Mitropolia Moldovlahiei - prima biserică PRIVATĂ, concurenta lu' BOR
![]() ![]() ![]() |
Mitropolia Moldovlahiei - prima biserică PRIVATĂ, concurenta lu' BOR
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Au inceput bine, au repere solide si conducatori putrezi de morali:
Mihail Claudiu Vasilache, în prezent mitropolit, a fost caterisit de către Arhiepiscopia Romanului și a Bacăului pentru că a divorțat și s-a recăsătorit de două ori și pentru că "a deschis cartea" pentru credincioșii care călcau pragul parohiei sale, ghicindu-le viitorul în paginile Evangheliei. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.634 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
PRIVATIZARE
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nasol! Concurenta. Doua miini in firfirici.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
adevaru' ca "mai multi" (probabil 2-3) preoti caterisiti de BOR sunt o adevarata concurenta pentru BOR...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Stai că se bagă și ăla de la Ct cu biserica lui particoleră, amicu' lu' paulică_p.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.725 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(UXE @ 12 Mar 2014, 10:28) link În Secuienii Noi, în apropiere de Roman (Neamț), o biserică privată s-a transformat în Mitropolia Moldovlahiei, la care au aderat mai mulți preoți caterisiți de Biserica Ortodoxă Română. Reprezentanții Mitropoliei Moldovei și Bucovinei susțin că, legal, astfel de manifestări nu pot fi împiedicate. O fi mai bine la privat? ![]() Church of the Outlaws ![]() Acu' serios vorbind, nu e de ras, e chiar trist. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Din partea mea pot sa construiasca si 100 de biserici private ... la urma urmei, prost nu-i ala care cere ...
This post has been edited by Liviu: 12 Mar 2014, 14:38 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(UXE @ 12 Mar 2014, 11:28) link În Secuienii Noi, în apropiere de Roman (Neamț), o biserică privată s-a transformat în Mitropolia Moldovlahiei, la care au aderat mai mulți preoți caterisiți de Biserica Ortodoxă Română. Reprezentanții Mitropoliei Moldovei și Bucovinei susțin că, legal, astfel de manifestări nu pot fi împiedicate. O fi mai bine la privat? ![]() Biserica ortodoxa unica, sfântă, soborniceasca si apostoleasca my ass ![]() Rând pe rând li se dărâmă maghernița de inșelat oameni si lins de cadavre(porc si alte animale). ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
spuse cel care are cruciulita in masina!
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.725 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(L. Ron Hubbard - fondatorul Bisericii Scientologice) Writing for a penny a word is ridiculous. If a man really wanted to make a million dollars, the best way to do it would be start his own religion. This post has been edited by marksman: 12 Mar 2014, 15:26 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(kato @ 12 Mar 2014, 16:22) Între timp am mai găsit una prin portbagaj aruncată între niște nuci ![]() Tot între timp (ieri noapte) ne-am dat intr-un cap de pod prin Caransebes ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Dauna totala?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 12 Mar 2014, 16:33) Nu. Sunt pagube destul de însemnate, dar nu sunt avarii mari. QUOTE(corbex @ 12 Mar 2014, 16:33) Crucile-s bine merci, in parbriz la Loganul de curse. Ca dacă eram cu Cazanul, eram si noi si el dauna totala. ![]() 12 Mar 2014, 16:42: QUOTE(b76bgaarh @ 12 Mar 2014, 16:37) Nu chiar, era tataia care a decis sa tragă un pui de somn fără sa anunțe. ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 12 Mar 2014, 15:42 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Se întampla, într-un cap de pod a terminat si Kubica raliul Mexicului.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 12 Mar 2014, 16:44) Exact. Pana ne-am întors de dimineața cu tractarea, deja lasasera doi anunț in parbriz ca vor sa cumpere rabla. ![]() 12 Mar 2014, 16:52: QUOTE(DragosP @ 12 Mar 2014, 16:45) Te gândești sa cumperi rabla? ![]() 12 Mar 2014, 16:56: QUOTE(Markos @ 12 Mar 2014, 16:44) Noi am abandonat la final de PS 3: Lugoj-Caransebes. This post has been edited by AR-18-MOS: 12 Mar 2014, 15:56 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
A fost și monte carlo, așa e. Da' io ziceam despre ultimul wrc, blondule.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Uite grecule, eu iti pun un clip care implica o Fiesta, un cap de pod si un Kubica. Si cica implica si Monte Carlo. Ia sa vad, pui si tu un clip asemanator, dar din Mexic?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
Desigur, blondule
![]() Omu' e pasionat de poduri, ce vrei? |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
'la mea, credeam ca traiesti in prezent...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Avem și pe forum piloți pasionați de parapeți...
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
13.03.2014 21:18
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
Mă Martinezule, tu pricepi mai greu câteodată. Să recapitulăm:
1. În ianuarie 2014, în primul raliu WRC al anului - Monte-Carlo - Kubica s-a înfipt într-un cap de pod. Ai pus filmu'. 2. În martie 2014, în al treilea raliu WRC (între timp a fost și ăla din Suedia), același Kubica s-a înfipt în alt cap de pod (am pus filmu'). Despre buba asta am scris io. Alt continent, alt raliu, alt beton. 3. Am exagerat decât când am zis c-a terminat raliul Mexicului în capul ăla de pod. De fapt, l-a rezolvat a doua zi: Apropo, în F1 (n-am mai urmărit fenomenul în ultimii 7-8 ani) tot așa artist era? This post has been edited by Markos: 13 Mar 2014, 21:45 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
Da' ho, ca in loc de SS13 citisem 2013...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:32 |