Pro sau contra guvernării USD
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării USD
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
I-a trecut cand a auzit ca-i da un tricou de-a lu' hagi si un cos ca haleala. De post.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bucuria primirii unor oaspeți de seamă:
IMG_1250735732571864.jpeg ( Size: 83.24k ) Number of downloads: 291 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Încă era răcit.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
smartapp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 27 February 14 ![]() |
Gata, uite cum si-a asigurat prea-fericitul Ponta inca 1.028.401 voturi. Inca 2 poze cu statuia lui Petofi Sandor, si la mormantul lui Cioaba, si are jumatate din voturi.
|
--------------------
Mercedes Benz
B Klasse
2009 / 1.8 Ai nevoie de un SRL, PFA, ONG? Te ajut GRATUIT cu dosarul de acte. Informatii gasesti pe pagina web din profilul meu personal.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Here we go again:
www.prosport.ro/alte-sporturi/video-steagul-romaniei-motiv-de-scandal-la-gheorgheni-hocheistii-stelei-au-fost-imbranciti-si-huiduiti-pentru-ca-au-fluturat-tricolorul-12160517 "Scandal etnic la meciul dintre Progym Gheorgheni - Steaua, scor 3-4. Roș-albaștrii au câștigat după loviturile de departajare, iar unul dintre jucători a ales să sărbătorească victoria purtând steagul României pe umeri. Gestul a fost taxat de spectatori, care au început să strige "Ria! Ria! Ungaria!", și apoi au început să cânte imnul secuiesc. Un hocheist de la echipa din Gheorgheni a încercat să îi amenințe pe steliști și să îi oblige să ascundă steagul României. Pal Zsombor a sprintat către steliști și i-a îndemnat să iasă mai repede de pe arenă, iar unul dintre arbitri a intervenit pentru a aplana conflictul. Zsombor a revenit după meci cu un mesaj postat pe Facebook legat de incidentele de la finalul meciului: "Ria-Ria, Ungaria! Ținutul Secuiesc nu e România!" Curat material de guvernanti ai Romaniei, un asemenea gest de "loialitate" merita pe deplin cel putin doua trei ministere si macar un vicepremierdaca nu chiar doua! Evident, sunt perfect coinvins ca in secunda urmatoare vor aparea "vocile ratiunii" care vor sustine ca de fapt au fost "provocati", vor aduce vorba despre "kartofi" s.a.m.d.! Natie de cozi de topor.... |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Un articol de ieri mi-a amintit de o discutie din decembrie 2007 ori ianuarie 2008. In proiectul de buget pe 2008 erau puse sume in mod evident cu dedicatie pentru sefii de CJ-uri ai PSD-ului, dar asa, pe fata, fara macar o minima acoperire legala, contabila, studiu de oportunitate etc.etc.., cum era cazul cu sefii PNL In dreptul banilor pentru PSD-isti, repet, nimic.
Discutand cu un liberal l-am intrebat daca lor nu li-i jena cu asemenea chestii, ca si ei ies prost, din buget reiesind clar santajul PSD la adresa PNL. Raspunsul m-a cam naucit atunci: tartorii astia ai PSD-ului sunt prea rudimentari (expresia a fost "niste ghiolbani") care gandesc ceva de genul daca tot furam si toata lumea stie ca o facem, ce mama dreaq sa ne mai prefacem atata si sa ne ascundem dupa hartii si alte alea? Omul sustinea ca fix asa se exprimase (la o intalnire neoficiala PSD-PNL, nu foarte restransa - fro 20 de oameni) Nicusor Constantinescu, de la Constanta. Ei bine, fix aceasta impresie de frauda extrem de rudimentara, gandita de un cap sec mi-a lasat-o un articol citit ieri, despre procesul Dragnea de la Curtea Suprema: Marius Preduț a explicat că frauda a fost pusă la cale într-o sală de sport din localitatea Piatra- Olt, unde erau mai mulți lideri USL locali, printre care primarul, viceprimarul și consilierul PSD, Constantin Diță (trimis în judecată în acest dosar). "Au fost prezenți toți președinții secțiilor de votare. Am primit instrucțiuni, punându-ne că cei care sunt în străinatate să fie trecuți pe listele suplimentare. Ne-au spus că nu ni se va întâmpla nimic, pentru că toată lumea de sus este a PSD-ului", a povestit Marius. După întâlnire, edilii orașului i-au invitat pe toți la un bar de lângă primărie, unde i-au servit cu suc și cu bere. "Invitația a fost făcută de domnul vice și domnul primar și tot ei sunt cei care au plătit", a completat tânărul. Aceste infomații au fost confirmate de Simona Preduț. În continuarea declarației, Marius a explicat cum consilierul Diță le-a adus în ziua votului, pe 29 iulie, o listă în care erau trecute datele unor persoane care erau în străinătate. Încă o dată, el a primit asigurări de la Diță să stea liniștit pentru că "toată lumea este pesedistă și nu vom păți nimic". Atunci când urna mobilă a fost solicitată, Marius băga voturile în urnă, iar Simona completa listele suplimentare și semna în locul "votanților". "La finalul zilei s-a constatat că voturile din urnă sunt mai multe decat persoanele care au votat. Eu am dedus că doamna președinte de secție a luat această decizie, ca cineva să semneze în numele unor persoane, pentru a se realiza o egalitate semnături-voturi", a spus Simona. Alți 30 de oameni din satul Bistrița Nouă, de lângă Piatra-Olt, au fost audiați ieri la Curtea Supremă. Ei au povestit judecătorilor că, pentru deplasarea la București, primarul localității le-a închiriat microbuze. Martorii au spus că ei nu au votat la referendum și că nu-și pot explica cine le-a falsificat semnăturile pe listele suplimentare. Majoritatea erau oameni bătrâni, sau persoane care nici măcar nu se aflau în țară în momentul votului. Septuagenara Elena Dobeanu a explicat că nu a votat nici ea, nici copiii săi, Maria și Ionuț Dobeanu. "Am observat pe listele electorale aceeași semnătură - și pe numele meu, și pe ale copiilor. Când mi-au fost prezentate listele electorale am observat că și vecinii mei, Paul și Cristina Dumbravă, au votat. Ei sunt plecați de mai mulți ani în străinătate. Aceeași semnatură era și în dreptul numelui meu", a spus bătrâna. This post has been edited by dacis: 2 Mar 2014, 08:31 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
fix ce fac pesedei fac si nea base,pedeleii, poponarii sau cum le-o mai zice acuma....diferenta e ca daca pesedeii castiga deobicei clar la vreo 60% din voturi iar gainariile astea nu influenteaza rezultatul votului, nea base intotdeuna a castigat cu vreo 50.5-51% dintre voturi iar furturile sri,sts, nea baconschi et comp au schimbat rezultatul votului.
This post has been edited by tony-s: 2 Mar 2014, 09:29 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Garett a existat fie si un singur meci intre echipele din secuime si cele din capitala fara astfel de incidente?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vijelie |
![]()
|
Toate pana la kartofi.
![]() Cu sts-ul (serviciu obscur, incompetent si aservit politic Tiranului, din care cauza mor oamenii prin munti) ce mai facem, abandonam subiectul asa brusc ? This post has been edited by vijelie: 2 Mar 2014, 09:34 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(tony-s @ 2 Mar 2014, 09:24) Hopa, vad ca a avansat si SRI-ul la demnitatea de hot de voturi. Daca tampenia cu STS-ul o fi ea cate de cat logica pentru creaturile mono-neuronale (desi-i si imposibila si o prostie cat casa), sunt curios cum fura SRI-ul?... ![]() This post has been edited by dacis: 2 Mar 2014, 09:58 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vijelie |
![]()
|
Ete cica ospătarul Ponta mai primește o lista, de la vâru' Kelemen.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vijelie |
![]()
|
Nu se poate trece cu vederea setea de putere a unui lider fara sustinere politica (mai putin mortii si emigrantii din Olt si Teleorman), aflat in permanenta in cautare de aliati pentru a fi numit a 3-a oara prim ministru chiar de cel despre care declara ca e inamicu public nr. 1: Basescu.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
As aprecia totusi ca in felul lor UDMRistii au fost parolisti. Au mers cu Basescu pana la capat. Datorita lor de fapt a si castigat al doilea mandat.
Iar in alta ordine de idei, din cele patru, cinci partide importante cam fiecare si-a tras-o cu fiecare de-a lungul anilor. Asta-i logica politica ... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(radian @ 2 Mar 2014, 12:38) Ihi. AU fost cam singurul partid fair play pana la capat. Si, in plus, dupa ce au iesit din diversele coalitii in care au fost implicati, nu au avut "revelatii" post-factum despre cat de ticalosi au fost partenerii de coalitie, ca partidele tratitionale. Adica si-au asumat optiunile facute si dupa ruperea coalitiilor! Pe romaneste, n-au scuipat unde au lins. Si-au asumat inclusiv taierile de salarii si cresterea TVA-ului, chestii pe care PDL-istii sadea cauta sa le cam faca uitate!... This post has been edited by dacis: 2 Mar 2014, 12:43 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ce bun e ei și cât ne lipsește!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Imi vine sa vars o lacrima de cat de minunati sunt udemereii.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(radian @ 2 Mar 2014, 13:38) Eu zic ca ar trebui sa fie la guvernare! Oh, wait... 2 Mar 2014, 15:25: QUOTE(radian @ 2 Mar 2014, 10:27) Garett a existat fie si un singur meci intre echipele din secuime si cele din capitala fara astfel de incidente? Nu, pentru ca de fiecare data s-au lasat lucrurile in coada de peste! Daca primul meci la care se intamplau astfel de lucru era si ultimul meci ever al echipei ai carei "suporteri" faceau astfel de scene a doua oara nu s-ar mai fi repetat! Dar, evident total intamplator, seful federatiei de hochei este tot secui...impartial, indubitabil! This post has been edited by Garett: 2 Mar 2014, 14:25 |
--------------------
No
Reno
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(AR-18-MOS @ 2 Mar 2014, 14:07) recunosc ca si prin preajma neuronuluimeu a trecut ispita sa zic asa ceva, dar m-am haptsinut! ![]() QUOTE(Garett @ 2 Mar 2014, 14:22) Deloc intamplator. Pentru ca din gentilete presedintele echipei de hochei Carnavalul Mamaia nu prea vrea sa-i faca concurenta pretenului secui! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ce bine vă-nțelegeți voi doi. Vorba cântecului.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
Garett daca ii vrei la guvernare nu ai decat sa-i votezi. Cine te impiedica?
Hocheiul e singurul sport practicat in Romanica la care in tribune se intampla chestii la limita legii? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
radian |
![]()
|
Nu stiu coane de ce i-ai vrea, dar tu ai zis ca trebuie sa fie la guvernare ...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Garett |
![]()
|
Eram "decat" ironic!
![]() Dpmdv n-au decat sa intre in psd, pnl, pimp etc. Dar udemere ca atare la guvernare a fost doar un factor perturbator si doar o nesfarsita cauza de cedari, ma rog, evident, nu e prost cine cere, dar ultimii ani au dovedit ca se poate bine-mersi fara udemere la guvernare. |
--------------------
No
Reno
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicuri politice ca ciupercile dupa ploaie. Desi asta e deja patat cu sange, de pe 17.11.2014 se aplica sanctiuni celor ce nu pot sa respecte niste reguli de baza.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 23:38 |