Probleme presiune in rampa injectoare
![]() ![]() ![]() |
Probleme presiune in rampa injectoare
Paulika |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 12 September 13 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
- BT 04 MLR
|
|||
marius80_eugen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
poate suna ciudat , dar eu nu am vazut nici o SLZ care sa nu aiba capac si am vazut si 2003 / 2004 / 2005 si Euro 2 si 3 .
DAR ... daca prin mare minune nu ai , da jos rezervorul , scoti pompa cu ajutorul tutorialelor de pe forum pentru care dai cautare , observi / cureti / testezi , apoi cureti si rezervorul si vezi mai departe injectoarele . Inainte de toate verifica returul , ca se mai intampla ca asta sa se infunde si ai impresia ca nu are benzina , cand de fapt ea are prea multa . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Paulika |
![]()
|
Cat de greu este sa scoti rezervorul? Nu am mai facut asta niciodata,si nu gasesc tutorial cu asa ceva. Multumes pentru raspuns!
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
- BT 04 MLR
|
|
alex_DNK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
nici eu nu am usa vizitare pompa benzina si este din 2004 masina. rezervorul este prins in 4 suruburi. inainte de a da jos rezervorul demufeaza furtunul care vine spre busonul de umplere rezervor(pe unde alimentezi). prima oara desfaci suruburile dinspre spatele masinii, dupa care demufezi cele 2 furtunase prinse pe pompa de benzina...sunt prinse cu clipsuri. dupa ce demufezi furtunasele desfaci si celelalte 2 suruburi . ...o sa-ti dea cateva batai de cap piulita de la pompa de benzina.
PS: te sfatuiesc sa golesti rezervorul inainte sa te apuci de operatiune. |
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
Paulika |
![]()
|
Alex,care crezi ca este cauza pierderii presiunii din rampa,poate pompa nu este alimentata cu tensiunea corespunzatoare,o fi sorbul infundat tu ce crezi? Si cum se goleste rezervorul? Multumesc anticipat! Poate imi dai messengerul tau sa vb mai multe. Poate iti trimit si un video.
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
- BT 04 MLR
|
|
alex_DNK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
pana nu demontezi pompa nu poti sa sti daca ai sita infundata..rezervorul il golesti cu un furtun bagat pe la busonul de alimentare..sau daca nu merge demontezi rezervorul cu benzina cu tot, dar cu atentie..cand desfaci suruburile. daca ai nevoie de pompa noua ..am eu una.
|
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
ionutiulia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 19 August 09 ![]() |
sal Paulik.eu cred ca nu vei scapa de datul rezervorului jos.e posibil ca regulatorul de presiune sa iti faca figuri sau sa se fi infundat sita din partea de jos a pompei.problema nu este chiar simpla e mult de munca dar chestia grea intervine cand va trebui sa desfaci acea miunata piulita care tine pompa fixata.e din plastic costa 80 lei minim si iti cam trebuie o cheie speciala sau vreo inventie desteapta pt a o manevra.succes.daca vri detalii despre operatiune iti dau cu multa placere.
|
--------------------
solenza
europa
2004
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Doar SLZ de prin 2003 are capac de vizitare in portbagaj. Apoi l-au scos pt cost mai redus.
Spor la dat rezervorul jos - sa ne zici cum stai cu pompa de benzina. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
neacsugabrie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 4 September 11 ![]() |
Asa am crezut si eu,dar nu-i o regula.Am vazut solenza din 2003 fara capac ,am un vecin care are o Rapsodie din 2004 cu capac si ieri o Scala 2004 care de asemenea are capac de vizitare.E drept ca am vazut cateva si fara (toate 2004).Rezervorul eu l-am dat jos la un amic in 10 min.
|
--------------------
dacia
solenza
2003/scala Daca ai ambitie poti muta muntii din loc,
daca ai cap ii lasi acolo ca nu te deranjeaza. |
|
Solenzul |
![]()
|
![]() Membru curios Group: Members Posts: 404 Joined: 18 March 08 From: Campulung-Muscel ![]() |
Si..... continuarea? Care a fost cauza? S-a remediat? Ramanem asa cu ochii in soare si fara happy ending.
|
--------------------
Dacia
Solenza 2004 Clima ;
Duster Explorer 2017 ;
- AG-09-***, AG-26-***
|
|
Paulika |
![]()
|
Baieti scuze ca nu am mai postat...dar stiti si voi ca a venit iarna si nimeni nu are chef sa inghete pe langa masina.Problema inca nu am rezolvat-o,dar sper ca in urmatoarele 2 saptamani sa dau rezervorul si pompa jos si sa vad ce are de nu merge. Daca mai aveti vreun sfat?!
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
- BT 04 MLR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 21:26 |