Pro sau contra guvernării USD
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării USD
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
aha...
![]() |
--------------------
**
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
De sezon:
Ca să nu mai rămâie fără studenți și anul acesta, mam‘mare Ponta, mămițica Pricopie și tanti Prisecaru au promis tinerelor universități să le aducă în clase repetenți fără bac, de 1 octombrie. (http://www.capital.ro/goe-puisorule-cine-ma-pupa-uite-facultate.html) This post has been edited by dacis: 24 Sep 2014, 06:30 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
nyman |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 17 September 14 ![]() |
Daca vroiai sa pui una inteligenta, o puneai pe-asta:
Attached thumbnail(s) o.jpg ( Size: 281.07k ) Number of downloads: 441 |
--------------------
Tesla
S
- zerozerosapte
2013
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
dacis |
![]()
|
La Antena 3, Sobaru (cel cu aruncatul in cap de la balconul Parlamentului) brusc a devenit un depresiv, un om cu momente de lipsa de luciditate, un nebun... Nu mai serveste "cauzei", deci este dispensabil. Solutia este sa nu mai fie lasat liber pe strada. Si, in plus, deja se vorbeste prea mult despre el si oameni asemenea lui! Cam asta e viziunea actuala a Antenei 3. Si cand imi aduc aminte ce erou era acum trei-patru ani pentru selahta uselista!...
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ai uitat sa pui si stirea
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Cetateanu e clar ca are probleme nasoale cu placa de baza. Chestia e ca acu 4 ani era folosit de psd+pnl acu il folosesc pseudodreptacii. Mai nasol o sa fie daca asta ia tratament si nu mai presteaza ...
![]() Carpul, lingura ca de obicei... ![]() This post has been edited by bion: 24 Sep 2014, 19:17 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
luck33ro |
![]()
|
Kamikaze cu cazanu 1300!!! Si avea si instalatie de gaz
![]() This post has been edited by luck33ro: 24 Sep 2014, 19:58 |
--------------------
**
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Baaaaai, ia lasati gazu' in pace, da?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Si 1300-le !
QUOTE(luck33ro @ 24 Sep 2014, 20:58) cazanu 1300!!! (era 1310, dezinformatoru-le). |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
luck33ro |
![]()
|
Daaa, e mancat. Cand te opreste polutia pe strada se numeste tot ca te-au retinut... din treaba
![]() |
--------------------
**
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
I-ai luat tu locul. Mă rog, ești pe cale să...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Asta-i dintr-un banc, imediat dupa 9/11:
"Badea Gheo coseste iarba in fata blocului de 10 etaje. La un moment dat un deltaplan luat de vânt se izbeste de bloc. Badea Gheo se opreste, cugeta-n coada coasei, trage o flegma cu naduf: "Tara de r...t, atentate de r...t!" si isi vede mai departe de treaba" |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
- RO 44 AWD
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.747 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Săracu' papă, are o expresie de jenă pentru asocierea la care a fost silit...
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am o vaga banuiala ca astfel de poze sint insotite de sponsorizari. Ca si cele cu US President.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
luck33ro |
![]()
|
Aia nu e jena, e depresie severa - zici ca e tinut cu pistolul la spate
![]() |
--------------------
**
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Asta-i strabunicul dinspre soacra al mitomanului. A fost quaker.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.747 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Mai degraba quacker
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
dacis |
![]()
|
Dupa cum stiti, zilele trecute in Targul Iesilor a fost un mare eveniment, mare... Nunta uneia dintre fetele primarului. Iar la un asemenea eveniment nu se putea face rabat de la obiceiurile romanesti, mostenire de la Stanbul.
Mai intai, drumul de la aeroport in centru a fost asfaltat ca-n palma de martea trecuta pana sambata. In total cam 4-5 km, din care vreo trei asfaltati complet. Oamenii mai ingaduitori ar zice ca e bine ca mai castiga si orasul cate ceva dupa un asemenea eveniment si aproape as zice si io la fel. Asta daca n-as sti ca zona respectiva este prinsa intr-un proiect cu fonduri UE, pentru refacerea (RK) infrastructurii de apa, canal, agent termic si trecerea tuturor retelelor de net, electricitate etc.etc. in subteran. Evident, dupa terminarea tuturor acestor modernizari, strada trebuia asfaltata, trotuarele facute / refacute etc.etc.. Faza destul de nasoala-i ca aceste treburi n-au fost terminate, asa ca nu mai tarziu de la primavara (poate chiar toana asta, ca nu prea stiu termenul de finalizare al proiectului) asfaltul turnat zilele trecute trebuie decopertat, ca sa fie ingropate tevile si utilitatile ... Cool, nu-i asa!... Apoi, cununia religioasa s-a tinut la o biserica din Copou, unde nu doar ca este oprirea interzisa, dar atunci cand sunt nunti (si acolo sunt multe, ca-i o bisericade "fitse") neaparat sunt baietii de la Politia locala care amendeaza pe cei care opresc acolo si, daca mai si parcheaza, sar rapid cu platforma si ridica masinile. Acum, evident, in stil turco-oriental, asa ceva nu s-a intamplat! Ziceau unii (n-am vazut pozele, sa verific, deci poate fi doar un zvon) ca pentru a nu-i crea deficit de imagine Primarului si, prin ricoseu, lui Ponta, oamenii Primariei au scos pentru doua-trei ceasuri indicatoarele cu "oprirea interzisa"... QUOTE(nyman @ 23 Sep 2014, 07:41) eu tot nu inteleg de ce si-ar da cu sutul in oo inainte de alegeri, sa aibe notniuz ce comenta.. in fine. Io-te ca estimarile mele de zilele trecute s-au adeverit integral! Iar lui Vivisor nu-i pasa nici de hotnews si nici de altii. Ca el stie ca fara ajutorul primarilor de comune / orase mici pierde sigur. Bine, nici asa nu-i prea sigur ca castiga, dupa cate am auzit eu!... ![]() QUOTE(dacis @ 23 Sep 2014, 07:27) Proiectele mari, da, astea au de-a face direct ori indirect cu guvernul. Dar alea mici gen 12 km de apa si canalizare, plus 4 km de drum comunal asfaltat, plus alti 8 km de ulite asfaltate se rezolva la nivel local, in primarie si CL. iar cand primarul are si majoritatea in CL, totul merge uns! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
am inteles ca si puie monta si dragnea o fost la nunta beizadelei. Nu stiam de ce simt un aer de rahat ce vine brusc dinspre copou. Acuma stiu..
This post has been edited by aphophis: 30 Sep 2014, 07:47 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
luck33ro |
![]()
|
Eu ma intreb ce-i linistea asta pe aci? Asteptati furtuna?
![]() |
--------------------
**
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicuri politice ca ciupercile dupa ploaie. Desi asta e deja patat cu sange, de pe 17.11.2014 se aplica sanctiuni celor ce nu pot sa respecte niste reguli de baza.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 13:22 |