Pro sau contra guvernării USD
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării USD
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(dacis @ 14 Jul 2014, 20:13) Am vazut un scurt rezumat al discutiilor dintre Base si Ponta, cu punctele de vedere ale ambelor parti si am si io o serie de curiozitati pentru cei din tabara celor de stanga, inamici ai lui Base: este sustenabila masura asta cu reducerea CAS cu 5%? exista masuri de contracarare a posibilelor efecte adverse? PS intrebarile sunt pe bune! Ideea ca nu sunt bani nu este o realitate, bugetul poate fi asezat pe prioritati. |
--------------------
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Presedintele nu vorbea cu o doamna. Traian Basescu vorbeste cu o doamna cand sunt pe strada sau la restaurant.
La intalnirea de ieri, presedintele vorbea cu un ministru, aparent nepregatit pana la incompetenta. Cata vreme nu i s-a adresat cu "fa Ioano", nu vad ce i se poate reprosa in privinta stilului. Iar continutul discutiei trebuia furnizat de d-na ministru, dar ea a venit pregatita doar cu mult optimism. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Reducerea salariilor bugetarilor si taierea pensiilor sint solutii la indemina. Scoaterea din grafic a autostrazilor Bucuresti-Akexandria, Bacau-Adjud si Amara-Braila ar fi alta sursa. Mai reduci 300 de parlamentari si zice sarumina FMI-ul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Era un citat din nen'tu Basescu, care era foarte bine pregatit: Se pare ca exista bani pentru aceasta crestere salariala: "Ideea ca nu sunt bani nu este o realitate, bugetul poate fi asezat pe prioritati. Daca vrei sa asiguri resurse pentru profesori sau nu. Bani exista si toate analizele probeaza acest lucru", a mai adaugat seful statului.
![]() |
--------------------
|
IsNa |
![]()
|
Si nu-i adevarat (ma refer la subiectul de azi in contextul de azi)?
L.E.: Ce crestere salariala? ![]() ![]() This post has been edited by IsNa: 15 Jul 2014, 13:40 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am omis, se poate desfiinta postul lui Gallus. Asta de pe daciaclub.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(IsNa @ 15 Jul 2014, 12:15) Si totusi, din moment ce Romania nu a tras banii din 2011 incoace, rezulta ca deficitul nu se finanteaza de la FMI cum ai afirmat tu. Tehnic cred ca e clar ca nu mai avem nevoie de acord. Romania isi poate tine bugetul la un nivel de deficit rezonabil, pe care il poate finanta, chiar destul de ieftin, de pe piete. Dar asta se intampla azi in conditiile existentei acordului, cu constrangerile ce decurg din el. Ramane intrebarea daca pietele ar fi la fel de increzatoare in conditiile incetarii - oficiale, complete - a acordului? Daca Ponta e convins ca da, are optiunea sa nici nu-i mai primeasca la Bucuresti data viitoare pe "negociatori". Daca nu e sigur, n-are decat sa-fi faca temele data viitoare mult mai bine decat aseara! Ai descoperit o alta functionalitate a FMI, avand un acord cu acesta te poti imprumuta avantajos pe pietele libere. Ce sa-i faci, baietii cu bani multi au diverse subterfugii, pina la urma tot la mana lor ajungi, doar ca primesti banii de la alt ghiseu. O parte a deficitului a fost finantat prin titlurile de stat cumparate masiv de bancile straine din Romania. Oferta MFP a fost mai mereu epuizata... E normal, daca nu mai duduie imobiliarele, bancile ce sa faca cu leii si euroii. Si o alta parte a fost obtinuta de pe pietele libere de capital in conditii de dobanda suportabile. E greu cu FMI dar e mai rau fara FMI. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
corbex |
![]()
|
Ponta intelege mecanismul asta? Daca i-l explica doamna ministru-Harvard?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
IsNa |
![]()
|
Bun, deci ai bagat sula-n prefectura ca sa fie totul clar.
QUOTE(vercingetorix @ 15 Jul 2014, 15:45) Ai descoperit o alta functionalitate a FMI, avand un acord cu acesta te poti imprumuta avantajos pe pietele libere. E greu cu FMI dar e mai rau fara FMI. Duh! Doar ca pentru a pastra acel acord trebuie sa-i convingi ca ai situatia sub control. Practic le ceri sa puna obrazul pentru tine, in fata pietelor (interne si externe). La vizita trecuta asta nu s-a intamplat deloc. Acum, "gratie" administratiei prezidentiale (pentru a fi publicat imaginile) intelegem si de ce. Daca Guvernul a mers tot cu argumente de genul "simt eu ca va fi in ordine", nu-i nicio mirare c-au plecat tinandu-se de cap! This post has been edited by IsNa: 15 Jul 2014, 14:21 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ma amaratule, ca nu-s popo nu-i nevoie sa mai spun. Da' cu tine m-as deda la niste perversiuni (cu tine in rolul fecioarei violate cu brutalitate)...
<span class='edit'>15 Jul 2014, 14:35:</span> @moldo Sunt pe drum. Mai am oleaca pan' la copitala This post has been edited by kum: 15 Jul 2014, 14:36 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Nimeni nu e atat de inteligent incat sa-l convinga pe un bou ca e bou.
Nici macar eu. Si sintagma ''amaratule'' e plagiata de la mine, amaratule. This post has been edited by vercingetorix: 15 Jul 2014, 14:37 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
vercingetorix |
![]()
|
Victor Ponta nu-i dă mandat lui Traian Băsescu pentru negocierea comisarului european
Victor Ponta a declarat, marți, că Traian Băsescu vrea să nominalizeze el comisarul european din partea României. Premierul a precizat că nu i-a acordat președintelui "mandat". A argumentat că Guvernul este cel care nominalizează comisarul. "În ceea ce privește nominalizarea comisarului european, conform Tratatului de la Lisabona și legii românești, Guvernul nominalizează un comisar. Domnul președinte vrea să îl nominalizeze el. Nu i-am dat acest mandat și, de acum încolo, este foarte important pentru viitor. Așa cum se întâmplă și în Germania, cancelarul Merkel nominalizează comisarul, și peste tot în Europa, comisarul european este desemnat de către Guvern, eu nu am cum să accept ca președintele să uzurpe un drept care, de altfel, a fost exercitat de către Tăriceanu, în 2007, și de Emil Boc, în 2009″, a spus Victor Ponta. Dacis, vezi ca e rost de ceva RNP-uri. Te bagi ? |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
E dincolo de Nadlac, e Basescu. Logica divina a textului de lege...
Sa vedem cum s-o descurca cu viitorul presedinte... This post has been edited by Han Solo: 15 Jul 2014, 15:00 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(ady77 @ 15 Jul 2014, 15:08) ![]() QUOTE(kum @ 15 Jul 2014, 15:34) Da' cu tine m-as deda la niste perversiuni (cu tine in rolul fecioarei violate cu brutalitate)... Plagiat. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Luati-va prostu'! Si nu uitati sa-l votati in continuare!
10511098_750843411634745_436964227687552914_n.jpg |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Din considerente profilactice si de igiena a ultimilor mei neuroni, eu nu prea citesc topiurile astea pe teme politice. Dar avand in vedere puzderia de reporturi primite, ma vad nevoit sa anunt aici ca ar fi recomandat sa o lasati mai moale cu discutiile pe baza de complimente dubitabile sau pe baza de la fel de dubitabile preferinte sexuale, penca in caz contrar va fi necesara acordarea de vacante prelungi majoritatii userilor care posteaza p'aci. Si asta otova, fara sa mai citesc care, de ce, cui, pen'ce...
In alta ordine de idei, ca sa fiu ontopic, desi habar n-am despre ce-ati discutat pana acu, tre sa va zic ca dupa ce-am vazut filmuletu cu intalnirea la Base, sunt din ce in ce mai convins ca prim ministru mai guguman ca al Romaniei nu cred sa mai existe cat e lumea asta de mare. Filmuletu asta parca a fost ecranizarea bruta a expresiei "S-a 'ntalnit hotu' cu prostu'" This post has been edited by Ake: 15 Jul 2014, 21:02 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ake, si stii ce-i mai frumos? Intr-un recent sondaj de opinie, 40% dintre intervievati au zis ca n-au nimic sa-i reproseze lu' Ponta....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Unde-am mai auzit io de procentu asta?
A! "....Ministerul Educației: după centralizarea tuturor datelor, 40.75% dintre absolvenții de clasa a XII-a nu au promovat Bacalaureatul" PS sa ma scuze cei in cauza...da' cred ca e vorba de cei 40% din populatie care probabil sunt mai prosti ca Ponta This post has been edited by Ake: 15 Jul 2014, 17:35 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 15 Jul 2014, 12:44) 1.DA ! 2.Vrei sa incepem de la Republica lui Platon ? Sistemul francez? Sistemul anglo-saxon ? La alegere... ![]() 1. Liviu Voinea: datorita neincheiereii scrisorii de intentie, "intr-adevar, daca am vrea, nu am putea sa luam banii din acele transe"! 2. Est siiiigur? Incepe: care este legatura dintre democratie si votul universal, liber exprimat. PS Ce are a face Republica, si Platon in general, cu statul de drept??? ![]() QUOTE(IsNa @ 15 Jul 2014, 13:15) Si totusi, din moment ce Romania nu a tras banii din 2011 incoace, rezulta ca deficitul nu se finanteaza de la FMI cum ai afirmat tu. Nuuuu-l mai faceti mincinoooos! : planset: : planset: : planset: QUOTE(Han Solo @ 15 Jul 2014, 13:18) exista un Balance of Payment agreement valabil pana in septembrie 2015. Nu s-au facut plati din el, finantarea e strict pe piata in acest moment. plati s-au facut pana prin 2011. Hait! I-ai scurtcircuitat neronul! QUOTE(ady77 @ 15 Jul 2014, 14:28) Pentru un om relativ normal si cat de cat onest nu exista ticalosi buni si ticalosi rai. Ticalosii lor si ticalosii nostri sunt tot ticalosi, cu totii! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
1. Cica după ce au văzut înregistrarea cu Ioana Petrescu la Cotroceni, sute de studenți de la Harvard s-au transferat la Spiru Haret: “Per total taxele sunt mai mari, dar măcar înveți ceva, nu ca Ioana Petrescu”;
2. Băsescu n-a fost foarte dur cu ioana Petrescu, chiar dacă a văzut ce pregătire slabă are: “Eu o am pe Eba, înțeleg cum e să ai în familie o persoană cu probleme cognitive”; 3. Asta explică totul: conducătorul de Doctorat al Ioanei Petrescu la Harvard a fost Victor Ponta; restul, evident, pe TNR! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicuri politice ca ciupercile dupa ploaie. Desi asta e deja patat cu sange, de pe 17.11.2014 se aplica sanctiuni celor ce nu pot sa respecte niste reguli de baza.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 07:34 |