Pro sau contra guvernării USD
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării USD
dacis |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|||
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 28 Aug 2014, 15:37) Asa nu-ti place fraza? Acum serios: cine a votat in 2012 un primar sub sigla usele, chiar zici tu ca n-a stiut daca e pesedist sau penelist? Iar candidatul cu pricina cine il oprea sa se mute in pesede inainte de alegeri si sa candideze din partea pesede? Sper ca macar lor le-a fost clar ca usele e doar o "alianta electorala", nu o uniune politica, nu o formatiune unitara. This post has been edited by IsNa: 28 Aug 2014, 14:00 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Nu sunt de acord.
Ori toate legile/ordonantele sunt constitutionale, ori nu. Sau, altfel spus, constitutionaliatea sa nu fie facultativa. Daca un deputat/senator are voie sa-si schimbe partidul, are voie si primarul.Parerea mea. Pe de alta partea...sa zicem a esti primar PNL ales pe listele USL. Stii ca PSD/PNL au primari la paritate, desi ponderea partidelor e diferita clar. Ai fost ales de cetateni pe un program USL. Acuma te trezesti subordonatul lui Blaga si Iohannis si la o adica in turul II va trebui sa o sustii pe Udrea, sa zicem. Cum e ? Ce-i spui electoratului care te-a votat tocmai impotriva oamenilor lui Base ? Eu as da o lege ca aliantele sa ramana pe durata ciclului electoral, daca nu...alegeri anticipate. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
1) Ignori intentionat varianta ca NICI parlamentarii sa nu aiba voie sa migreze pe perioada mandatului. Daca legea trebuie schimbata pentru ca e inechitabila cu primarii in fata libertatii parlamentarilor, de ce sa stricam jumatatea buna in loc sa reparam jumatatea proasta??
2) Udrea? WTF? Tu esti constient ca din partea ACL candideaza Iohannis, care a fost cooptat vice al PNL din vremea USL, da? Daca Iohannis pierde turul I, ACL are girul meu sa-l sustina pe Ponta in turul II. Deci pe Udrea in niciun caz! Acum bag-o si aia ca Iohannis e omul lui Base, si m-ai lamurit. 3) La ultima fraza: dificil, pentru aceste "aliante" nu au statut legal. Dar s-ar putea legifera cu acelasi efect ca la alegeri sa poata participa doar partide politice, nu "aliante" fantoma. Lucru pe care eu l-am mai exprimat si in trecut. Sa stie alegatorii clar ce voteaza. Dupa aceea, in parlament se pot face tot felul de aliante, de altfel indispensabile functionarii legislativului, dar fiecare persoana aleasa direct sa ramana in partidul sub care a candidat pana la terminarea mandatului. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 28 Aug 2014, 15:00) Nu sunt de acord. Ori toate legile/ordonantele sunt constitutionale, ori nu. Sau, altfel spus, constitutionaliatea sa nu fie facultativa. Ce facultativ visezi. bre? Constitutia-i facultativa? In Constitutie spune pentru ce se poate si pentru ce nu sepoate da OUG. Nici pentru modificarea sistemului electoral asa, in pripa, nici pentru modificarea legii invatamantului nu sepoate, nici pentru reglementarea migratiei alesilor locali nu se poate. Ce vezi tu aici facultativ? PS Esti bine, bre? Ca spui niste prostii, moama, moama! PS2 Cum e, dom giurist, treaba cu propozitia aia a mea "Cand ... nu stiu ce... devii ridicol." De ce fel este? PS3 Nu-i asa ca wiki nu zice nimic? N-o fi zicand, ca n-am verificat, dar in anul I, la drept, ai invatat asta!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
IsNa |
![]()
|
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
dacis |
![]()
|
Cu dreptul pe care vad ca-l stie, nu m-as mira ca, daca galul nostru ar ajunge ministru al Justitiei, sa dea o OUG prin care sa se precizeze clar: barbatii trebuie sa se pise cu jetul fix la 45 de grade, directia pisatului sa fie Nord-Sud, iar sensul dinspre Nord spre Sud. Ca doar orice tampenie-i constitutionala! In mintea lui...
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(IsNa @ 28 Aug 2014, 14:31) Legea care le permite parlamentarilor sa migreze pe perioada mandatului este constitutionala ???? Da sau nu ? Pai daca este, sa ramana asa. Mutatis mutandis e valabila in cazul tuturor alesilor, deci si la primari. Regardless or more ! ![]() 28 Aug 2014, 14:48: QUOTE(dacis @ 28 Aug 2014, 14:19) PS2 Cum e, dom giurist, treaba cu propozitia aia a mea "Cand ... nu stiu ce... devii ridicol." De ce fel este? Este atac la persoana, Dacis. Daca tu crezi altceva, te priveste. Consider ca e suficient, ne oprim aici. This post has been edited by vercingetorix: 28 Aug 2014, 14:48 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 28 Aug 2014, 15:43) Bai, tataie, cateii mei ar avea dificultati sa creada spusele tale, saracii de ei! Tu nu proicepi ca este neconstitutional sa dai OUG pe teme care tin de organizarea statului si a administratiei. Aici nu e vorba de continutul ordonantei, ci ca pe aceste teme nu ai voie sa dai OUG. Porcaria pe care-a facut-o guvernul este fix la acelasi nivel ca si cand Ponta s-ar apuca de hirotonit preoti! PS Bre, nu mai e prin zona nici un programator amarat (cu Info, nu cu AC, ca acolo nu stiu ce se face!) care sa-l ajute pe sarmanul gal, sa-i explice ce-i aia o propozitie categorica si cu ce se mananca. Ati facut la scoala-n anul I! 28 Aug 2014, 15:50: QUOTE(vercingetorix @ 28 Aug 2014, 15:43) Ca forma, bre, ca forma! Nu e in discutie continutul. Ala vine in discutie ulterior! This post has been edited by dacis: 28 Aug 2014, 14:50 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Nu ai voie sa modifici legislatia cu 1 an inaintea alegerilor.
Asta spune legea. In cazul de fata nu implica vreo modificare de substanta(statut, atributii, organizare) ci este o chestiune pur administrativa. Hm, daca nu ar fi voie sa dea OUG, nu s-ar da cu fundul de pamant planeta basismului pe tema asta. In alta ordine de idei, ce tare imi place cand ii vad incoltiti !!! ![]() This post has been edited by vercingetorix: 28 Aug 2014, 15:00 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 28 Aug 2014, 15:58) Nu ai voie sa modifici legislatia cu 1 an inaintea alegerilor. Asta spune legea. In cazul de fata nu implica vreo modificare de substanta(statut, atributii, organizare) ci este o chestiune pur administrativa. Hm, daca nu ar fi voie sa dea OUG, nu s-ar da cu fundul de pamant planeta basismului pe tema asta. In alta ordine de idei, ce tare imi place cand ii vad incoltiti !!! ![]() Acuma debitezi tampenii impotriva lui Ponta! ![]() ![]() ![]() Vezi, poate vine vreun supervizer si ti-o halesti! Regula (de unde vine regula asta domnu' gal?! ![]() Ce inseamna tampenia asta a ta ca modificarile "nu implica nu stiu ce"? Prevederea legala respectiva are forma unui enunt categoric (nu... cum era bre enuntul ala al meu? de ce fel? hai, ca tu jurist de seama la PSD, ar trebui sa stii! ![]() Si da, bre, Constitutia interzice astfel de Ordonante. Io-te-acilea: "art. 115 (6) Ordonanțele de urgență nu pot fi adoptate în domeniul legilor constituționale, nu pot afecta regimul instituțiilor fundamentale ale statului, drepturile, libertățile și îndatoririle prevăzute de Constituție, drepturile electorale și nu pot viza măsuri de trecere silită a unor bunuri în proprietate publică." Coroborand asta cu art. 73 (3) Prin lege organică se reglementează: a) sistemul electoral; organizarea și funcționarea Autorității Electorale Permanente; ![]() c) statutul deputaților și al senatorilor, stabilirea indemnizației și a celorlalte drepturi ale acestora; d) organizarea și desfășurarea referendumului; e) organizarea Guvernului și a Consiliului Suprem de Apărare a Țării; f) regimul stării de mobilizare parțială sau totală a forțelor armate și al stării de război; g) regimul stării de asediu și al stării de urgență; h) infracțiunile, pedepsele și regimul executării acestora; i) acordarea amnistiei sau a grațierii colective; j) statutul funcționarilor publici; k) contenciosul administrativ; l) organizarea și funcționarea Consiliului Superior al Magistraturii, a instanțelor judecătorești, a Ministerului Public și a Curții de Conturi; m) regimul juridic general al proprietății și al moștenirii; n) organizarea generală a învățământului; o) organizarea administrației publice locale, a teritoriului, precum și regimul general privind autonomia locală; p) regimul general privind raporturile de muncă, sindicatele, patronatele și protecția socială; r) statutul minorităților naționale din România; s) regimul general al cultelor; t) celelalte domenii pentru care în Constituție se prevede adoptarea de legi organice. rezulta ca guvernul nu poate da OUG pe aceste subiecte. Acuma si tie unui pesedist sadea, ti-i cat de cat clar ca se incalca Constitutia! ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(dacis @ 28 Aug 2014, 14:49) Base, la suspendarea din 2012, nu incalcase Constitutia Nici alta data, mai recent ? QUOTE(dacis @ 28 Aug 2014, 14:49) viteza maxima legala ar fi, ca-n Romania, 50 km/h. Base intra cu Loganu-n oras, vede aglomeratia si zice: "Ia mai da-i, ma, naibii de trantori! Sa se fereasca!" Si da-i cu 59 km/h, tot inainte. Ponta, la randul lui, se apropei cu Dusterul de orasul respectiv, cu un 100-110 (viteza de croaziera). Cand sa intre in oras ce-si zice: "Ba, ia sa mai incetinesc io putin. Daca macar 90 tot ii dau, ca-s copilot, ce pana mea!" Si-i da tot inainte, cu 90 km/h. Concluzia? Si Base si Ponta au pus in pericol locuitorii orasului nostru. Dar legislatia doar Ponta a incalcat-o! E clar ca esti constipat, altfel nu-mi explic cat te-ai scremut s-o scoti p-asta. Nu prea ai iesit din localitate in ultimii ani. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(maho @ 28 Aug 2014, 17:44) Arata-mi articolul din Constitutie si-ti promit ca diseara, inainte sa ma culc, il tiparesc si-l mananc! PS Sa stii ca daca la Hantena3,mancats-as zice ca ceva e-ntr-un fel, de obicei e fix pe dos! Constitutia o-ncalci cand in textul ei zice ca ceva tre' facut intr-un fel si tu n-o faci asa. Ori vitsa-vercea! ![]() 28 Aug 2014, 18:10: QUOTE(vercingetorix @ 28 Aug 2014, 14:37) Ciorbea este pentru mine cea mai mare dezamagire din politica. Aici sunt si cumva subiectiv, ca prin 1995-96 am fost un sustinator al sau si m-am bucurat ca un mucos cand l-a desemnat Milica PM. Dupa aceea, de pe la sfarsitul lui 1996 a inceput dezamagirea... Tocmai m-am uitat pe site-ul Avocatului Poporului si pe declaratia de avere a lui Ciorbica. Daca le iei nitel la puricat ramai mut: 1. Ciorbica ori e prost si nu stie sa completeze o declaratie de avere ori chiar e inglodat in datorii pana-n gat, avand luati de la banci peste 1.500.000 de EUR. Toti banii pe persoana fizica! Mai mult, a fost nevoit sa rescadenteze niste credite si sa ceara niste amanari la plata dobanzilor! In plus, dupa ce a devenit senator, a trebuit sa se autosuspende din Barou, asa ca surse de achitat creditele ... canci. Iar la Avocatul poporului leafa-i de maxim 10.000 de lei lunar. iar postul este si incompatibil cu alte slujbe, ca sa zici ca mai face ceva extra... Asa se cam poate banui -fara sa insemne ca e si dovedit! - ce-l mana pe el in lupta cu Base si sitemul lui ticalosit! 2. Dintre adjunctii Avocatului Poporului, unul zice-se ca a fost tablagiu (asta-i zvon), apoi a facut dreptul la FF si a devenit ofiter de politie (astea-s adevaruri), alta are niste studii nejuridice, de care i-i atat de rusine, incat nici nu posteaza CV-ul pe site, alta e economista cu patalama (a facut ASE), iar una-i absolventa de drept si pana sa devina adjuncta AP, angajata companiei de apa din TgMures 3. Reprezentantii locali de la Iasi ai AP sunt trei dintre ei absolventi de privat, iar al patrulea afacut dreptul la stat si la zi, dar a constatat ca nu i sepotriveste si s-a dus la teologie. Astia trebuie sa ne protejeze pe noi? Astia-s ombudsmenii nostri???? 29 Aug 2014, 07:15: QUOTE(ady77 @ 28 Aug 2014, 14:30) Nea ady, aseara, discutand c-un pesedist fidel si cam naiv (asta eufemistic spus, ca-i fanatic), omuletul mi-a zis, scurt, ca de fapt io-s partizan si ca daca este sa fiu cinstit, trebuie sa accept ca Boc a avut cateva OUG neconstitutionale (au fost si legi, dar alea-s produse de Parlament!), pe cand PSD-ul niciuna! Poti sa zici ceva in fata acestui argument? Nu poti! Si asa am avut o revelatie asupra felului in care vede lucrurile si actioneaza PSD-ul tau. Primul lucru de care are nevoie PSD-ul cand ajunge la putere este sa caute carpe. Ideea centrala din spatele si de dinaintea oricarei actiuni a PSD este ma intotdeauna aceea de a gasi si a folosi o carpa care sa ii slujeasca interesele. Sa revenim la problema noastra, cu constitutionalitatea OG si OUG, in vremea lui Boc si a lui Ponta. Si Muraru, si Iancu (care a fost demis in 2012) au fost constitutionalisti sadea, adica ce trebuie sa fie un avocat al poporulu, prin fisa postului. In raport cu Ordonantele guvernului, treaba lor nu este sa judece constitutionalitate ori neconstitutionalitatea legilor ci, daca un anumit act, pare cat de cat suspect, sa se adreseze CC sa faca o evaluare de constitutionalitate. Si, in plus, fiind, Avocat al Poporului, de indata ce un om normal face o plangere corect scrisa, iarasi, AP (tocmai pentru ca-i AVOCAT, nu JUDECATOR) trebuie sa se adreseze cu solicitarea cetateanului catre CC. Dupa cum bine vad ca iti amintesti, si Muraru si Iancu l-au trasnit pe Boculet cu Ordonantele lui de nu s-a vazut: cum una parea suspecta, harsti la CC. Imediat, nu dupa analize, evaluari, judecati, cercetari etc.etc.. In 2012, avand clar scenariul pe care aveau sa il urmeze pesedistii lu matale primul lucru pe care l-au facut a fost, inainte de orice, sa-l demita pe Iancu din functia de Avocat al Poporului! De ce? Pentru ca ordonantele guvernului nu pot fi contestate la CC decat de Avocatul Poporului. Iar o ordonanta neconstitutionala functioneaza si isi produce efectele pana este declarata neconstitutionala de catre CC. Abia de atunci incolo ea nu se mai aplica. Asa cum ziceam, imi este clar dupa evenimentele din 2012, partidul in care coloana vertebrala sunt carpele. L-au dat pe Iancu jos in 2012, au pus o carpa in loc, si-au facut mendrele... La povestea cu cvorumul Rus si-a facut treaba profesionist (listele electorale sunt cele care sunt, iar cvorumurile se stabilesc dupa cifrele de dinaintea datei referendumului! azi vad ca nimeni nu mai protesteaza ca pe liste sunt cu aproape 100.000 de cetateni cu drept de vot, adica aproape 18.400.000 de votanti!), asa ca pesedeul a procedat ca de obicei: a cautat o carpa. L-au gasit pe nefericitul ala de general (chestor), sef la Evidenta Populatiei, care in loc sa certifice validitatea datelor / cifrelor pe care fix el le stabilise, a venit cu niste tampenii cat casa. L-au chemat pe Ponta la Bruxelles. Acolo, i-a venit randul lui Vivisor sa fie el carpa... Ieri a iesit in presa Ciorbea. Ca o sa analizeze cu celeritate nu stiu ce... E treaba lui sa analizeze? Nu. Dar este zilele astea carpa perfecta, si-a primit o misiune si trebuie sa o indeplineasca. Creditele alea trebuie si ele platite, nu? PS De ce zic ca Ciorbica-i azi o carpa ordinara? Argumente obiective? Ordonanta cu modificarea legii educatiei e data de cateva luni, la Avocatul Poporului s-au primit zeci de contestatii si el inca n-a trimis-o la CC. Ordonanta cu organizarea alegerilor este data de saptamani bune. Iar aici, dincolo de continutul ei, este clar ca este neconstitutionala, fiind data cu mai putin de un an inaintea datei alegerilor. Nici pe asta n-a contestat-o! Cum ziceam, pesedeul are ca oameni de baza pentru ticalosiile lui carpele. Ma intreb asa, oarecum retoric, oare electoratul de baza al PSD cum o fi? ![]() This post has been edited by dacis: 29 Aug 2014, 06:15 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La vremea cind s-a nascut Ciorbea, taranii nu stia sa foloseste prezervative. In plus, era si pacat.
This post has been edited by corbex: 29 Aug 2014, 06:59 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Daca te uiti mai atent la el iti dai seama ca, cu toate acestea, ceva-ceva or incercat ai lui sa faca. Se vede ca nu le-a reusit!...
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE Deci, cat o sa fie termenul: exact ca in legea lor, 45 de zile. 45 de zile exact cat a fost in legea PDL-PNL pot sa fie independenti, pot sa ramana unde sunt sau pot sa-si respecte alegatorii", a spus Ponta., a declarat premierul in sedinta de guvern. Despre ce vorbeste aici? A existat o lege PDL-PNL prin care dupa desfintarea aliantei pe baza scrisorii pierdute a damei Udrea, membrii puteau opta pentru unul sau altul dintre partide? Asa se explica de ce bleaga si neamtul pedelist au iesit in strada ![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 29 Aug 2014, 08:19) E o minciuna, insa prezentata coafat, fix pe chipul si asemanarea intelectelor mono-neuronale cu care discuta baietii astia. Perioada de care vorbesc ei a fost intervalul 1990-2006. Inainte de anul 2006 nu s-a pus niciodata (decat in discutii la coltul mesei) problema caracterului legal ori ilegal al migratiei alesilor locali de la un partid la altul. In 2006 s-a dat legea cu pricina. Care, ca orice lege, are un termen intre data publicarii in MonOf si data intrarii ei in vigoare. Ce spune Dragnea e-o prostie, ca in momentul in care s-a dat legea deja fiecare se dusese unde vruse. Unii de mai multe ori. Iar altii de foarte multe ori! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Uite dom'le ca Pisicul e mai tare decat Impostorul si camarila !
Cum-necum i-a facut din vorbe si le-a tras-o cu armele lor. ![]() Acum isi varsa frustrarea pe la ambasade straine...ce neam de japite ! Dacis, acum am citit ce ai scris mai sus. Pot sa te intreb: tu ai si viata personala ? Ca imi inchipui ca iti ia ceva timp sa redactezi toate iordanele astea. Sau poate le ai undeva scrise si doar faci copy-paste. Sau asta e sarcina pe linie de serviciu ? Asa e in consultanta ? ![]() p.s. am ajuns la concluzia ca subiectul asta nu e de competenta CC, din moment ce nu poate fi sesizata... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(dacis @ 28 Aug 2014, 17:51) Arata-mi articolul din Constitutie si-ti promit ca diseara, inainte sa ma culc, il tiparesc si-l mananc! Ti-l arat pe base, intrun anume tricou, pe plaja; il mananci ? Sau facand (si mai recent) campanie electorala aceluiasi partid, aceleiasi boarfe. QUOTE(dacis @ 29 Aug 2014, 08:38) E o minciuna, insa prezentata coafat Apropo, cine minte, base ca nu e invazie, sau americanii (vezi Ucraina) ? ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 29 Aug 2014, 11:33) 1. Uite dom'le ca Pisicul e mai tare decat Impostorul si camarila ! Cum-necum i-a facut din vorbe si le-a tras-o cu armele lor. Pot sa te intreb: tu ai si viata personala ? Ca imi inchipui ca iti ia ceva timp sa redactezi toate iordanele astea. 1. Se amageste prostimea votanta PSD-ista (ailalti votanti PSD-isti o parte voteaza din convingeri socialist-comuniste - pentru astia, tot respectul!). In materie de valsare la limita legii, PSD-ui la fel de subtil si delicat ca un elefant intr-un magazin de portelanuri. Una e sa fii golan smechere si sa fortezi mai mereu legea pana spre limitele sale si alta este sa fii un ghiolban PSD-ist. Dincolo de necesara discriminare, io recunosc ca nu dau doi bani nici pe un stil, nici pe celalalt! 2. Lucrez minim 10 ore pe zi in fata a minim un laptop. Scriu, cand este cazul, cinci pagini A4, la un rand pe ora. Tinand seama de solicitarile intelectuale "intensive" de pe DC, scriu din prima , cu viteaz maxima de tastare de care sunt in stare. De ieri pana azi am vazut si corectat un text de peste 80 de pagini! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
IsNa |
![]()
|
O "cugetare", in atentia d-voastra, stimati colegi de forum:
Cel mai nociv efect alordonantei mi se pare a fi acela ca oficializeaza implicit clientelismul politic. "Alesii" locali sunt invitati sa migreze la PSD sub amenintarea aproape explicita ca cei ce raman alaturi de partidele din opozitie nu vor vedea alocari bugetare pentru nevoile localitatilor lor. Procesul democratic de alegere a conducatorilor se transforma astfel si la nivelul alegatorului intr-o lupta pentru acapararea resurselor statului. Nu alegem spre a hotara dupa ce principii va fi condusa tara, ci ne batem pentru resursele bugetului statului. Locuitorii Romanestiului de Jos pot deveni inamici de moarte a celor din Romanestiul de Sus pentru ca cei din urma au primar "la putere" si vor primi intreaga alocare bugetara aferenta celor doua comune, in timp ce primii nu-si pot repara ulita desfundata pentru ca nu au votat cum trebuie. Halal democratie! |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
QUOTE(dacis @ 29 Aug 2014, 12:59) 1. Se amageste prostimea votanta PSD-ista (ailalti votanti PSD-isti o parte voteaza din convingeri socialist-comuniste - pentru astia, tot respectul!). Tony-s tu esti mah ? ![]() QUOTE Tinand seama de solicitarile intelectuale "intensive" de pe DC, scriu din prima , cu viteaz maxima de tastare de care sunt in stare. De ieri pana azi am vazut si corectat un text de peste 80 de pagini! ![]() Dom'le nu-i pacat sa-ti irosesti atita timp/talent pe niste 'limitati' ca noi ?, zau asa ![]() Se pare ca nu te meritam ![]() Dar ceva imi spune ca postarile dumitale fac parte din job-ul lui matale. Posibil renumerat, posibil pentru un CV mai aspectuos, oricum nu ca noi istialalti ce transpiram pentru bucata aia de piine. Oricum, succesuri ! |
--------------------
VW
Caddy Furgon
- B03???
2006 I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(dacis @ 29 Aug 2014, 13:59) 2. Lucrez minim 10 ore pe zi in fata a minim un laptop. Scriu, cand este cazul, cinci pagini A4, la un rand pe ora. Tinand seama de solicitarile intelectuale "intensive" de pe DC, scriu din prima , cu viteaz maxima de tastare de care sunt in stare. De ieri pana azi am vazut si corectat un text de peste 80 de pagini! ![]() ![]() ![]() aham, de citit nu citesti, decat scrii 30-40 de monoloage kilometrice pe zi. Baga mare, ca ramane forumul in bezna. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
dacis |
![]()
|
Deja Guvernul a început campania de toamnă. Deja Galațîu-i in delir: au ce-au meritat, au primar PSD.
QUOTE(Dan73 @ 29 Aug 2014, 16:09) Apoi oi scrie paginile alea pentru DC, cand m-or plati adminii pentru asta! ![]() QUOTE(Cosstel @ 29 Aug 2014, 14:59) niste 'limitati' ca noi Posibil renumerat, posibil pentru un CV mai aspectuos, oricum nu ca noi istialalti ce transpiram pentru bucata aia de piine. Am spus io ceva de genul asta? Dimpotrivă, opinia mea-i ferma: cine se aseamănă se adună. Pe DC singurii care câștigă bani sunt Adminii și DragoșP, cu mișmașurile lui de la bursa!... În rest, nu prea... Io. ia cu un auto-training și, că tot veni cineva ieri cu termenul la bătaie, autocoaching... PS DragosP, sorry. Dacă gluma a fost prea proastă, zi-mi și nu mai fac! ![]() This post has been edited by dacis: 29 Aug 2014, 17:49 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(dacis @ 29 Aug 2014, 13:59) Spre ca n-ai de gand sa-l reversi pe aici, ca-ti trimit nota de plata pentru mouse! ![]() 29 Aug 2014, 19:31: QUOTE(dacis @ 29 Aug 2014, 18:39) Teapa lor, dracu il mai voteaza pe cap de minge! La cate tampenii a facut in doi ani chiar ii tragea in jos pe liberali! This post has been edited by Garett: 29 Aug 2014, 18:31 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
din păcate, pe forum, are viteză mai mare...
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicuri politice ca ciupercile dupa ploaie. Desi asta e deja patat cu sange, de pe 17.11.2014 se aplica sanctiuni celor ce nu pot sa respecte niste reguli de baza.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 04:34 |