar oferi si ei o c̶o̶n̶s̶u̶m̶a̶t̶i̶e̶ consultatie moca...
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
Îi interesează să vezi unde pui ștampila, nu să chefuiești.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicuri politice ca ciupercile dupa ploaie. Desi asta e deja patat cu sange, de pe 17.11.2014 se aplica sanctiuni celor ce nu pot sa respecte niste reguli de baza.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 00:24 |