Pro sau contra guvernării USD
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării USD
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Dragnea joaca tare. Declina invitatia Presedintelui la consultari, cica n-ar fi legal facuta...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Iohannis o sa conjuge declinatia. Il doare-n pix. El a facut-o.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(miki @ 13 Dec 2016, 14:43) E legal intrucat codul fiscal se modifica, de regula, cu 6 luni inainte. Ca la noi e invers, e alta mancare de peste. <span class='edit'>13 Dec 2016, 16:01:</span> QUOTE(radian @ 13 Dec 2016, 15:47) Link? LE Am gasit This post has been edited by ady77: 13 Dec 2016, 16:04 |
--------------------
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Sper ca nu ai gasit linku' de la Galati de pe topicu' cu ninsoarea.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ala e clasic de acum, nu mai pun botu'
![]() |
--------------------
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Nici io nu mai clickuiesc linkuri galatene de cateva luni deja.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE "Ni se pare straniu ca sunt invitate partide care nu sunt parlamentare - USR si PMP. Maine este in functiune acest parlament", a spus el. Ce-mi place cand e citata doar o jumatate de adevar.. 13 Dec 2016, 17:25: ..ah si iata si miza: vazui ca Ponta a declarat ca mai vor sa recruteze cativa parlamentari de la alte partide, pentru a face o majoritate, astfel incat presedintele va discuta doar cu partidul majoritar.. ![]() This post has been edited by neumann: 13 Dec 2016, 16:25 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 3 January 05 ![]() |
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
ady77 |
![]()
|
Asteapta ok-ul de la ambasada. Iar ambasada nu stie pe cine sa intrebe pe Obama sau pe Trompa
![]() |
--------------------
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(neumann @ 13 Dec 2016, 13:19) hehe.. tactica brevetata de cioloj cu CCR-ul. Unu-doi la CCR. Se suspenda efectele legii pana la solutionare. bwhahahaha mai ia-ti dreptu' constitutional la pila. si al meu e ruginit, da' inca mai scartaie. mdeci, la cazu' legii CHF, e inainte de intrarea in vigoare si trimiterea la CC e prerogativa guvernului. nu e ca are caracter suspensiv. la dracnea e dupa intrarea in vigoare, deci legea mere inainte. nu stiu tehnica procesuala, da' sunt destul de sigur ca sesizarea CC nu are caracter suspensiv, cu atat mai mult cu cat nu discutam de o dispozitie a codului penal. in rest, cati erau mah talpa tarii? ![]() ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
faci matale o confuzie. Ia vezi pleiada de legi atacate la CCR in ultimul an. Daca nu are caracter suspensiv, poate spera intr-o rezolvare rapida
![]() Ce rost are sa-l mai iei in brate pe cioloj, asa grosolan? Alegerile le-a pierdut.. 13 Dec 2016, 17:58: QUOTE(Han Solo @ 13 Dec 2016, 17:46) in rest, cati erau mah talpa tarii? ![]() ![]() asa e ma, aia sunt doar mocirla, daca vor legi chf sa se duca in polonia, ungaria sau croatia. Poate o fi mai bun de consultant la bruzel cioloj ala? Ca tara i-a dat cu tifla la greu, prin ultimul vot. This post has been edited by neumann: 13 Dec 2016, 16:58 |
--------------------
...
..
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Ciolos a catindat in Teleorman?
|
--------------------
**
|
|
neumann |
![]()
|
nu, da ar fi vrut sa fie prim ministru in continuare. Ceea ce a ridicat cota PSD-ului la aproape 50% si a ingropat definitiv PNL-ul. Dragnea ii multumeste lu Cioloj pentru colaborare.
|
--------------------
...
..
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Gretoasa incercarea lui Dragnea de a scoate castanele din foc cu mana lui Ciolos. Gretoasa la fel ca toate minciunile si aburelile pe care le-au insirat in campanie. Si cand te gandesti ca unii au fost atat de naivi incat sa creada aburelile PSD-ului, ba chiar au zis ca de aia i-au votat...
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
neumann |
![]()
|
iti recomand o lamaie, ceva. Sau pasta de dinti. Artizanala, daca vrei, iti umplu eu flaconul.
|
--------------------
...
..
|
|
ady77 |
![]()
|
Eu zic sa va uitati la meci. Hai Romania!
|
--------------------
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Da, sa dea PSD lamai la toata tara, nu doar simpatizantilor.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.210 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
A doua marlanie a lui neumann, azi.
Se sesizeaza vreun moderator, sau e musai report? |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.246 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
paul_p |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 13 Dec 2016, 18:31) Daca tot esti atat de amabil, fa asta la tine acasa, ca sa se bucure familia ta de mitocaniile tale. Si pe mine scuteste-ma de mizeriile astea de individ prost crescut, ale carui singure argumente sunt mitocaniile. This post has been edited by paul_p: 13 Dec 2016, 17:41 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
neumann |
![]()
|
e a doua oara cand imi explici de familie. Foloseste pasta aia de dinti cu toata familia, zic, daca esti murdar. Pe dinti. Ajuta, o sa ii ai albi. Si tu, si familia, daca asa vrei.
|
--------------------
...
..
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
se incing spiritele.
mey omu'nou, ai cam intrat in modu' propagandist, la drept vorbind. alegerile s-au terminat, ai tai au castigat, totu' ie ok, ingioi acuma ![]() d'asta nici nu m-am manifestat prea tare p'aci in perioada preelectorala, ca fix de chestii d'astea imi e greata. cu cehaefu', recunosc, cat m-oi screme nu prea reusesc sa imi dea lacramile pentru indivizi suficient de inepti incat sa nu isi numere pe dejte ce inseamna un credit pe 25 de ani la mana a doua, adeca cumperi moneta cu o alta moneta, iar tu esti platit in nasturi d'ai lu' isa'. ce ma seaca cel mai tare e insa ca nu inteleg de ce ei da si aia in euro nu, ca si p'acolo sunt unii unde demegiu' e comparabil iar epura la nivelul talpii e semnificativ mai mare ca la elvetieni. o fi capra vecinului, cum bine ma avertizai, da' nah, sunt ideile mele si imi place de ele, le stiu de mici ![]() in rest, noi sa fim sanatosi, ca banu' vine si singur ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 13 Dec 2016, 18:56) Pai am dat riport ieri, cand mi-a zis de familie. Acu' ii zic si eu, asta e. 13 Dec 2016, 19:05: QUOTE(AR-18-MOS @ 13 Dec 2016, 19:03) Sunt ursi prin arad? This post has been edited by neumann: 13 Dec 2016, 18:05 |
--------------------
...
..
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 13 Dec 2016, 19:00) cu cehaefu', recunosc, cat m-oi screme nu prea reusesc sa imi dea lacramile pentru indivizi suficient de inepti incat sa nu isi numere pe dejte ce inseamna un credit pe 25 de ani la mana a doua, adeca cumperi moneta cu o alta moneta, iar tu esti platit in nasturi d'ai lu' isa'. ce ma seaca cel mai tare e insa ca nu inteleg de ce ei da si aia in euro nu, ca si p'acolo sunt unii unde demegiu' e comparabil iar epura la nivelul talpii e semnificativ mai mare ca la elvetieni. o fi capra vecinului, cum bine ma avertizai, da' nah, sunt ideile mele si imi place de ele, le stiu de mici ![]() in rest, noi sa fim sanatosi, ca banu' vine si singur ![]() Daca ai chef, documenteaza-te. Eu pa vremea aia aveam o colega de birou care isi luase credit in franci, explicand ce mica e dobanda, ce sigura e moneda si cum ea a vrut euro da aia i-au zis ca ii trebuie multe acte, asa ca mai bine ia direct CHF. Romania fiind sub jurisdictia CJUE, nu exista vreo rezolutie care sa condamne practicile de creditare in euro. Legile de conversie in CHF au la baza rezolutia parlamentului european cum ca credite in chf au fost produse inselatoare, adica bombe cu ceas. |
--------------------
...
..
|
|
paul_p |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 13 Dec 2016, 18:48) e a doua oara cand imi explici de familie. Foloseste pasta aia de dinti cu toata familia, zic, daca esti murdar. Pe dinti. Ajuta, o sa ii ai albi. Si tu, si familia, daca asa vrei. Mai marlane, mai bine taci daca nu esti in stare sa aduci alte argumente decat jignirile. Eu nu te-am jignit, si azi e a doua oara cand o faci. Ti-am zis sa nu faci pe forum altceva decat ai face in familie. Sau crezi ca pe forum esti pe tarla si poti fi cat de mitocan vrei? |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Han Solo |
![]()
|
bre don'jef.
'jurisdictia CJUE' nu priveste aspecte fiscale. da' diloc. iar cu rezolutiile PE te stergi la popou legal vorbind, sunt declaratii de bune intentii. se aplica direct regulamentele (o parte prin acte delegate) si directivele, indirect, prin armonizarea legislatiei nationale in termenele stabilite. atat. in plus, rezolutia PE (care e pentru spania, da' ma rog), nu spune nicaieri ca ar trebui convertite la cine stie ce curs istoric, ci ca ar trebui generalizata darea in plata. http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc...987&language=EN This post has been edited by Han Solo: 13 Dec 2016, 18:23 |
--------------------
White Star
Titanic
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicuri politice ca ciupercile dupa ploaie. Desi asta e deja patat cu sange, de pe 17.11.2014 se aplica sanctiuni celor ce nu pot sa respecte niste reguli de baza.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 07:22 |