Pro sau contra guvernării USD
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării USD
kato |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|||
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Deci cine e contra PSD e postac sau basist, ca nu m-am lamurit?
![]() |
--------------------
**
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Trebuie sa repet...
Am postat pe aicea ca voiam sa vand butoiul din lemn de dud al soacra-mii...pentru tuica. Intamplator am citit niste postari lungi de-ale lui Dacis cu RNP-uri si ceva cugetari din putul gandirii tip Corbex. De atunci formam un trio formidabil, de nedespartit. Asteptam modificarea cadrului legislativ pentru uniune consensuala en trois. ![]() Pina atunci suportati-ne si nu ne mai banuiti de postacisme si alte alea-alea, noi ne iubim sincer... ![]() This post has been edited by vercingetorix: 14 Jul 2014, 13:50 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(kato @ 14 Jul 2014, 14:17) e un soi ce se intaleste pe forumuri si pe publicatiile online si au rolul de a denigra, ridiculiza pe cei care indraznesc sa aiba o opinie diferita de cea trasata de partid. mai au rolul si de a minimiza prostiile facute de cineva, de a distorsiona realitatea *ex.e bine ca avem taxa de 7 centi la combustibili*, de incercare de maximizare a perceptie pozitive a unor masuri *au crescut pensiile*. mai au rolul de a incerca populatia sa accepte ce se intampla fara sa riposteze ori de a accepta schimbarile de opinie la 180 de grade. *exemplul pozitiei usl asupra gazelor de sist* cam asta ar fi un miniportret. Cum ai dat tu numai exemple dintro parte. |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Garett @ 3 Jul 2014, 06:26) Mai fratilor, parca v-a luat dna-ul mintile! www.antena3.ro/romania/o-pensionara-implicata-in-scandalul-spagii-de-la-casa-de-pensii-arges-s-a-sinucis-259211.html "Familia femeii dă vina pe procurorii DNA care ar fi amenințat-o pe femeie că își va petrece anii de pensie în închisoare." Deja e un fenomen. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 14 Jul 2014, 14:49) Trebuie sa repet... Am postat pe aicea ca voiam sa vand butoiul din lemn de dud al soacra-mii...pentru tuica. Intamplator am citit niste postari lungi de-ale lui Dacis cu RNP-uri si ceva cugetari din putul gandirii tip Corbex. De atunci formam un trio formidabil, de nedespartit. Asteptam modificarea cadrului legislativ pentru uniune consensuala en trois. ![]() Pina atunci suportati-ne si nu ne mai banuiti de postacisme si alte alea-alea, noi ne iubim sincer... ![]() Pana la urma ai vandut butoiul? Sper ca nu, un trio formidabil e de nedespartit de butoiul de tuica. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Markos @ 14 Jul 2014, 16:03) E tot aia. Nimeni nu moare in aceeasi zi si acelasi loc pe toate canalele odata. 14 Jul 2014, 16:10: QUOTE(neumann @ 14 Jul 2014, 16:06) Pana la urma ai vandut butoiul? Sper ca nu, un trio formidabil e de nedespartit de butoiul de tuica. Nu l-a vindut ca n-a fost in stare sa-l goleasca. Nu se observa? This post has been edited by corbex: 14 Jul 2014, 15:10 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
luck33ro |
![]()
|
Mwe PSD!
![]() |
--------------------
**
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
![]() |
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(kato @ 14 Jul 2014, 14:17) *ex.e bine ca avem taxa de 7 centi la combustibili* Cine-a zis asta ? |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
luck33ro |
![]()
|
Aia e doar taxa Plageo, ultima din multele taxe si accize pe combustibili...
14 Jul 2014, 17:12: QUOTE(luck33ro @ 14 Jul 2014, 13:48) Nu mi-a raspuns si mie un PSDist sau Antenist macar... ![]() This post has been edited by luck33ro: 14 Jul 2014, 17:12 |
--------------------
**
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Nu meriti osteneala.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
luck33ro |
![]()
|
![]() ![]() ![]() Hai ma ca sunt simpatici pana la urma, unii dintre ei ![]() |
--------------------
**
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Am vazut un scurt rezumat al discutiilor dintre Base si Ponta, cu punctele de vedere ale ambelor parti si am si io o serie de curiozitati pentru cei din tabara celor de stanga, inamici ai lui Base: este sustenabila masura asta cu reducerea CAS cu 5%? exista masuri de contracarare a posibilelor efecte adverse?
PS intrebarile sunt pe bune! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Haideti buei, raspundeti-i amicului lui base! E moderatorul emisiunii mai nou, pune intrebari.
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
N-o fi moderator, dar problema e reala. Nu ca ar da feseneii doi bani pe realitate.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Dan73 |
![]()
|
urmasii de drept ai feseneilor sunt pedeleii. si nu doar de drept, zic io.
![]() atrag atentia ca afirmatia de mai sus nu poate fi interpretata precum ca as da mai multe parale pe ceilalti urmasi ai FSN. ![]() This post has been edited by Dan73: 14 Jul 2014, 20:09 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 14 Jul 2014, 21:09) De drept, da, asa este. Insa nu vad ce relevanta are chestiunea in discutie. Mi se pare o tampenie ca, daca nu suntem implicati politic direct (si chiar si atunci cred ca ar tebui sa gandim la fel!) sa discutam despre o masura economica - cu fundament poltic, e drept, dar in esenta economica! - in termeni de tabere pro- ori contra- nu stiu cine. Io cred ca atunci cand e vorba de chestii economice fiecare om este pro-buzunarul sau, inclusiv pe termen mediu si lung. Daca-i om normal, evident! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 14 Jul 2014, 22:22) 1. relevanta sau ce se discuta nu stabilesti matale. ![]() 2. eu decat raspundeam facand o precizare ![]() QUOTE(dacis @ 14 Jul 2014, 22:22) Mi se pare o tampenie ca ... sa discutam despre o masura economica - cu fundament poltic, e drept, dar in esenta economica! - in termeni de tabere pro- ori contra- nu stiu cine. Ah da? Decat ca vrem raspunsuri de la cei contra lui base ![]() QUOTE(dacis @ 14 Jul 2014, 20:13) ...si am si io o serie de curiozitati pentru cei din tabara celor de stanga, inamici ai lui Base: ... This post has been edited by Dan73: 14 Jul 2014, 21:46 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 14 Jul 2014, 13:49) Trebuie sa repet... Am postat pe aicea ca voiam sa vand butoiul din lemn de dud al soacra-mii...pentru tuica. Bai pupator de dos voiculescian, sa ma kc'n butoiu' tau din lemn de dud ma! Mars la vorba cuiva de-aici si canta la alta masa, ca nu ai de-a face cu idioti. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
kato |
![]()
|
crezi ca bea rachiu de pufoaica?
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Sper sa bea ce gandesc io.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Pe bune daca mai inteleg ceva din topicu asta
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Decât basistii e eterni.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
luck33ro |
![]()
|
Pe topicu asta pana si grecu se transforma in Micutzu Suarez
![]() Ma da voi chiar puneti suflet in politichia Damboviteana ![]() This post has been edited by luck33ro: 14 Jul 2014, 22:49 |
--------------------
**
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 14 Jul 2014, 16:03) O fi primit dna consemn sa contribuie la scaderea numarului de pensionari... Aia cred ca regreta fierbinte vremurile cand ii puteau executa la Jilava dupa o judecata sumara, asa ca recurg si ei la "next best thing": pun presiune pana se omoara singuri! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicuri politice ca ciupercile dupa ploaie. Desi asta e deja patat cu sange, de pe 17.11.2014 se aplica sanctiuni celor ce nu pot sa respecte niste reguli de baza.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 03:42 |