Pro sau contra guvernării USD
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării USD
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(kato @ 5 Sep 2014, 14:06) Ca sa nu te obosesc ori sa te fac sa te surmenezi: romanii au trasaturile lor de personalitate, luate concertat, din trei surse: sunt orientali, latini si balcanici. Asta inseamna ca, statistic, in cazul celor mai multora dintre ei, componenta subiectiva, pasionala o domina clar pe cea obiectiva, rational-cerebrala! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
eu nu te-am rugat sa-mi expui trasaturile de personalitate ale romanilor....eu te-am rugat sa faci analiza textului scris de tine. in rest nu e cazul sa te ingrijorezi de capacitatea mea de a sustine efort telectual. io recunosc ca incep sa ma ingrijorez de a ta, deoarece te intreb concret ceva si tu raspunzi altceva.....daca consideri ca asta se numeste diplomatie
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(kato @ 5 Sep 2014, 14:06) te rog respectuos inca o data sa faci analiza strict pe textul tau si sa lasi balariile cu stirile politice si masele de votanti deoparte. QUOTE(dacis @ 5 Sep 2014, 14:26) Ca sa nu te obosesc ori sa te fac sa te surmenezi: romanii au trasaturile lor de personalitate, luate concertat, din trei surse: sunt orientali, latini si balcanici. Asta inseamna ca, statistic, in cazul celor mai multora dintre ei, componenta subiectiva, pasionala o domina clar pe cea obiectiva, rational-cerebrala! Splendid ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Te joci cu nervii lui kato.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(kato @ 5 Sep 2014, 15:19) Deci, tu zici ca expresia QUOTE(dacis @ 5 Sep 2014, 08:51) Ca sa pricepi noima acestui mesaj trebuie sa [...] nu fii orbit de patimile pro-nu-stiu-cine ori contra-nu-stiu-cine nu este in relatie de sinonimie cu QUOTE(dacis @ 5 Sep 2014, 12:00) A fi orbit inseamna sa fi tras deja concluzia cat cealalalta parte inca mai are de rostit argumente ......................................................................................... cu foarte putine exceptii, cei mai multi dacioti au parerea formata deja cu privire la politica si politicieni. Ori asta-i orbire, indiferent ca prerea formata este ca Base e bun / e rau sau ca Ponta e bun / e rau etc.etc.. (aici am facut o corectura nesemnificativa care nu altereaza mesajul - era o greseala de gramatica si de exprimare) sau cu QUOTE(dacis @ 5 Sep 2014, 12:31) noi (macar regatenii), latini si balcanic-orientali fiind, putem sa nu fim subiectivi, partizani si pasionali pana in maduva oaselor. Adica nu foarte cerebrali. ori cu QUOTE(dacis @ 5 Sep 2014, 13:12) nea kato, io sustin (de fapt nu io, ca astea-s teorii vechi; io doar le colportez) ca publicurile pasionale / implicate / partizane pe criterii subiective sunt cel mai usor de transformat in mase amorfe si rudimentare ori cu QUOTE(dacis @ 5 Sep 2014, 14:26) romanii au trasaturile lor psiho-sociale, luate concertat, din trei surse: sunt orientali, latini si balcanici. Asta inseamna ca, statistic, in cazul celor mai multora dintre ei, componenta subiectiva, pasionala o domina clar pe cea obiectiva, rational-cerebrala! (Alta corectura de exprimare!) Mie toate astea mi se par explicitari ale primei afirmatii. Ori, daca preferi, variatiuni pe respectiva tema! 5 Sep 2014, 16:08: Galule, te vad prin zona. Ia zi-i, tu cu ce echipa tii?!... ![]() This post has been edited by dacis: 5 Sep 2014, 15:08 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kato |
![]()
|
tu nu ai explicat absolut nimic.
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Da' psihoistoria unde e, vere? Unde-i catarul?
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
kato |
![]()
|
QUOTE(kum @ 4 Sep 2014, 21:42) QUOTE(dacis @ 5 Sep 2014, 08:51) Aplauzi degeaba, ca aplauzi singurel! Ca sa pricepi noima acestui mesaj trebuie sa indeplinesti minim doua conditii: sa ai cel putin doi neuroni functionali, sa poti face un minim de analiza si, apoi, sa nu fii orbit de patimile pro-nu-stiu-cine ori contra-nu-stiu-cine. Ori, din cate vezi si pe DC, cei mai multi sunt orbiti bine. Asta e un semn ca partidele astea mari (mai ales PSD-ul) au comunicatori buni, care se bucura ca au parte de un public rudimentar. si analiza ta: ”Ca sa pricepi noima acestui mesaj trebuie sa [...] nu fii orbit de patimile pro-nu-stiu-cine ori contra-nu-stiu-cine” adica nu sunt capabil sa inteleg, probabil din lipsa functionalitatii neuronilor ori a orbirii. ”A fi orbit inseamna sa fi tras deja concluzia cat cealalalta parte inca mai are de rostit argumente ......................................................................................... cu foarte putine exceptii, cei mai multi dacioti au parerea formata deja cu privire la politica si politicieni. Ori asta-i orbire, indiferent ca prerea formata este ca Base e bun / e rau sau ca Ponta e bun / e rau etc.etc..” asa suntem noi, mai rudimentari....si mononeuronici, ca uitasem ![]() ”nea kato, io sustin (de fapt nu io, ca astea-s teorii vechi; io doar le colportez) ca publicurile pasionale / implicate / partizane pe criterii subiective sunt cel mai usor de transformat in mase amorfe si rudimentare” ”romanii au trasaturile lor psiho-sociale, luate concertat, din trei surse: sunt orientali, latini si balcanici. Asta inseamna ca, statistic, in cazul celor mai multora dintre ei, componenta subiectiva, pasionala o domina clar pe cea obiectiva, rational-cerebrala!” si cireasa de pe coliva: ”Mie toate astea mi se par explicitari ale primei afirmatii. Ori, daca preferi, variatiuni pe respectiva tema!” tie dacis ti se pare, insa numai tu crezi ca astea sunt raspunsuri concrete. mai fa un efort si raspunde clar, concis si la ce intreb eu....multam |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(kato @ 5 Sep 2014, 16:27) Acuma am ajuns sa fiu io cel nelamurit... Adica io spun ceva, tu ma-ntrebi ce-am vrut sa spun, io incer sa clarific, iar tu imi zici ca io de fapt am vrut sa spun altceva?! ![]() Misto rau, asta, vericule!... Vorba lui Danny: ce Fundatie, ce psiho-istorie, frate... DC rules!... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kato |
![]()
|
daca eu te intreb ceva si tu raspunzi muuuult pe langa, ti se pare ca problema e la mine??
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Domnilor, ce pretindeti a avea pregatire sau cunostiinte juridice, ce parere aveti despre ce zice domnul asta:
http://www.contributors.ro/administratie/primarii-migratori/ QUOTE(Sorin Ionita) Practic, pentru 45 de zile aceste prevederi legale nu se mai aplică iar primarii&al pot migra liniștiți unde vor ei. Întrebarea este însă: ce se întâmplă la încheierea celor 45 zile? Logic, pentru mintea mea needucată în nobila profesie juridică, derogarea încetează, Legea 393 este din nou în vigoare integral și toți aleșii locali din România sunt iarăși supuși prevederilor de a nu-și fi pierdut calitatea de membri ai partidului pe listele căruia au fost aleși. Care partid e tot acela de la început, cu care au mers în alegerile din 2012, deoarece asta e o stare de fapt care nu se poate schimba retroactiv, nici măcar prin lege. Cu alte cuvinte, toți cei care migrează în aceste zile, în cap cu celebrul primar Stan de la Galați, care s-a grăbit să iasă primul la TV să anunțe fapta, și-au pierdut deja mandatele, deoarece după intervalul de derogare nu se vor mai regăsi în partidul pe listele căruia au fost aleși. Functioneaza juridic ce zice omul? ![]() This post has been edited by IsNa: 5 Sep 2014, 16:24 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
dacis |
![]()
|
Intre timp, s-ar parea ca formularea ordonantei de urgenta cu migratia primarilor este eronata, asa ca dupa trecerea celor 45 de zile, cand ordonanta este automat abrogata, partidele pot foarte bine sa rada de pe liste consilierii si primarii care au demisionat. Perfect legal, perfect constitutional!
![]() PS Asa zice nea Ionita. Io, care nu-s jurist, nu ma prea pricep si-n plus nici macar n-am citit ordonanta. Dar stiindu-l baiet dishtept!... ![]() 5 Sep 2014, 17:19: Dracie, am postat simultan! PS Imi plac lecturile tale! ![]() This post has been edited by dacis: 5 Sep 2014, 16:19 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Da, acum ar trebui unul care chiar e jurist, da unul cu greutate, sa ne spuna daca asa este...
Din pacate, clar e doar ca nimic nu e clar in tara asta... |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa asteptam opinia lui Vercinge.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Bai SBP, io si cand nu scriu si nu ma bag tot provoc scandal
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
dacis |
![]()
|
Ai stofa!
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kato |
![]()
|
@kum
stai linistit, ca nu tu ai provocat scandalul, ci unul dintre colegi care nu are nici macar decenta sa recunoasca ca a gresit, ce sa mai vorbim de scuze... cu prostul nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat, dar lupta este colosala cu prostul care are scoala. |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(dacis @ 5 Sep 2014, 16:18) Intre timp, s-ar parea ca formularea ordonantei de urgenta cu migratia primarilor este eronata, asa ca dupa trecerea celor 45 de zile, cand ordonanta este automat abrogata, partidele pot foarte bine sa rada de pe liste consilierii si primarii care au demisionat. Perfect legal, perfect constitutional! ![]() PS Asa zice nea Ionita. Io, care nu-s jurist, nu ma prea pricep si-n plus nici macar n-am citit ordonanta. Dar stiindu-l baiet dishtept!... ![]() <span class='edit'>5 Sep 2014, 17:19:</span> Dracie, am postat simultan! PS Imi plac lecturile tale! ![]() asta inseamna ca aia isi pierd automat mandatele de primari? Daca da .. buhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahaha ce teapa si ce mumu isi iau pesedeii |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(IsNa @ 5 Sep 2014, 17:16) Nu prea. Chiar dacă primarul Pandelică a fost ales primar candidând din partea Partidului Maro, mandatul lui este nominal. Singura ilegalitate pe care o putea comite ar fi fost să schimbe partidul în timpul mandatului și să intre sub incidența Legii 393/2004. Dar OUG 55/2014, publicată în MO în 2 septembrie, tocmai de-asta îl absolvă. Chiar dacă partea cu traseismul are efect limitat în timp (45 de zile), contează faptul că schimbarea partidului - acțiune punctuală, precis determinată în timp - s-a petrecut sub incidența OUG 55. Nu-s jurist, e doar un raționament logic. Cred că singura șansă ca să și-o fure traseiștii este CC. Încă așteptăm după extraterestrul Ciorbea. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Crezi ca-l doare pe careva de partid mai mult decat de propriu' buzunar ? Se dau si ei cum bate vântu', kasa-i românu'.
|
--------------------
Dacia
1310
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pai banul vine cu sprijinul partidului. . Nu stiai?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
La unii vine cu sprijinu' propriului neuron.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
corbex |
![]()
|
Cine are neuron n-are nevoie de pesede. Sau de alt partid.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicuri politice ca ciupercile dupa ploaie. Desi asta e deja patat cu sange, de pe 17.11.2014 se aplica sanctiuni celor ce nu pot sa respecte niste reguli de baza.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 18:23 |