solutie de lipit rezervor
![]() ![]() ![]() |
solutie de lipit rezervor
anonym_2009 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 15 February 14 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2001
|
|||
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
din ce stiu eu poxipol e rezistent la benzina, insa nu stiu daca si la motorina...oricum e o solutie temporara....la adezivii astia cel mai nasol e ca trebuie sa cureti foarte bine locul...si cred ca asta e o problema in cazul tau
sau, varianta mai scumpa, loctite...astea sunt de mai multe feluri, au mai multe coduri...exista 100% cateva rezistente si la motorina de exemplu Loctite 5972 "Destinat asamblarilor demontabile: flanse, conexiuni filetate si fitinguri pe motoare, sisteme de incalzire, instalatii de abur, reductoare, transmisii, capace. Se aplica direct pe metal sau peste garniturile solide din pluta, carton, piele, plastic,etc. Prelungeste viata garniturilor si creste fiabilitatea etansarii. Rezista la apa, antigel, benzina, uleiuri, apa de mare si la o gama larga de uleiuri, carburanti, lubrifianti, substante chimice. Se utilizeaza cu succes la etansarea garniturilor de chiulasa." |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 09:04 |