Manual schema electrica
![]() ![]() ![]() |
Manual schema electrica
brunettuz |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 29 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1980
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Hapciu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 6 April 07 From: Bistrita ![]() |
Am gasit pe internet, pe un site de torrente (nu mai stiu adresa)
![]() A. Generalitati.pdf B. Motor.pdf C. Echipament electric.pdf D. Ambreiaj.pdf E. Cutia de viteze.pdf F. Transmisia.pdf G. Directie.pdf H. Puntea fata.pdf I. Puntea spate..pdf J. Suspensii-amortizoare.pdf K. Sistem frinare.pdf L. Caroserie - echipare.pdf cc.nfo.txt Manual reparatie Dacia 1310.nfo schema dacie1300 1.bmp schema dacie1300 2.bmp schema dacie1300 2bis.bmp aproximativ 172 MB. Gasesti cam tot ce te-ar poutea interesa, pt dacii 1300, 1310 (1304, 1305, 1307, 1309, 1325). This post has been edited by Hapciu: 27 Feb 2008, 13:06 |
--------------------
DACIA
1310 L Berlina
1997
- BN 02 YWJ
|
|
Alinbreak |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 2 June 08 ![]() |
Am gasit eu si-l voi da jos de pe net.Apoi il voi uploada pe un server gazda si voi posta adresa.
|
--------------------
Dacia
Break
1997
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
este de ceva timp pe acolo
![]() |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
SSknight |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 3 June 08 ![]() |
postati careva va rog linku de la adresa de pe care ati luat manual acela de intretinere pt dacie.
7 Jun 2008, 21:08: in legatura cu schema electrica atasata mai sus as avea o intrebare firul de la frana de mana, un fir galben cu spune acolo eu vad ca ar trebui introdus la panoul de bord ca la care papuc adica care cu care? dupa cum vad desi nu sunt sigur observ ca ar trebui bagat in primul papuc imi puteti spune cu certitudine unde sa bag firul de la frana de mana? This post has been edited by SSknight: 7 Jun 2008, 21:08 |
--------------------
dacia 1300
dacia 1300
1979
- cj 46 yka
|
|
StnBascosu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 June 09 ![]() |
Scheme Intretinere cu tot ce vrei ptr.dacie 1310+1300daca ma cauti pe Mesenger:StnBascosu@yahoo.com
![]() |
--------------------
Dacia
Berlina Li injectie
2000
|
|
alxemanuel |
![]()
|
![]() Avansat Group: Members Posts: 279 Joined: 9 November 08 ![]() |
am primit o dacie 1300 si luni trebuie sa ajung cu ea la revizie , problema este ca instalatia electrica a fost praf , erau numai legaturi pe acolo fara nici-un sens .
Astazi am facut rost de o instalatie electrica insa intampin probleme la montarea deoarece la vechea instalatie erau numai improvizatii. Am nevoie de o schema completa cu instalatia electrica sa o pot monta . multumesc |
--------------------
Opel
Corsa
1.0 B
- KWP Doar cativa dintre noi sunt ceea ce parem a fi. (Agatha Christie)
|
|
adrian.petrov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Salutare la toata lumea,
Iata o schema lucrata de mine in culori ca sa se vada mai bine. Am atasat si explicatiile, as vrea sa cred ca este foarte elocvent, nu trebuie sa fiti decat un pic isteti. ![]() Attached thumbnail(s) 290_1_.jpg ( Size: 260.22k ) Number of downloads: 6560 295_1_.jpg ( Size: 263.66k ) Number of downloads: 7245 |
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
2004 -1.9 DIESEL , 2004 1.6 16V BENZINA ;
- B Nu poti face supa de PUI, daca pui numai gainat de pui
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
Am si eu o intrebare. tre sa schimb bricheta auto. la cea noua vin doua fire. unul pe centru si unul pe lateral, la carcasa noii brichete. care e masa si care e alimentat la plus? conteaza?
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
bygy007 |
![]()
|
da mijlocul e + si partea de tabla e minus conteaza daca mai alimentezi diverse de la priza
This post has been edited by bygy007: 13 Sep 2009, 00:22 |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
TZepeSH |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 24 November 05 ![]() |
releul de incarcare functioneaza si daca inlocuiesc martorul de bord cu un led? la ce pin al releului se leaga martorul de bord?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
2007
- AG-04-SWI
|
|
bygy007 |
![]()
|
despre ce masina este vorba , ca aia din semnatura are led
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
TZepeSH |
![]()
|
dacia 1300. adica doar de releul de dacia 1300 ma intereseaza, ca am pus la o broscuta, si nu sunt sigur de conectare.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
2007
- AG-04-SWI
|
|
bygy007 |
![]()
|
adica sa inteleg ca vrei sa pui un releu de incarcare de dacie 1300 pe alta masina si vrei sa faci un bec in bord sa semnalizeze cind nu incarca? nu merge fara modificari majore ale instalatiei , mai simplu pui un alternator cu releu incorporat de masina straina
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
TZepeSH |
![]()
|
pai. releul de dacia se poate pune fara probleme la alternatorul de broscuta. numai ca vreau sa ma asigur ca leg martorul de bord unde trebuie. firul pentru martorul de bord pleaca si la broscuta, si la dacia, de la releul de incarcare. nu are nici o treaba cu alternatorul. Acel bec are + continuu si comanda (aprinderea lui) se face atunci cand nu exista incarcare si si firul care merge de la releu la bec (si care in mod mormal este legat la tensiune) ajunge prin intermediul releului la masa.
Pe mine ma intereseaza de la care papuc al releului pleaca firul pentru martorul de bord si daca releul functioneaza si fara becul acesta(adica se poate inlocui becul cu un led fara probleme sau trebuie sa pun becul si ledul in paralel) (la unele modele de releu de broscuta este obligatoriu sa fie prezent becul, altfel releul nu functioneaza). Legatura dintre releu si alternator stiu sa o fac si repet, functioneaza perfect. E o modificare foarte cunoscuta, avand in vedere ca releul de broscuta se gaseste la preturi foarte mari si dureaza pana il gasesti, iar releul de dacia este ieftin si se poate cumpara de la orice magazin. This post has been edited by TZepeSH: 9 Dec 2009, 12:29 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
2007
- AG-04-SWI
|
|
mecanick_maverick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 462 Joined: 10 April 09 From: Madrid ![]() |
QUOTE(TZepeSH @ 9 Dec 2009, 11:28) ... firul pentru martorul de bord pleaca si la broscuta, si la dacia, de la releul de incarcare. nu are nici o treaba cu alternatorul. Acel bec are + continuu si comanda (aprinderea lui) se face atunci cand nu exista incarcare si si firul care merge de la releu la bec (si care in mod mormal este legat la tensiune) ajunge prin intermediul releului la masa. despre ce fir vorbesti , cele care au bec de indicarea incarcarii au releu incorporat in alternator si inca o semipunte de diode (3 diode mici ) , la astea trebuie bec - nu led ,pentru amorsare. |
--------------------
Opel, Seat, MB, Kia
Astra F, Ibiza, Vito, Sprinter, Sedona
'97, '96, '04, '03, '11
- 47__CFS Dacä ceva nu functioneazä , undeva s-a strecurat o eroare ...
Respect yourself anytime ! |
|
TZepeSH |
![]()
|
eu ma refer la varianta cu releu de incarcare extern. aici, firul pentru martorul de bord pleaca de la releu, dar nu stiu de la care borna. inca nu am inteles daca la varianta cu releu este nevoie obligatoriu de bec.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
2007
- AG-04-SWI
|
|
bygy007 |
![]()
|
deci ai aici schemele celor doua tipuri de alternatoare , cel cu bec si cel fara
This post has been edited by bygy007: 10 Dec 2009, 17:04 Attached thumbnail(s) schema_alternator_NORMAL.JPG ( Size: 42.93k ) Number of downloads: 5144 schema_alternator.jpg ( Size: 50.27k ) Number of downloads: 5659 |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
iulian347 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 27 June 10 ![]() |
va rog din suflet vreau si eu schema electrica va rog...am mare nevoie de ea
![]() |
--------------------
dacia
Dacia
2003 Break 1310
- iaskaj
|
|
POWERbyDAciaVsWERo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 6 January 08 From: Giurgiu ![]() |
mai baieti am probleme mari cu chestia DE UNDE VINE LEGAT FIRUL DE + de la releul de incarcare ! vine de undeva din bord? sau din contact?
|
--------------------
dacia
Nova Gt
1998
- GR 30 SOR Sa N`ai incredere`n femei si`n franele de DrACIE :)
Ai dacie ?? .. se vede !!!!! |
|
bygy007 |
![]()
|
traseul e asa: de la releu spre baterie
releu , bobina inductie , panou sigurante (nu trece prin nici o siguranta , un fir rosu mai subtire) , contact , bloc lumini, alternator , baterie |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
POWERbyDAciaVsWERo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 6 January 08 From: Giurgiu ![]() |
ce traseu
![]() |
--------------------
dacia
Nova Gt
1998
|
bygy007 |
![]()
|
vine de la bec
This post has been edited by bygy007: 22 Mar 2011, 23:48 Attached thumbnail(s) schema_nova_GT.jpg ( Size: 83.95k ) Number of downloads: 3497 |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
POWERbyDAciaVsWERo |
![]()
|
bygy ... respect pt munca care o faci .. numai ca... la berlina faceam asa ceva dak era .. dar cu schema asta de la nova.. chiar nu stiu de unde sa iau de la bec..
presupun ca din bord din una din alea 4 mufe unde am pus cu rosu sau din panou sigurante cu albastru? am sus si mai detaliat bordu ..din care sa vina? This post has been edited by POWERbyDAciaVsWERo: 23 Mar 2011, 12:49 Attached thumbnail(s) pt_bygy.JPG ( Size: 462.02k ) Number of downloads: 973 C45.jpg ( Size: 217.07k ) Number of downloads: 970 |
--------------------
dacia
Nova Gt
1998
|
catageo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 29 May 07 ![]() |
Am si eu nevoie de o schema pe culori a instalatie electrice de la dacia 1300. Multumesc anticipat
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- PH XX RZC BMW E46 Touring
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
catageo nu te ajuta cu nimic,difera culorile pe fire,la aceeasi masina dar ani diferiti de fabricatie
spune aici ce vrei sa stii si sunt destui care te vor ajuta |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
catageo |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
bygy007 |
![]()
|
o poza cu amplasamentul lor se poate ?
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
catageo |
![]()
|
o sa revin cu poze
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 15:17 |