Pro sau contra guvernării USD
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării USD
dacis |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
s-a dus dreaq si Petrolu...
![]() |
--------------------
**
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 1 Sep 2014, 07:40) Tu simiti nevoia urgenta sa te faci de .....? Unde pana mea am zis ca-l admir?? ![]() Am spus doar ca e mai smecher decat si-l imagineaza multi si din acest motiv va mai zburda bine mersi multa vreme! Spre deosebire de unii de pe aici care sunt dispusi sa inghita niscai dosare fabricate, argumentatii 'telepatice"sau alte misculatii de genul asta in numele "justitiei populare" eu unul prefer sa vad condamnari "pe bune", nu reglari de conturi! QUOTE(paul_p @ 1 Sep 2014, 11:21) Destul de trist că un golanas a ajuns sa fie admirat pentru ca e smeker si ca a furat fara a fi condamnat. Atentie, nu ca nu a fost prins, ci ca nu a fost condamnat. Vezi mai sus! Btw, n-am mai dat pe la mare de vreo 7 ani iar atunci cand am fost in mazareland inca erau barierele la intrare in Mamaia asa ca a sughitat maica-sa non-stop! This post has been edited by Garett: 1 Sep 2014, 17:48 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(Garett @ 1 Sep 2014, 18:48) Apropo de telepatie si de asa numitul dosar telepatia. Ai avut curiozitatea sa vezi in ce context s-a adus vorba de telepatie sau ai luat de bune ce a spus Voiculescu si apropiatii sai pe tema asta? This post has been edited by paul_p: 1 Sep 2014, 17:54 |
--------------------
Fara
roti
- 2010
fara ipocriti
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Sincer? Nu!
Si ma intereseaza asimptotic spre zero! Simplu fapt ca apare o astfel de "argumentatie" in dosar il descalifica pe "procurorul" respectiv! Vrea sa dea frau liber imaginatiei si talentului literar? Uniunea scriitorilor il asteapta! Dar aplicarea legii trebuie facuta cu argumente juridice nu figuri de stil! 1 Sep 2014, 19:01: "Analiza intregului mecanism (aici urmează o enumerare de fapte care au dus la fraudarea privatizarii ICA - n.r.) releva, de asemenea, faptul ca invinuitul si-a folosit influenta politica pentru a controla prin interpusi intregul proces de privatizare a societatii in conditii care sa-i faciliteze achizitia pachetului de actiuni la un pret derizoriu - o versiune contrara insemnand sa admitem ca toti cei implicati si-au incalcat atributiile de serviciu sau au actionat in interesul SC Grivco SA Bucuresti din considerente telepatice ori din necunoastere sau prostie” Chestia asta n-are ce cauta intr-un rechizitoriu, lasa impresia de mistocareala si neprofesionalism. This post has been edited by Garett: 1 Sep 2014, 18:01 |
--------------------
No
Reno
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(Garett @ 1 Sep 2014, 18:59) Sincer? Nu! Si ma intereseaza asimptotic spre zero! Simplu fapt ca apare o astfel de "argumentatie" in dosar il descalifica pe "procurorul" respectiv! Pai tocmai asta e smecheria, ca in realitate este vorba de cu totul altceva decat a lasat Voiculescu sa se inteleaga. "Analiza intregului mecanism: •(1) de capusare a activelor Institutului de Chimie Alimentara, •(2) de transformare a acestuia in societate pe actiuni si includere in portofoliul ADS prin eludarea dispozitiilor Legii 290/2002, •(3) de eludare de catre ADS a procedurii obisnuite de desemnare a reprezentantilor in AGA, CA și a cenzorilor (propusi de regula de catre Directiile Agricole Teritoriale), prin selectarea si numirea in aceste functii doar a unor colaboratori ai presedintelui PUR sai ai apropiatilor ascestuia Mencinicopschi Gheorghe sau Sandu Jean-Catalin, •(4) de cumparare la valoare contabila si cu plata in rate a imobilelor construite de SC Bioprod SA Bucuresti pe terenurile institutului, •(5) de constituire in favoarea SC Grivco SA Bucuresti a unui drept de superficie inaintea declansarii procesului de privatizare, (precum si lipsa de reactie a reprezentantilor ADS in legatura cu acest aspect), •(6) de neevaluare administrativa a patrimoniului in vederea privatizarii in conformitate cu dispozitiile art. 7 din HG 834/1991, •(7) de introducere in caietul de sarcini a unor conditii formale discriminatorii de care SC Grivco SA Bucuresti fusese avizata in prealabil, •(8) de evaluare a pachetului de actiuni in baza unui raport de evaluare simplificat, •(9) de nepublicare a anuntului privind intentia de privatizare in Monitorul Oficial, partea a IV-a , sau de publicare a anuntului de privatizare intr-un ziar obscur si cu tiraj de buzunar releva, de asemenea, faptul ca invinuitul si-a folosit influenta politica pentru a controla prin interpusi intregul proces de privatizare a societatii in conditii care sa-i faciliteze achizitia pachetului de actiuni la un pret derizoriu - o versiune contrara insemnand sa admitem ca toti cei implicati si-au incalcat atributiile de serviciu sau au actionat in interesul SC Grivco SA Bucuresti din considerente telepatice ori din necunoastere sau prostie", se arata in rechizitoriu. In rechizitoriu se spune de fapt ca e clar ca acuzatii au fost intelesi si ca tot ce au facut au facut constient si nu intamplator. Altfel ar trebui sa credem ca toti cei implicati si-au incalcat atributiile de serviciu sau au actionat in interesul SC Grivco SA Bucuresti din considerente telepatice ori din necunoastere sau prostie. This post has been edited by paul_p: 1 Sep 2014, 18:13 |
--------------------
Fara
roti
- 2010
fara ipocriti
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Garett @ 1 Sep 2014, 18:59) Sincer? Nu! Si ma intereseaza asimptotic spre zero! Simplu fapt ca apare o astfel de "argumentatie" in dosar il descalifica pe "procurorul" respectiv! Garett, hai sa ti-o spun pe sleau: 1. Am avut sub ochi rechizitoriul 2. M-am uitat peste el (ar fi o aroganta sa zic ca l-am citit) si nu apare pe nicaieri vreo trimitere directa ori indirecta la telepatie ori la fenomene psihopupu conexe 3. Singurul loc unde s-a vorbit de telepatie in raport cu dosarul este la Antena 3 4. Daca vrei sa nu mai risti sa fii un gagauta care preia ca atare, fara sa rumege deloc cu propria-i bibilica informatiile, citeste singur, ca de gandit nu te-am suspectat niciodata ca n-o faci! 5. Rechizitoriul l-am urcat eu la un moment dat pe DC, ca multa lumea o labarea aiurea cu telepatia prin zona... Macar sa n-o mai faca pe uscat. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
Daca eu ma apuc sa scriu intr-un memoriu de calcul ca structura rezista, orice alta interpretare a documentului fiind doar o nascocire a sirenelor cam cat timp crezi ca-i ia registrului sa-mi dea jet??
Daca vrei o justitie credibila TOTUL trebuie sa fie intocmit superprofesionist si fara sa induca nici cea mai mica urma de indoiala! Beyond reasonable doubt, remember? Astfel incat nici o turma de varani sa nu poata arunca vreo suspiciune! Fara referinte abstracte la telepatie sau alte presupuse procese psihice neconfirmate stiintific, fara bani adusi de Doc Brown sau alte exercitii de imaginatie! 1 Sep 2014, 20:57: QUOTE(dacis @ 1 Sep 2014, 20:41) Garett, hai sa ti-o spun pe sleau: 1. Am avut sub ochi rechizitoriul 2. M-am uitat peste el (ar fi o aroganta sa zic ca l-am citit) si nu apare pe nicaieri vreo trimitere directa ori indirecta la telepatie ori la fenomene psihopupu conexe 3. Singurul loc unde s-a vorbit de telepatie in raport cu dosarul este la Antena 3 4. Daca vrei sa nu mai risti sa fii un gagauta care preia ca atare, fara sa rumege deloc cu propria-i bibilica informatiile, citeste singur, ca de gandit nu te-am suspectat niciodata ca n-o faci! 5. Rechizitoriul l-am urcat eu la un moment dat pe DC, ca multa lumea o labarea aiurea cu telepatia prin zona... Macar sa n-o mai faca pe uscat. Mai gagauta, uite link-ul de pe iubitul tau notnews!k Notnews Citat integral, da? "De unde vine formula de ridiculizare 'Dosarul Telepatia', folosita de Dan Voiculescu si Antene: Procurorii spun ca vinovatia liderului PC si a complicilor ar putea fi contrazisa doar prin telepatie sau prostie de Claudiu Zamfir Joi, 26 septembrie 2013, 17:29 Intra in cont - a A+ Dan Voiculescu foloseste o formula peiorativa, "Dosarul Telepatia", pentru a ridiculiza rechizitoriul in urma caruia a fost condamnat la cinci ani de inchisoare , insa documentul procurorilor utilizeaza termenul "telepatic" tocmai pentru a sublinia ca numai intr-o situatie ireala inculpatii din dosar ar putea fi considerati nevinovati. Intr-o postare pe blogul sau , liderul conservator incearca sa ridiculizeze dosarul in care a fost condamnat, sustinand ca procurorii l-ar fi acuzat ca "a influentat telepatic" alte persoane, pentru a le convinge sa-i faciliteze preluarea activelor Institutului de Chimie Aliemntara (ICA). "Voi ataca, desigur, decizia instantei. Am in continuare incredere deplina in magistratii corecti si in sistemul de justitie romanesc si european. Ma bazez pe ideea ca singura acuzatie care mi se poate aduce - halucinanta pentru orice sistem de drept - este cea de influentare telepatica . Inclusiv judecatoarei Gratiela Constantin, pe drept cuvant, i-a fost greu sa creada ca exista o astfel de acuzatie in dosar. Insa la fila 165 din rechizitoriul DNA scrie negru pe alb: “Toti cei implicati (n.r. in acest dosar) au actionat in interesul Grivco S.A. din considerente telepatice ori din necunoastere sau prostie", a afirmat Voiculescu, pe blogul lui, dupa ce a primit sentinta de 5 de inchisoare cu executare pentru frauda. De notat ca si Antena 3 titra pe burtiera, imediat dupa anuntarea sentintei: "Voiculescu, condamnat pentru telepatie". In realitate, insa, rechizitoriul procurorilor enumera 9 motive pentru care Voiculescu si alti doi inculpati din dosarul ICA s-ar face vinovati de faptele care li se imputa. În concluzia pe care o trag procurorii, ei afirma ca faptele imputate inculpatilor nu ar putea fi negate decat intr-o situatie imposibila, aceea in care fie Voiculescu era telepat, fie prezumtivii sai complici erau prosti. "Analiza intregului mecanism: (1) de capusare a activelor Institutului de Chimie Alimentara, (2) de transformare a acestuia in societate pe actiuni si includere in portofoliul ADS prin eludarea dispozitiilor Legii 290/2002, (3) de eludare de catre ADS a procedurii obisnuite de desemnare a reprezentantilor in AGA, CA și a cenzorilor (propusi de regula de catre Directiile Agricole Teritoriale), prin selectarea si numirea in aceste functii doar a unor colaboratori ai presedintelui PUR sai ai apropiatilor ascestuia Mencinicopschi Gheorghe sau Sandu Jean-Catalin, (4) de cumparare la valoare contabila si cu plata in rate a imobilelor construite de SC Bioprod SA Bucuresti pe terenurile institutului, (5) de constituire in favoarea SC Grivco SA Bucuresti a unui drept de superficie inaintea declansarii procesului de privatizare, (precum si lipsa de reactie a reprezentantilor ADS in legatura cu acest aspect), (6) de neevaluare administrativa a patrimoniului in vederea privatizarii in conformitate cu dispozitiile art. 7 din HG 834/1991, (7) de introducere in caietul de sarcini a unor conditii formale discriminatorii de care SC Grivco SA Bucuresti fusese avizata in prealabil, (8) de evaluare a pachetului de actiuni in baza unui raport de evaluare simplificat, (9) de nepublicare a anuntului privind intentia de privatizare in Monitorul Oficial, partea a IV-a , sau de publicare a anuntului de privatizare intr-un ziar obscur si cu tiraj de buzunar releva, de asemenea, faptul ca invinuitul si-a folosit influenta politica pentru a controla prin interpusi intregul proces de privatizare a societatii in conditii care sa-i faciliteze achizitia pachetului de actiuni la un pret derizoriu - o versiune contrara insemnand sa admitem ca toti cei implicati si-au incalcat atributiile de serviciu sau au actionat in interesul SC Grivco SA Bucuresti din considerente telepatice ori din necunoastere sau prostie ", se arata in rechizitoriu." Copy-paste 100%, ca-s pe tableta si iar se crizeaza unii ca pun linkuri de mobil! Deci inainte sa dai din gura/degete stai si rumega, informatia, desigur, si nu mai arunca deamboulea cu invective! 1 Sep 2014, 21:00: Puii mei,, intre aia de la notnews, care n-au nici un motiv sa-l pupe pe varan si tu marele consultant in whatever pe cine sa cred mai repede ca doarme cu rechizitoriul sub perna?? ![]() This post has been edited by Garett: 1 Sep 2014, 20:00 |
--------------------
No
Reno
|
|
paul_p |
![]()
|
Pai exact asta am citat si eu mai sus
![]() Si din astea este clar sensul, si anume ca acuzatii au pus la punct impreuna un plan de cumparare a ICA pe nimic, ca doar nu erau telepati si sa actioneze toti in aceeasi directie fara sa fie intelesi. documentul procurorilor utilizeaza termenul "telepatic" tocmai pentru a sublinia ca numai intr-o situatie ireala inculpatii din dosar ar putea fi considerati nevinovati. Pe de alta parte sunt de parere ca un asemenea document a trebui sa fie mai sobru, fara tot felul de figuri de stil. This post has been edited by paul_p: 1 Sep 2014, 20:24 |
--------------------
Fara
roti
- 2010
fara ipocriti
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Justitia adevarata e aia care-i lasa pe binefacatorii neamului (Vintu, Nastase, Mazare si multi altii, binecunosuti) sa faca binefaceri pe toata durata vietii lor. Noroc ca unii, pecum Patriciu - arza-l-ar focu' - au viata scurta. Nu-l veti convinge pe Garett ca astia sint compatibili cu puscaria, ca asta-i durerea lui, pe care se abtine - ca orice fesenist plin de convingeri corecte - sa le enunte direct. Combate justitia fix de cin a inceput sa bage la bulau fesenei. E mai eficient decit Vercinge, care are un discurs primitiv, format de manualele anilor '50.
This post has been edited by corbex: 2 Sep 2014, 05:38 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 1 Sep 2014, 20:50) Puii mei,, intre aia de la notnews, care n-au nici un motiv sa-l pupe pe varan si tu marele consultant in whatever pe cine sa cred mai repede ca doarme cu rechizitoriul sub perna?? ![]() Crezi pe cine vrei! Io unul nu am nici o incredere in Hotnews si, in general, nu inghit interpretari ale altora, oricine ar fi ei. O regula esentiala este sa merg eu, direct, la textul cu pricina. Cum spuneam, am urcat rechizitoriul pe DC. In rechizitoriu, singurul loc unde este utilizat cuvantul "telepatie" este la pag. 164, unde scrie cam asa: "Învinuitul și-a folosit influența politicã pentru a controla prin interpuși întregul proces de privatizare a societãtii în condiții care sã îi faciliteze achiziția pachetului de acțiuni la un preț derizoriu. O versiune contrarã însemnând sã admitem cã toți cei implicați și-au încãlcat atribuțiunile de serviciu sau au acționat în interesul SC ”Grivco” SA Bucur ești din considerente telepatice ori din necunoaștere sau prostie." In logica juridica asta s-ar traduce cam cu urmatoarea formula / structura de rationament juridic: 1.) baietii astia au determinat incalcarea legii ori prin actiunile lor, ori prin telepatie; 2.) sa crezi in functioneaza telepatia este o prostie, deci 3.) incalcarea legii este rezultatul actiunilor si influentelor celor acuzati in dosar... Pentru cei care au facut logica de programatori amarati, formula este [(pwq)&~q]=>p PS Pana la urma jocul asta al rationamentului juridic are macar putina rigoare in el, Io as zice ca chiar mai multa... This post has been edited by dacis: 1 Sep 2014, 20:46 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
Eu zic să mai puneti o data textul cu telepatia ca nu e decât de 5 ori pana acum.
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Io l-am luat direct de la origine. Doresti sa mai urc o data tot rechizitoriul?!...
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Garett @ 1 Sep 2014, 20:50) Eu îl ador ![]() QUOTE(dacis @ 1 Sep 2014, 20:41) adică e bazat băiatu' QUOTE(dacis @ 1 Sep 2014, 20:41) recunoaște că l-a frunzărit rapid QUOTE(dacis @ 1 Sep 2014, 20:41) nu apare pe nicaieri vreo trimitere directa ori indirecta la telepatie ori la fenomene psihopupu conexe bagă verdictul de consultant QUOTE(dacis @ 1 Sep 2014, 20:41) concluzia finală This post has been edited by Markos: 1 Sep 2014, 21:35 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
paul_p |
![]()
|
Irelevant.
|
--------------------
Fara
roti
- 2010
fara ipocriti
|
|
dacis |
![]()
|
Ba, grecule, rechizitoriu-i document public, se gaseste pe net. Si despre telepatie nu se vorbeste, chiar daca este utilizat cuvantul telepatie. Trebiri diferite. Ce induci tu este fix a fel cu a spune ca ala care injura zicand "Tu-ti Dumnezeii ma-tii" face comentarii teologice.
This post has been edited by dacis: 1 Sep 2014, 23:11 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
paul_p |
![]()
|
|
--------------------
Fara
roti
- 2010
fara ipocriti
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
bai dacis..refuza beutura taica
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
De fapt doar refuleaza o fantezie erotica neimplinita ...
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
Io ce?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
Io, în prostia mea, am priceput decât că
QUOTE(dacis @ 1 Sep 2014, 20:41) M-am uitat peste el (ar fi o aroganta sa zic ca l-am citit) si nu apare pe nicaieri vreo trimitere directa ori indirecta la telepatie ori la fenomene psihopupu conexe 2 Sep 2014, 00:24: Întrebare: consultanții adevărați, atunci când sunt prinși cu mâța-n sac, sunt obligați să facă pe proștii, să facă orice, numai să nu-și recunoască This post has been edited by Markos: 1 Sep 2014, 23:24 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 1 Sep 2014, 20:41) 2. M-am uitat peste el (ar fi o aroganta sa zic ca l-am citit) si nu apare pe nicaieri vreo trimitere directa ori indirecta la telepatie QUOTE(dacis @ 1 Sep 2014, 21:45) Consecvent ca ponta ![]() "Nu apare nicaieri, sigur, cert, indubitabil, va zic eu!" "Apare la pag. 164!" QUOTE(dacis @ 1 Sep 2014, 23:33) Cuvantul "telepatie" fiind in genere utilizat pentru a descrie orice alte activitati, agricole, zootehnice, pastorale etc dar nefiind catusi de putin folosit pentru a invoca telepatia! ![]() 2 Sep 2014, 06:24: QUOTE(Markos @ 2 Sep 2014, 00:21) Întrebare: consultanții adevărați, atunci când sunt prinși cu mâța-n sac, sunt obligați să facă pe proștii, să facă orice, numai să nu-și recunoască Eu ma intreb altceva: jobul de consultant fiind aparut dupa lovilutie, si economia romaneasca taraindu-se la nesfarsit dupa lovilutie, o fi vreo legatura directa intre numarul consultantilor si contraperformanta economica? ![]() This post has been edited by Garett: 2 Sep 2014, 05:24 |
--------------------
No
Reno
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicuri politice ca ciupercile dupa ploaie. Desi asta e deja patat cu sange, de pe 17.11.2014 se aplica sanctiuni celor ce nu pot sa respecte niste reguli de baza.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 20:18 |