Pro sau contra guvernării USD
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării USD
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Markos @ 5 Sep 2014, 20:22) Perfect corect rationamentul tau. Problema este ce se intampla dupa alea 45 de zile, ca lista de la alegeri, din 2012 nu este suspendata! Iar daca pe 1 decembrie 2014 PNl se trezeste ca un primar ales pe lista sa nu mai este memebru al PNL, prin demisie, ce se intampla? Singura interpretare posibila este ca legea nu se aplica retroactiv, ceea ce ar putea sa cuprinda si perioada de suspendare a functionarii legii, prin OUG... PS Era sa-mi ia foc neuronu' cu ocazia asta! Sa nu-i dai la mama dreaq cu OG-urile si OUG-urile astea ale lor?!... ![]() ![]() This post has been edited by dacis: 5 Sep 2014, 20:53 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(dacis @ 5 Sep 2014, 21:52) Iar daca pe 1 decembrie 2014 PNl se trezeste ca un primar ales pe lista sa nu mai este memebru al PNL, prin demisie, ce se intampla? Nu cred că se întâmplă nimic. Chiar dacă primarii și consilierii locali și județeni au catindat pe listele unui partid, votul a fost "universal, egal, direct, secret și liber exprimat de către cetățenii cu drept de vot". Cel putin așa scrie în Legea aia, 393. This post has been edited by Markos: 5 Sep 2014, 21:24 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Markos @ 5 Sep 2014, 22:03) Cel putin așa scrie în Legea aia, 393. vezi ca linkul tau e prost. Aia-i varianta originara. Intretimp, legea a fost modificata de cateva ori. Fa si tu un update!... In varianta "imbunatatita" scrie ca un consilier pierde mandatul odata cu "pierderea calității de membru al partidului politic sau al organizației minorităților naționale pe a cărei listă a fost ales", iar un primar prin "pierderea, prin demisie, a calității de membru al partidului politic sau al organizației minorității naționale pe a cărei listă a fost ales". Despre aceste doua articole din lege e vorba in articolul cu pricina... Pentru ca OUG asta a lui Ponta o fi suspendand ea temporar aplicarea legii, dar nu suspenda perpetuu listele pe care candideaza si sunt alesi primarii si consilierii... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
Corect, așa e. Am modificat linkul.
De-aia au scos ăștia din joben OUGu' lui pește. This post has been edited by Markos: 6 Sep 2014, 16:46 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 28 Aug 2014, 17:51) Tocmai m-am uitat pe site-ul Avocatului Poporului si pe declaratia de avere a lui Ciorbica. Daca le iei nitel la puricat ramai mut: 1. Ciorbica [...] e inglodat in datorii pana-n gat, avand luati de la banci peste 1.500.000 de EUR. Toti banii pe persoana fizica! Mai mult, a fost nevoit sa rescadenteze niste credite si sa ceara niste amanari la plata dobanzilor! S-ar parea ca am gasit explicatia inactiunilor lui Ciorbica din ultima vreme: trebuie sa faca minuni si sa plateasca dintr-un salariu de 7000 de lei, plus castigurile nevestei (pana-n 4-5000 de lei lunar), adica din venituri totale lunare de 2.500 - 3.000 de EUR rate lunare de vreo 12.000 de EUR. Plus ca a trebuit sa rescandenteze niste credite, fara sa poata explica bancii de unde va avea in viitor bani sa le plateasca. Ceea ce pentru oamenii "normali" nu s-ar intampla in vecii vecilor. ![]() QUOTE(Markos @ 5 Sep 2014, 22:23) Vez' ce patesti daca nu ejti atent. Fix de-aia si ziceam io ieri ca pana la final a ajuns o labareala neconstitutionala legea cu colaborarea Guvern-Parlament, in varianta acum in vigoare, comparativ cu diversele variante de pe parcurs. Si alea tot neconstitutionale, dar macar erau mai strong... This post has been edited by dacis: 6 Sep 2014, 08:32 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Bloody hell, ajung sa-- dau dreptate bahluianului cand vede "teoria constipatiei" intre udemere si pedese!
![]() Cat de "high on illegal stuffs" sa fii incat sa-ti imaginezi macar pentru o secunda ca ar trece asa ceva?? Oh, those crazy Huns!! This post has been edited by Garett: 6 Sep 2014, 14:28 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 6 Sep 2014, 15:28) Bloody hell, ajung sa-- dau dreptate bahluianului cand vede "teoria constipatiei" intre udemere si pedese! ![]() Adica tu crezi ca io sunt adeptul teoriilor conspiratiei?! ![]() Bre, oi fi avand io problemele si frustrarile mele, dar totusi, urmarit nu ma simt, dezavanatajat ori pedepsit de soarta, iarasi, nu ma simt... In schimb, stiu binisor "retetarul" dupa care se construiesc campaniile electorale. Una din caile de succes este sa-ti convingi electoratul ca stii / esti bun / te pricepi sa rezolvi o problema. Iar primul pas in aceasta strategie este sa creezi problema! Nimeni, niciodata nu iti va cere sa il salvezi si nimeni, niciodata, nu te va crede un salvator daca mai intai nu s-a simtit in pericol. Asta-i lectia I! ![]() PS Sper ca nu-i crede nimeni pe UDMR-isti atat detampit de naivi incat chiar sa spere ca un asemenea proiect ar fi acceptat in Romania, acum si macar cativa ani inainte! ![]() This post has been edited by dacis: 6 Sep 2014, 16:09 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() This post has been edited by Markos: 6 Sep 2014, 16:50 Attached thumbnail(s) Ponta_pioneri.jpg ( Size: 282.05k ) Number of downloads: 350 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Nici nu stii care-i mai mongoloid in poza aia!
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Din tratatul de ipocrizie prefațat de V. Ponta:
Din câte știu eu, și o să verific, niciunul (n.r. - ministru) nu are jeep alb. Toți au Duster. Pentru că dacă eu am Duster și ei trebuie să aibă Duster”, a declarat Victor Ponta. |
--------------------
Fara
roti
- 2010
fara ipocriti
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Pai si nu are dreptate? Dusteru nici macar SUV nu se poate numi
![]() QUOTE(vercingetorix @ 5 Sep 2014, 12:44) Mda, am citit si eu facatura aia de scrisoare. Nu sunt fan categoric al vreunui politician, dar daca tot ne-a dat Statul un cap, hai sa gandim cu ... Stati asa ca se apucara psdacii sa gandeasca. Asta e memorabila! ![]() |
--------------------
**
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
Pe zi ce trece ii dau din ce in ce mai multa dreptate lui kaspe. Tara de kkt!
Faza asta cu amnistia fiscala e culmea jegului USD. Cum plm sa dai asa o lege intro tara civilizata? Adica cine are noroc, are, cine nu, m... . Bun, nu e vine alora care au incasat bani necuveniti, dar sa-i restituie in timp, esalonat, nu conteaza. Mizeria politica a ajuns la cote incredibile! Pe de alta parte e bine ca PSD a ajuns la asa o disperare ca si-a activat toate cartitele ascunse prin toate partidele. Macar stim si noi cum stam acum. |
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(eurocristi @ 8 Sep 2014, 20:51) Bun, nu e vine alora care au incasat bani necuveniti, dar sa-i restituie in timp, esalonat, nu conteaza. Te-as pune la "Bula" dar treaca de la mine! Adica nu e vina lor, dar sa plateasca, da-i dracu' de burgheji! Nu moncher, aia care trebuie sa plateasca sunt boii care au calculat gresit, care au aplicat gresit legea sau au scris gresit normele de aplicare! Nu "beneficiarii"! Pana mea, ne plangem ca nu exista responsabilitate la functionarii publici da' ni se pare perfect justificat sa nu platesca pentru greselile lor! |
--------------------
No
Reno
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 9 Sep 2014, 06:46) Garett, nu despre astia e vorba in lege, in primul rand, chiar daca guvernul face tam-tamp maxim cu privire la ei. Hai sa asteptam sa iasa legea, mai intai, ca au fost atatea variante pe parcurs... Vezi ca sunt cateva categorii de persoane care n-ar cam trebui iertate. Mai intai, femeile / barbatii care intrau in acel concediu de crestere a copilului. In actele de concediu se scria clar ca in momentul in care incaseaza orice venituri de natura salariala, plata concediului inceteaza de drept, adica automat, caci nu poti fi simultan si in concediu de crestere a copilului si la munca, conform legii. Deci, legal si corect, dar mai greu de pus in practica, pentru ca statul centralizeaza veniturile persoanelor anual, in lunile aprilie-mai pentru anul anterior. Si atunci face adresa de poprireretroactiv si 100% legal, incepand cu prima luna in care s-au incasat bani din salarii si alte venituri echivalente... Tie ti se pare ca acestia ar trebui iertati?... A doua categorie de persoane care au incalcat voit si constient legea sunt o parte a pensionarilor. Mai precis, cei care au obtinut pensii ori mariri de pensii cu acte nereale. E vorba de cei care au depus adeverinte de venituri false ori nereale, precum si de cei care au depus adeverinte medicale etc. pentru a obtine pensii de handicap ori pentru insotitori. Vezi ca guvernul vrea sa puna tot in carca functionarilor, ca greseli, aceste acordari ori mariri de pensii si, in consecinta, sa-i scuteasca pe vinovati de returnarea banilor incasati ilegal, chiar daca incalcarea legii s-a facut voit si constient de catre beneficiari, nu de catre functionarii de la casele de pensii... Gandeste-te si tu: cand functionarul de la Casa de Pensii primeste un act nereal, dar corect intocmit, cum stie el ca respectiva persoana nu a lucrat de fapt la firma / intreprinderea / institutia care emite adeverinta, ori ca a avut un salariu mai mic decat cel din acte? Ori cand ii este adus un certificat medical de handicap, care este nereal, cine este el, functionarul, ca sa il conteste? Oamenii astia nu crezi ca ar trebui si ei sa dea banii inapoi?!... ![]() This post has been edited by dacis: 9 Sep 2014, 07:40 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
cel care s-a ocupat de pensionari si nu stia ce acte sunt pe bune si care sunt false sa arunce primul cu piatra...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
si am inteles ca pwulica asta franaru de pontac a iertat si bujetarii de tampeniile facute cu tot felul sporuri date amantelor, fiicelor , lipitorilor de afise de prin administratie si nu numai.. Aia cu spor de stres dupa ce revin din concediu, spor de conditii toxice (desi lucreaza intr-un birou obisnuit ca 99% din oameni
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
si uite cum se pare ca ponta o baga in atse pana la urma... http://business-review.eu/featured/confirm...portfolio-69977
macar pe chestia asta si trebuie sa admit ca am niste vorbe de inghitit ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
O fi tras si Colin niste sfori.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Mi-e ca o sa aveti de inghitit mult mai multe dupa alegeri
![]() |
--------------------
**
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Garett @ 9 Sep 2014, 07:46) Te-as pune la "Bula" dar treaca de la mine! Adica nu e vina lor, dar sa plateasca, da-i dracu' de burgheji! No, mai usor cu mania proletara, ca, DACA ar fi sa plateasca, ar plati bani ce nu au fost niciodata, DE DREPT, ai lor. Ca sa simplific, pentru tine, as putea aminti de un caz in urma cu vreo 10 ani cand banca mi-a transferat din greseala in cont (odata cu salarul) o suma echivalenta cam cu salarul meu de atunci pe 5 ani. Daca era sa dau fuga la ghiseu si sa retrag banii in numerar si sa-i ascund la saltea, dupa logica ta, aveam dreptul sa-i pastrez? Ca n-a fost greseala mea... Disclaimer: Eu m-am declarat chiar in acest thread deacord cu masura, strict pentru cei unde nu exista indicii de frauda intentionata. Dar doar odata, din motive umanitare. This post has been edited by IsNa: 9 Sep 2014, 09:16 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Diferenta e ca tu stiai ca nu-s banii tai, oamenii aia nu!
|
--------------------
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 9 Sep 2014, 07:01) Ce-ti mai place sa dai cu fum! S-a spus clar ca masura nu se aplica celor care au obtinut respectivele sume pe baza unor acte false! Dar na, ma rog, tu trebuie sa-ti faci numarul, te intelegem. ![]() QUOTE(IsNa @ 9 Sep 2014, 10:13) No, mai usor cu mania proletara, ca, DACA ar fi sa plateasca, ar plati bani ce nu au fost niciodata, DE DREPT, ai lor. Acum vreo 7-8 ani cand a iesit maica-mea la pensie i-au stabilit o suma. Vreo 4 ani mai tarziu i-au luat lunar vreo sase lei pentru ca facusera nu stiu ce calcul gresit, dupa alt articol, bla bla bla. Suma fiind ridicola n-am mai facut tam-taman, dar ti se pare corect sa plateasca maica-mea sau idiotul care a facut greseala? |
--------------------
No
Reno
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
...da
![]() ca benzia se calculeaza conform unei legi (+norme de aplicare si restul). intr-un stat de drept totul sta in aplicarea legii. daca abdici de la asta, inchidem lumina. de aia e nevoie de alta lege pentru amnistie. ca asa, o facea seful de la casa de benzii din condei, ca doar e numit de cine trebuie. normal ca prostul care a calculat gresit trebuie si el sanctionat. |
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
QUOTE(Garett @ 9 Sep 2014, 05:46) Te-as pune la "Bula" dar treaca de la mine! Adica nu e vina lor, dar sa plateasca, da-i dracu' de burgheji! Nu moncher, aia care trebuie sa plateasca sunt boii care au calculat gresit, care au aplicat gresit legea sau au scris gresit normele de aplicare! Nu "beneficiarii"! Pana mea, ne plangem ca nu exista responsabilitate la functionarii publici da' ni se pare perfect justificat sa nu platesca pentru greselile lor! Garette, sa vorbesti tu de Bula e ca si cum vorbesti de funie in casa spanzuratului. De unde stii tu ca aia care au calculat gresit nu au fost sanctionati? Si nu e vorba sa plateasca cineva, e vorba sa restituie niste bani primiti necuvenit, nu din cer, nu de la banca, din banii care-i plateste fiecare ca taxe si impozite. Nu este corect ca cei care au aceleasi conditii de pensionare , aceleasi contributii in timp, sa primeasca sume diferite pentru ca s-au facut greseli de calcul. Legea asta a amnistiei e o labareala tipic romaneasca, punct. |
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 9 Sep 2014, 10:32) S-a spus clar ca masura nu se aplica celor care au obtinut respectivele sume pe baza unor acte false! Ce-ti mai place sa vorbesti dupa ureche!... "S-a spus clar"-ul asta s-a spus la inceput si am verificat in textul proiectului de lege. Asa era, in varianta initiala! Numai ca, ulterior, un parlamentar minunat a facut un amendament din care rezulta ca daca individul s-a dus la Casa de Pensii cu acte false sau nereale, vina-i a functionarului care nu s-a prins si, deci, pensionarul trebuie iertat de returnarea banilor. Intre timp s-au mai depus si alte amendamente la lege, asa ca asteapta sa vezi textul trecut prin Parlament. Nu esti baiat prost, asa cu nu-mi dau seama de ce ii crezi pe cuvant pe astia?!... Indiferent de la ce partid sunt, trebuie sa verifici, nu sa crezi pe cuvant! Si daca tot ai intervenit, ce parere ai de absolvirea de restituirea banilor pentru mamicutele / taticutii care au incalcat constient si sub semnatura legea / conditiile de acordare a conceddiului de crestere a copilului?!... ![]() This post has been edited by dacis: 9 Sep 2014, 11:17 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Oameni necajiti, cu frica de Dumnezeu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 9 Sep 2014, 11:07) La fel cum nu-mi dau seama de ce te-as crede pe tine?!... ![]() Cu mamicutele/taticutii nu ma pronunt ca habar n-am care-i povestea, n-am fost in situatia respectiva, la partea cu pensionarii, repet, m-am confruntat direct. Ma rog, semi-direct! |
--------------------
No
Reno
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Hai s-o luam altfel! Gasesti un potofel pe strada, nu stii cui i-a cazut, nu-l poti inapoia, il pastrezi, esti pasibil de bulau. Iei pensie necuvenita, stii cine a dat-o, stii cine a luat-o, dar e ok. Deci?
Deci dam legi cum vrea pusca noastra, ni se filfiie de drept, rnp-uri si morala. Dupa aceea tipam ca traim intr-o tara in care conduce arbitrar si cu mina forte dictatorul Basescu, zis Adolf. This post has been edited by corbex: 9 Sep 2014, 11:49 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicuri politice ca ciupercile dupa ploaie. Desi asta e deja patat cu sange, de pe 17.11.2014 se aplica sanctiuni celor ce nu pot sa respecte niste reguli de baza.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 07:55 |