Pro sau contra guvernării USD
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării USD
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Maghiarii-s mai rai ca jermanii, pe aia in ziua votului lejer ii poti incolona sa-i duci la vot....trupele SS erau fix-nimic.
This post has been edited by tony-s: 3 Mar 2014, 15:43 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Bre, ia nu mai numarati voi precum steagurile lui Pristanda.
Iote aici : Institutul Național de Statistică a publicat astăzi, 4 iulie 2013, rezultatele oficiale de la Recensământul Populației și al Locuințelor 2011, ce ne arată care este populația României și dacă la referendumul din 2012 a fost sau nu a fost atins cvorumul. INS a anunțat numărul populației majore (cu drept de vot) din România: 16.269.839. Astfel că, la referendumul din 2012 cvorumul a fost atins, și depășit, cu 324.142 de voturi. Potrivit rezultatelor finale de la Recensământul din 2011, publicate de INS, populația României, în octombrie 2011, era de 20.121.641 de oameni. Pentru neatingerea cvorumului la referendumul din 2012 era nevoie de o populație de de cel puțin 20.140.602 de indivizi. Astfel că, potrivit calculelor, coroborate cu datele finale de la Recensământul din 2011 prezentate de INS, la referendumul din 2012 cvorumul a fost atins. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cine a intocmit listele dupa care s-a tinut referendumul din august 2013 ?
Efectiv nu imi aduc aminte... sa ghicesc: Boc? MRU? Udrea? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Altu care isi bazeaza argumentatia pe INS
![]() De unde iesiti fratilor? ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
vijelie |
![]()
|
Cand o sa te faci mare ai sa observi ca la vot prezinti buletinul, la recensamant nu.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vercingetorix |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
In romanika nu-s 18 milioane si max. 15 cu drept de vot....iar cei dinafara oricum se prezinta intr-un numar neinsemnat, evident daca nu-i numara nea base sau baconschi.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
vercingetorix |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
vijelie |
![]()
|
Artimetica recensamantului aplicat retroactiv sau cea a legii electorale din momentul alegerilor ?
"Ministrul de Interne, Ioan Rus a declarat miercuri seara intr-o emisiune la Romania TV ca 18.308.612 de romani apar le listele electorale si, deci, pot participa la referendumul din 29 iulie. Ministrul a precizat ca pana la referendum, sarcina partidelor este sa ii convinga pe alegatori sa mearga la vot. De precizat este ca Ioan Rus se ocupa de organizarea referendumului din partea USL. Acesta a explicat ca listele pentru referendum sunt unele noi, reactualizate la 10 iulie." Cu asta ce facem? This post has been edited by vijelie: 3 Mar 2014, 16:16 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 3 Mar 2014, 16:08) As putea specula faptul ca fiind un recensamant efectuat in 2011 era cvasi-valabil prin 2012. Legile nu se pot aplica retroactiv, asta e clar. Ne ajuta doar sa avem o imagine mai corecta privind alegatorii si prezenta efectiva la vot. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
vijelie |
![]()
|
As putea retine, de exemplu, ca dl. Ioan Rus a fost un ministru fie incompetent fie blat cu Basescu.
Despre incompetenta nu ma pot pronunta, dar cu naiba sa fii blat cu Tiranul ? Ceva e putred, nu crezi ? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Din pacate (?) aritmetica, statistica sau alte ramuri ale matematicii, conform legii, nu conteaza pt. cvorumul la referendum. Referinta sunt, conform legii, listele electorale.
E alta intrebare cum au putut fi oamenii din USL atat de incompetenti incat sa nu-si dea seama ca listele ar trebui actualizate inainte de referendum? Probabil au fost foarte increzatori in masinaria de furat voturi... |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
vijelie |
![]()
|
Eu si acum ma intreb de ce Antonescu (presedinte interimar fiind) nu a promulgat legea care introducea pragul de validare in termenul legal, adica dupa ziua Z, referendumul avand loc fara criteriul de validare, asa cum visau toti dujmanii.
Exista fro esplicatie aritmetica pt asta, domnu' Verginel ? Ce operatiune algebrica l-a motivate sa introduca pragul de validare la numai 2 zile dupa ce a primit legea sa o promulge si inainte cu cateva zile de ziua Z ? This post has been edited by vijelie: 3 Mar 2014, 16:26 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Pai legea era deja data, ce sa mai modifice, nu inteleg.
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
vijelie |
![]()
|
Am observat mai de mult ca nu intelegi, dar totusi..
Crin Antonescu anunța, luni, că a decis să promulge legea de modificare a Legii referendumului, așa cum au decis Parlamentul și Curtea Constituțională, astfel că referendumul va fi validat prin prezentarea la urne a 50% plus 1 dintre persoanele cu drept de vot. "Am decis să promulg legea de modificare a Legii referendumului așa cum a fost ea votată de Parlamentul României, așa cum a trecut prin Curtea Constituțională", declara Antonescu. Si eu (ma) intreb: de ce s-a grabit sa emita decretul de promulgare in numai 4 zile (adica inainte de referendum) in loc sa astepte termenul maxim de 20 zile (adica dupa referendum) ? Asta (ma) intreb de un an jumate. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 3 Mar 2014, 13:44) Care-s activitatile cu pricina, unde se precizeaza explicit interdictia si in ce consta ea? QUOTE(Garett @ 3 Mar 2014, 14:53) Ce inseamna asta a se perinda? Unde apare in Constitutie infractiunea de perindare fara drept? QUOTE(cdadan @ 3 Mar 2014, 15:21) Tu vorbesti serios? Ori numai vrei sa faci in ciuda unora? ![]() QUOTE(tony-s @ 3 Mar 2014, 15:36) Presupunand o rata a mortalitatii "0" a persoanelor de sub 25 de ani si ca durata de viata pe sexe ramane constanta, abia in ultimii trei ani ai deceniului numarul cetatenilor cu drept de vot va scadea sub 18 meleoane! ![]() QUOTE(vercingetorix @ 3 Mar 2014, 15:44) Institutul Național de Statistică a publicat astăzi, 4 iulie 2013, rezultatele oficiale de la Recensământul Populației și al Locuințelor 2011, ce ne arată care este populația României și dacă la referendumul din 2012 a fost sau nu a fost atins cvorumul. Domnu' jurist, hai unu' altu, sunt ignoranti / neinformati etc.etc. si o dau cu oistea in gard. Da' matale, bre, chiar matale?!... ![]() Ia da-ne si noua definitiile juridice pre intelesul prostimii pentru cateva concepte, precum: "drept de vot", "populatie", "cetatean", "cetatenie" "locuitor" si cam atat! Te bagi? This post has been edited by dacis: 3 Mar 2014, 16:55 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Interesanta noua formula guvernamentala. Multe nume noi, cel putin pana acum necompromise, din care multi sub 40 de ani.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(vijelie @ 3 Mar 2014, 16:35) Si eu (ma) intreb: de ce s-a grabit sa emita decretul de promulgare in numai 4 zile (adica inainte de referendum) in loc sa astepte termenul maxim de 20 zile (adica dupa referendum) ? Asta (ma) intreb de un an jumate. Probabil pentru ca QUOTE Promulgarea legii se face în cel mult 10 zile de la primirea legii adoptate după reexaminare sau de la primirea deciziei Curții Constituționale, prin care i s-a confirmat constituționalitatea. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 3 Mar 2014, 16:53) Ia da-ne si noua definitiile juridice pre intelesul prostimii pentru cateva concepte, precum: "drept de vot", "populatie", "cetatean", "cetatenie" "locuitor" si cam atat! Te bagi? Tu cand nu stii sa rezolvi o problema la tabla, citesti la nesfarsit enuntul... Buna metoda, doar ca nu vei promova asa vreun examen. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
se vor compromite in curand. N-are nici DNA-ul superputeri. In plus, este greu sa analizezi un aparent "neica nimeni", mai ales atunci cand ai deja liste intregi pline de politicieni actuali sau trecuti, toti manjiti pana la coate.
Incepe sa-mi placa maxim jocul PSD. Mai furaciosi ca PDL-ii, mai disperati, mai intorsi decat toti dinaintea lor. Pai cum sa urli 8 ani "hotii" si apoi sa te pupi la TV fara nici o rusine? Pana si PDL-ul a avut orgoliul lui.... Dragii de unguri se chinuiesc de zor sa reintre la guvernare. Au furat atatea paduri prin HarCov (si nu numai) ca am ajuns sa cred ca muta Transilvania incetul cu incetul la Budabesta. Mai un copac, mai un sac de pamant ![]() ![]() This post has been edited by razvanamza: 3 Mar 2014, 17:16 |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 3 Mar 2014, 17:09) Tu cand nu stii sa rezolvi o problema la tabla, citesti la nesfarsit enuntul... Buna metoda, doar ca nu vei promova asa vreun examen. Spui o prostie... pardon, arunci o piatra si, cand ti se cer argumente, o iei la sanatoasa. Ashea juristi, mai rar, marinerule!... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 3 Mar 2014, 17:16) Spui o prostie... pardon, arunci o piatra si, cand ti se cer argumente, o iei la sanatoasa. Ashea juristi, mai rar, marinerule!... ![]() Inteleg ca nu-ti place "maretia dreptului" ? Ia explica-ne cum s-a remaniat in 2007 guvernul Tariceanu prin plecarea PDL si noul guvern a fost reinvestit de Parlament. Nu auzise Baselu de CC pe atunci, huh ? "Argumentele" cerute de tine n-au legatura cu ce am scris eu. Poate e scris adinc si tu nu intelegi, asa patea si Branzovenescu in Scrisoarea pierduta... Si inca ceva, nu te supara, parerea mea este ca suferi de grafomanie. This post has been edited by vercingetorix: 3 Mar 2014, 17:34 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 3 Mar 2014, 17:28) Ba au legatura perfecta cu ce ai zis tu. Nu te mai fofila si eschiva atata (ca daca zic de ignoratio elenchi iti hexplodeaza neuronu, inteleg io!) si detaliaza plecand de la fix postarea ta intelesurile conceptelor din postarea ta si din legislatia electorala. Io-te ce ziceai matale mai sus: QUOTE(vercingetorix @ 3 Mar 2014, 15:44) Institutul Național de Statistică a publicat astăzi, 4 iulie 2013, rezultatele oficiale de la Recensământul Populației și al Locuințelor 2011, ce ne arată care este populația României și dacă la referendumul din 2012 a fost sau nu a fost atins cvorumul. Iar io ti-am cerut doar atat: QUOTE(dacis @ 3 Mar 2014, 16:53) Ia da-ne si noua definitiile juridice pre intelesul prostimii pentru cateva concepte, precum: "drept de vot", "populatie", "cetatean", "cetatenie" "locuitor" si cam atat! Te bagi? Zi-o pe fata: poti ori nu pricepi? QUOTE(Garett @ 3 Mar 2014, 17:16) QED, QED, dar care fu ipoteza? ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(razvanamza @ 3 Mar 2014, 17:10) Acum ai aflat ca politica nu e pentru fete mari si cucernice. Ca politician trebuie sa poti manca...orice pretinzand ca e prajitura. 3 Mar 2014, 17:46: @dacis Nu stiu de ce ar trebui sa-ti raspund, suna ca o somatie. Inclinarea ta spre grafomanie e clara. Est modus in rebus. Daca ai ceva logic de spus, scrie, altfel lasa-ne sau scrie pe feisbuc lui Turcescu, va mai tineti de urat unul altuia... This post has been edited by vercingetorix: 3 Mar 2014, 17:46 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Că tot suntem pe un forum auto:
Guvernul a decis: Taxa auto, contestată la tribunal, va fi restituită doar în 5 ani, cu 20% pe an This post has been edited by gabize: 3 Mar 2014, 18:14 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
vijelie |
![]()
|
Iar imi amintesc de "miile de soferi nemultumiti" care anunta "proteste in toata tara".
Pe unde stau ascunsi? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicuri politice ca ciupercile dupa ploaie. Desi asta e deja patat cu sange, de pe 17.11.2014 se aplica sanctiuni celor ce nu pot sa respecte niste reguli de baza.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 11:02 |