Pro sau contra guvernării USD
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării USD
Dan73 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Stiti cum toti ne plangem, in retrospectiva, ca ce-am invatat prin facultate e degeaba sau aplicabil de o maniera absolut marginala?
Nea dacis n-a aflat inca ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nea dacis ne uimește zilnic cu cunoștințele sale.
Mie-mi place, e un consultant moldovean haios. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(Garett @ 31 Aug 2014, 10:43) Vrabia Mihai Viteazu! ![]() Vezi-ti de treaba, worst case scenario il vezi prin Brazil, e prea uns cu toate alifiile ca sa pice... Cata admiratie la PSDaci pentru o scursura a mahalalei din portul C-ta... ![]() Nu ar fi exclus ca tacsu sa fie chiar baseaua! ![]() This post has been edited by luck33ro: 1 Sep 2014, 06:41 |
--------------------
**
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
N-are cum.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Markos @ 1 Sep 2014, 01:43) Ce patisi, bre? Iar au rasturnat baietii de la Salubritate tomberonul cu smecherie la poarta ta? QUOTE(Han Solo @ 1 Sep 2014, 00:00) Exista riscul sa te surprind: s-au mai scris carti si in domeniul tau dupa ce ai terminat facultatea. Decat ca nu se citesc singure!... QUOTE(Dan73 @ 31 Aug 2014, 21:50) 1. si cica sa ne incredem in profilurile alea demografice facute de "profesionistii" astia ![]() 2. intotdeauna mi s-au parut ridicole mesajele si strategiile de campanie ![]() 2. Strategiile de campanie (ca si publicitatea) nu se fac ca sa para inteligent autorul, ci ca sa aduca voturi. Mesajele trebuie sa fie fix la fel de inteligente ca si electoratul cu care dialoghezi 1. Vezi ca sunt neshte diferente care iti scapa: una e profilul demografic al electoratului national al unui partid si alta e profilul socio-psihologic al locuitorilor unei comunitati. PS Ca sa discutam in cunostinta de cauza: Hai Steaua! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Aia era cu Dinamu, fraereeee!
![]() |
--------------------
**
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 1 Sep 2014, 06:40) Intamplator, Mazare e bucurestean din Drumul Taberei. Eu cred ca omul e mai tare si mai smeker decat oricine, au incercat sa-l prinda cu multe chestii dar fara succes. Toata lumea il injura, dar in sezon nu gasesti locuri libere la hotel in Mamaia. De fapt, e doar invidie, cine n-ar vrea masini, gagici si bani... Plus ca sta bine si la capitolul "mwe base". ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
asa era si nastase, asa era si voiculescu......
![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 1 Sep 2014, 08:12) 2. Strategiile de campanie (ca si publicitatea) nu se fac ca sa para inteligent autorul, ci ca sa aduca voturi. Mesajele trebuie sa fie fix la fel de inteligente ca si electoratul cu care dialoghezi 1. Vezi ca sunt neshte diferente care iti scapa: una e profilul demografic al electoratului national al unui partid si alta e profilul socio-psihologic al locuitorilor unei comunitati. Si cine mielu Saftei a discutat de diferentele alea? Eu nu. Decat ca vrei , a n-a oara, sa para ca stii si tu ceva. In rest, ma uimeste prezenta crescanda la vot, succesurile rasunatoare ale unor candidati plecati din ultima linie...acestea ca rezultant al muncii "profesionistilor" si strategiilor de campanie. ![]() Ma dacis, tie nu ti se pare ciudat sa te ia toata lumea la stanga? Sa fie cazul sa iti iei un consultant? ![]() This post has been edited by Dan73: 1 Sep 2014, 09:45 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 1 Sep 2014, 10:42) Bai nene, tu rationezi dupa principiul ignorantei: ce nu stiu eu ca exista, nu exista. Asta o fi valabil pentru sotul care prefera sa nu stie ca-l traduce nevasta, dar nu si aici. Sorry ca te dezamagesc, dar aceste teorii sunt banalitati de incepator. Sunt, in Romania si in romaneste, scrise zeci de articole si cateva carti in care afacerile astea sunt invartite pe toate partile. De Strainezia... nu mai vorbesc. Afacerile astea de PR politic sunt relevante pentru numere mari. De asta campaniile din micile localitati (pana-n 30.000 de locuitori) sunt axate pe persoane, iar alea pentru localitati mai mare, pe mesaje. Pentru ca in cazul numerelor mari castiga mesajul. Base n-a fost niciodata nici idolul femeilor, nici modelul masculin. Dar asta nu l-a impiedicat ca, ajutat beton de baietii de la GMP, sa urce in 2000, la alegerile pentru Primaria Bucurestilor de pe locul patru la inceperea campaniei (cu sub 10% din voturi, dupa Oprescu, Chirita si Padure) pe locul doi in turul I (e drept, a avut si atunci un noroc chior, depasindu-l pe Chirita cu vreo 4.000 de voturi doar!) si apoi sa castige. Cu toate ca diferenta intre el si Oprescu era imensa (Oprescu avea in turul I de vreo doua ori si jumatate mai multe voturi ca Base - 260.689 fata de 108.862) Base a castigat la limita turul II. Si asta nu pentru ca Base, ci pentru ca campanie!... Dar, cum ziceam, dat fiind nivelul tau de cunostinte si pricepere, dovedit pe-acilea, discutiile cu tine e cazul sa ramana la stadiul de "Hai Steaua!" ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu nu stiu de ce nu te duci tu undeva unde discutiile sunt la stadiul de Hai dinamu!
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
N-are legatura cu fotbalul.
Acu' serios, de ce mai stai tu printre noi? De ce nu te duci pe forumul consultantilor? |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Necazul e că ne-a păcălit cu blogul ăla.
În frâne și consultanți să n-ai încredere! |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 1 Sep 2014, 10:14) Intamplator, Mazare e bucurestean din Drumul Taberei. Eu cred ca omul e mai tare si mai smeker decat oricine, au incercat sa-l prinda cu multe chestii dar fara succes. Toata lumea il injura, dar in sezon nu gasesti locuri libere la hotel in Mamaia. Destul de trist că un golanas a ajuns sa fie admirat pentru ca e smeker si ca a furat fara a fi condamnat. Atentie, nu ca nu a fost prins, ci ca nu a fost condamnat. Ce a facut Mazare mai bine decat alti baroni locali a fost ca a impartit ce a furat cu toti mai marii zilei, indiferent de partid. A improprietarit in Constanta toata clasa politica. De asta a fost mai greu de condamnat pana acum. Cade Mazare, cad multi altii. In ceea ce priveste Mamaia, contributia ei la veniturile Constantei este fix zero. Aproape tot ce se deruleaza in Mamaia este nefiscalizat. Restaurantele nu dau bon fiscal, hotelurile, desi pline, raporteaza pierderi. Mamaia nici macar nu creeaza locuri de munca pentru constanteni, ca multi angajati sezonieri sunt adusi din alte localitati din tara, ca sunt mai ieftini. This post has been edited by paul_p: 1 Sep 2014, 10:25 |
--------------------
Fara
roti
- 2010
fara ipocriti
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 1 Sep 2014, 11:17) Pen' ca unora le functioneste neuronu?!... ![]() QUOTE(Markos @ 1 Sep 2014, 11:18) Si nici in IT-isti! Cand ti-i lumea mai draga si ai nevoie de ei, tushti in concediu / delegatie / la training! Da' vine el inapoi! ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Dan73 |
![]()
|
Ai gasit exemplul. Bravo!
![]() Auzi , tu n-ai o fierbinteala asa? Unde am adus eu in discutie sau am comentat despre diferentele alea? Doar ca, asa cum recunosti si tu, mi s-a parut ca intr-o postare anterioara vii cu niste banalitati de curs. ![]() ![]() ![]() Repet, aplici sabloane, dar in realitate lucrurile sunt mai complicate, iar un profesionist adevarat se adapteaza. De ce ziceai ca ai ramas la Iasi? Hai Poli! ![]() QUOTE(ady77 @ 1 Sep 2014, 11:17) Pen'ca vorba aia... decat codas la oras, mai bine sa isi imagineze ca e aici fruntas. ![]() This post has been edited by Dan73: 1 Sep 2014, 10:42 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(paul_p @ 1 Sep 2014, 10:21) Destul de trist că un golanas a ajuns sa fie admirat pentru ca e smeker si ca a furat fara a fi condamnat. Atentie, nu ca nu a fost prins, ci ca nu a fost condamnat. Sunt recunoscator soartei si lui Dumnezeu ca sunt genul ce nu ma pot bucura de raul altuia, indiferent daca imi place sau nu de respectivul. In alta ordine de idei, toti oamenii sunt nevinovati pina la o sentinta finala. Ca exista o propaganda platita sa-i condamne din oficiu pe cei ce nu sunt cu nasul in suflet e indiscutabil.Mai trist este ca unii cu pretentii chiar o cred si o iau de buna... Am fost prin Mamaia si am mancat la o terasa gen "impinge tava". Deh, fiind de stanga am concedii tot de stanga. ![]() Am primit bon fiscal la final, deci minciuna in falsh chestia cu evaziunea. Nu stiu cat contribuie Mamaia la bugetul Constantei dar nu cred ca din cauza asta au saracit dobrogenii. Wow, ma gandesc ce lovitura dadea Mazare daca era basist, ce cultivat ar fi fost cu turismul de catre Nutzi, ce bani ar fi primit de la buget pe diverse lucrari, etc. Un fraier, acum are o tona de dosare pe la DNA, sechestru pe conturi, a stat si prin arest... Dar are C...E ! ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 1 Sep 2014, 11:35) ... Aplici sabloane. Base a castigat electoral ce a castigat si pentru ca base, poate mai ales..pe prezenta de spirit, poante, iuteala, ca nu e prost...pe felul lui de a fi foarte direct. Toate astea l-au facut un personaj carismatic...in opinia mea Aici ai nimerit-o. Pe bune! ![]() Fiecare campanie este fix asta: pe structura unui candidat se construiesc sabloane de mesaje, aproape standardizate. Cu cat mai simplu si mai rudimentar este un mesaj, cu ata are mai mare sanse de a fi mai usor inteles si de a convinge electoratul. Daca ai fi avut vreodata nevoie sa faci studii de caz si ai fi analizat inregistrarile dezbaterilor electorale / talk-show-urilor de dupa 2000 (inclusiv), ai fi vazut ca, daca un candidat era invitat in aceeasi seara la trei-patru televiziuni (lucru frecvent), el isi spunea relativ riguros poezeaua. Iar Base, la capitolul asta, a excelat: era un candidat docil, care avea incredere totala in Tataru si echipa lui si care-si invata riguros rolurile. deloc intamplator, insa, rolurile sale erau de smecheras de cartier cu replica la el, care se potriveau al dracu' de bine cu personalitatea candidatului. Meritul echipei de campanie! Campania si imaginea candidatului sunt de departe mai importante decat cine si cum este cu adevarat candidatul. Despre o persoana publica publicul / electoratul stie doar ce ii prezinta acesta. Iar uneori imaginea publica a unei persoane este complet diferita decat felul autentic cum este si se comporta respectivul in spatiul lui privat, cu familia, prietenii etc. Toate elementele imaginii sale, ale mesajului etc. facute publice despre sine de catre candidat in campanie trebuie obligatoriu sa se plieze pe imaginea / perceptia anterioara a publicului asupra candidatului. Se pot face campanii strasnice si pentru candidati scortosi si autoritari, cu alura elitista (cum era Naste in 2004), si pe candidati semi-muti ca Iohannis, si pe ... Ideea centrala este ca imaginea candidatului vanduta publicului in campanie sa nu contrazica imaginea candidatului furnizata si consolidata anterior in mentalul colectiv, cand e cazul. Caderea lui Nastase, candidat muuult mai bun ca Base, tocmai acestui lucu i se datoreaza: a incercat sa vanda publciului o imagine a sa care era in discordanta flagranta cu imaginea deja construita in mentalul colectiv. Daca Naste defila mai departe cu imaginea lui de personaj scortos, autoritar, mereu la patru ace, cu aere de vadita superioritate etc.etc.., castiga cu siguranta. Asa, americanii lui l-au sfatuit (pe o multime de bani!) sa ne cheme sa-i numaram ouale, sa se ia la tranta in marinarisme cu Base (fazele cu Ursuletul si iepurasul!) etc.etc.. Ceea ca a fost o tentativa de rebranding esuata! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 1 Sep 2014, 11:43) Am fost prin Mamaia si am mancat la o terasa gen "impinge tava". Deh, fiind de stanga am concedii tot de stanga. ![]() Am primit bon fiscal la final, deci minciuna in falsh chestia cu evaziunea. Ai fost o data si ai primit bon fiscal. La un impinge tava. Si spui ca asta e relevant... Eu merg destul de des in Mamaia, e drept ca nu la impinge tava, si nu am primit niciodata bon fiscal. Am primit de toate: factura proforma, nota de comanda, nota de plata, bon de comanda. Dar nu bon fiscal. Aici nu vorbeam sa ne bucuram de raul altuia, ci de pedepsirea celor ce fura din banii comunitatii pe care ar trebui sa o conduca corect si cinstit. In ceea ce priveste Mazare si PSD, nu uita ca intai Mazare a fost in PD. A trecut la PSD in 2003, fix cand se apropriau niste sentinte. Sentinte care s-au evaporat dupa ce a avut o discutie cu Mitrea si a intrat in PSD. This post has been edited by paul_p: 1 Sep 2014, 12:02 |
--------------------
Fara
roti
- 2010
fara ipocriti
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Pai initial era PD-FSN, cine isi mai aduce aminte...
Iar actualul PSD atunci era PDSR. Iar Mazare a avut c...e si cu Iliescu si cu Basescu, i se cam rupe de toata lumea. Nu e un imbrobodit gen Cristian Diaconescu, unde il pui acolo sta, acum e candidat acum nu mai e, acum sutine pe Udrea...un papagal cu ifose. Peste o saptamana merg la mare...incerc sa merg in mai multe locuri in Mamaia si iti spun cum e cu bonul de casa. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 1 Sep 2014, 14:00) Io-te profilul demografic al electoratului in actiunea lui concreta: Galu impinge tava, ca-i de la PSD; paulica asteapta chelneru cu mobilele si cheile masinii aruncate-n scarba pe-un colt de masa, ca voteaza contra PSD! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Dacis, uite pe asta ai uitat sa o dai pe goarna :
Surse: Mișcări de trupe în PNL, după marele eșec de la Iași Mulți dintre parlamentarii liberali au refuzat să participe la reuniunea Alianței Creștin Liberale de la Iași pentru a transmite un semnal noii conduceri a PNL, în special "locotenenților" președintelui Klaus Iohannis, precum Marian Petrache sau Teodor Atanasiu. Surse din PNL au declarat pentru DC News că în rândul celor două grupuri parlamentare există un sâmbure de revoltă, care va deveni mult mai evident în cursul zilei de luni, probabil după ședințele de grup. Secretarul general al PNL, Marian Petrache, le-a transmis insistent mesaje liberalilor pentru a se prezenta la întâlnirea ACL de la Iași, la care cei mai mulți parlamentari nu au vrut să asiste. Dintre cei 42 de senatori, la reuniunea din Moldova s-au deplasat doar 12. Deși senatorii au fost cei mai vocali împotriva evenimentului de la Iași (contestând oportunitatea și necesitatea lui), surse liberale spun că deputații sunt la asentimentul senatorilor. Nemulțumirea ar fi canalizată în principal împotriva oamenilor cei mai loiali lui Iohannis, precum Atanasiu, Turcanu sau Petrache, care iau decizii în mod samavolnic și amenință fără prea multe discuții cu sancțiuni. p.s. iti dai seama ce tare vor trage astia pentru iohannis... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicuri politice ca ciupercile dupa ploaie. Desi asta e deja patat cu sange, de pe 17.11.2014 se aplica sanctiuni celor ce nu pot sa respecte niste reguli de baza.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 20:51 |