split / offtopic tony-s, shaorme, constitutie, pumni in gura, etc.
![]() ![]() ![]() |
split / offtopic tony-s, shaorme, constitutie, pumni in gura, etc.
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu cand am spus ca vreau sa renunt la Comedy Central (apropos, e post de televiziune hamerikan) ... voi Batman Batman (tot hamerikan si asta).
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am mai spus - autostrada e facuta pt. oameni nu pt. coiotii si crotalii din desertul Nevada...e mult mai important nr. km/cap de locuitor fata de suprafata avand in vedere ca sunt multe zone mari nelocuite in lume unde n-are nici un rost sa faci o gramada de autostrazi intre nimic si nimic....in plus americanul pe distante mari merge cu avionul nu face ora si zile intregi la volan si chiar si asa USA pe departe are cei mai multi km de autostrazi.
Eu am mai spus cam ce parere am de cei care nu reusesc in USA si se intorc in romanika evident ca totul e dezastru in USA iar pe de alta parte totul e poleit in aur in romanika....e cam ca si aia cu emigrarea masiva a americanilor in ciaina si nu invers.... This post has been edited by tony-s: 16 Feb 2015, 23:04 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(Liviu @ 16 Feb 2015, 22:32) Eu cand am spus ca vreau sa renunt la Comedy Central Și de ce nu renunți? Dai un ban, dăm și noi unul... ![]() This post has been edited by gabize: 16 Feb 2015, 22:38 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Stiu o gramada care sunt de vreo 10-15 ani in USA si nici nu le trece prin minte sa se intoarca in romanika asa cum stiu si 2-3 care s-au intors...
This post has been edited by tony-s: 16 Feb 2015, 22:42 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.088 Joined: 11 February 04 ![]() |
Batman parca e oras in Turcia, nu-i asa?
Toni Huedin, mai pune si tu mana pe goagal si cauta URSS Germania USS Marea Britanie si o sa inveti cateva. Apoi, daca neuronul mai duce, incearca sa vezi si planul Marshall. This post has been edited by dizzy: 16 Feb 2015, 22:46 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
tony-s |
![]()
|
Ca veni vorba - extraordinar spectacolul NBA All-Star-game de azi noapte din Madison Square Garden - arhiplin in ciuda pretului mediu a biletului de 2000 USD....la cat de sarantoci, zic pe aici haterii ,ca-s americanii ma asteptam sa nu fie nimeni in sala de vreo 20 000 de locuri....o fi fost pixelu' albastru si rusine dinu patriciu.
Nu stiu daca mai are rost sa zic ca-n USA cam la toate sporturile importante tribunele sunt arhipline si acolo deobicei vorbim de stadioane de fotbal american de cel putin 100 000 de lcouri cu preturi mult mai piperate ca-n ioropa....dar probabil doar aia bogati merg la meciuri aialalti de vreo 300 milioane - 100 000 stau acasa. This post has been edited by tony-s: 16 Feb 2015, 22:54 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Liviu |
![]()
|
Dar daca sunt din astia ca mine care nu se duc la meciuri pentru ca nu le place tipul asta de spectacol?
La mine nu a tinut "programarea" de genul "mergi la meci si da bani ca sa ii vezi pe altii alergand/luptand/etc" ... eu, daca vreau sa simt adrenalina, ma duc si alerg/lupt eu personal. Nu am nevoie de altii sa ma reprezinte ![]() Si in Europa teatrele sunt pline mereu, chiar si in Romania. Numai hamerica ridica superficialitatea si sub-mediocritatea la rang de sport national. |
--------------------
.
.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.607 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(Liviu @ 16 Feb 2015, 23:12) Si in Europa teatrele sunt pline mereu, chiar si in Romania. Numai hamerica ridica superficialitatea si sub-mediocritatea la rang de sport national. Acuma si spectacolele de la Met se joaca cu sala plina, iar matineul se difuzeaza live in cinematografe in Ro. PS. E vorba de..... wrestling tonies, wresling.... ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(tony-s @ 16 Feb 2015, 19:06) ..si m-am inselat jermanika nu e mediocra ci e printre cele mai penibile din lume, .... e drept ca e ceva mai vechi clasamentul insa ma indoiesc ca jermanii au construit foarte mult in ultimii 10-15 ani...majoritatea covarsitoare a autostrazilor sunt facute de hitler: http://www.nationmaster.com/country-info/s...otal/Per-capita Ca tot era mitul larg raspindit printre romanasii cretinasi - cate autostrazi are jermanea... Da da..majoritatea covarsitoare. Inca o gogomanie ![]() http://www.historytoday.com/uwe-oster/autobahn-myth Deci 13000 km fac din Jermanika una dintre cele mai penibile tari din lume la autostrazi. HSBP!!! ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
E dragut sa compari o tara, fie ea si Germania, cu suma celor 50 de state ce compun SUA.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Liviu |
![]()
|
Ai stricat totul ... trebuia tu sa spui treaba asta ... ufff.
|
--------------------
.
.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(tony-s @ 16 Feb 2015, 22:46) [...] Nu stiu daca mai are rost sa zic ca-n USA cam la toate sporturile importante tribunele sunt arhipline si acolo deobicei vorbim de stadioane de fotbal american de cel putin 100 000 de lcouri cu preturi mult mai piperate ca-n ioropa....dar probabil doar aia bogati merg la meciuri aialalti de vreo 300 milioane - 100 000 stau acasa. Cred si eu ca-s arhipline, la ce ieftine-s biletele. Cu $20 am văzut cursa de la Indy la fata locului. Drept e c-am strâns un pic din buci, ca eram on call weekendul ala si nu stiu cum as fi ajuns înapoi in Chicago dac-ar fi sunat telefonul. Vizita la galeria de arta a lu' peste, in Chicago, gratis. Intrarea la club, in NY, $50. Cat despre stadioanele alea de minim 100000 de locuri, las-o-n spanac, numai ce-a fost superbowl, si s-au agitat un pic astia ai mei de la support, estimau o crestere de vreo 50.000 peste normal a userilor. L.E. numărul total de participanti a fost de vreo 70-72.000, la o capacitate de 78.000 de persoane din care 68.000 de locuri. Distractie este in US pentru toate buzunarele... ca peste tot in lume, de altfel. Viata nu-i ca-n filme. This post has been edited by marksman: 17 Feb 2015, 05:28 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce va mai joaca pe degete..
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
Va rog ! aici este locul de joaca a lui Tony-s, voi doar chibitati
![]() Tony-s fii tu insuti insa doar pe acest topic, pe celelalte foloseste-ti logica fiindca ma vazut ca poti, dar e adevarat ca rar ![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
tony-s |
![]()
|
Orice indicator ca sa fie relevant trebuie raportat la populatie ...degeaba ciana e a 2-a economie din lume daca peste 1 miliard sunt muritori de foame dupa standardele diin USA sau ioropa de vest.....autostrada e facuta din banii produsi de oameni, bine la cat se fura prin jermanika (graff and father,uli hoeness,shoroderi...) nici nu ma mir ca nu-si permit sa faca la fel de multe autostrazi cat se fac pe cap de locuitor in croatia sau portugalia.
Cat privesc sporturile americane - evident ca preturile merg de la 10- 20usd pt. Cei care stau la cucurigu la evenimente fara interes pana la mii de USD la evenimentele de mare interesl,finala NBA,NFL,NHL, all star game...si deobicei toate stadioanele,salile...sunt arhipline si cum am mai spus acolo vorbim in general de stadioane de 100 mii si sali de 15-20 mii de locuri. Cat privesc teatrele iar nu le-au nimerit haterii, pe brodway de ex. deobicei se joaca cu sala inchisa cu zile sau chiar luni inainte de spectacol ...si cum ammai spus acolo salile sunt cel putin de 2,3 x mai mari ca-n ioropa...bine e inteles interesul de pe broadway una e sa-i vezi jucand pe un pacino saude niro, fata de ioropa unde vezi doar loseri. This post has been edited by tony-s: 17 Feb 2015, 09:43 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Liviu |
![]()
|
Stony, eu cred ca hamerikanii au si p#la mai mare ca restul omenirii.
Si de ce "orice" indicator trebuie raportat la populatie? |
--------------------
.
.
|
|
tony-s |
![]()
|
Pai am mai spus ca sa fie relevant...tu crezi ca norvegienii sunt mai saraci decat chinejii ?.....nu de alta dar pib-ul norvegiei e de vreo 40x mai mic fata de cel al cianei.
This post has been edited by tony-s: 17 Feb 2015, 09:46 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Daca pe Broadway se joaca cu sala inchisa, pe unde intra spectatorii?
Sau era vorba de casa inchisa... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(tony-s @ 17 Feb 2015, 09:19) [...]Cat privesc sporturile americane - evident ca preturile merg de la 10- 20usd pt. Cei care stau la cucurigu la evenimente fara interes pana la mii de USD la evenimentele de mare interesl,finala NBA,NFL,NHL, all star game...si deobicei toate stadioanele,salile...sunt arhipline si cum am mai spus acolo vorbim in general de stadioane de 100 mii si sali de 15-20 mii de locuri. [...] Bai penisache, in general stadioanele NU sunt de 100.000 locuri! SuperBowl (stii macar ce a fost acolo?) s-a tinut anul asta pe Phoenix Stadium, care are 68.000 locuri si capacitate de 78.000 de persoane. Ca sa nu le aduni cumva, diferenta intre cele doua numere de mai sus reprezinta "standing capacity". Indy 500 e eveniment fara interes poate pentru tine. Clar cunosti US numai din poze si povesti, si nici alea exacte! Si mai taie kkturile cu salile arhipline, c-am fost la premiera The American in Santa Monica (does it ring any bell?) si a fost sala cam 3/4, nicidecum arhiplina. Ca sa nu mai amintesc de filme vazute de mine, colegul meu, si doi niggeri rataciti, in sali din Chicago. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
tony-s |
![]()
|
Stadionele de prin NY, LA, Chicago,Boston,Miam,Dallas....au peste 100 mii si mai ales daca vorbim de echipele de traditie rangers,red sox,cowbows.... Sau din baschet lakers,celtics,knicks,heat,maveriks...., evident ca in orasele mai mici cu echipe fara traditie sunt si stadioane mai mici.
In rest evident ca sunt si in USA spectacole obscure fara interes pt. Americani....in USA este oferta pt.toata lumea de la spectacole de 3 lei pana la cele mai grandioase spectacole din lume din staples center,madison square garden....evident ca preturile sunt ca atare. This post has been edited by tony-s: 17 Feb 2015, 10:03 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
marksman |
![]()
|
Adica tu n-ai pus in viata ta piciorul in US, si-mi spui de Chicago, unde am trăit si lucrat trei luni. Am bătut US de la est la vest si prin sud, iar tu îmi spui mie despre cum e de fapt viata acolo. Nu vrei sa-mi povestesti si despre China?
Sigur esti un troll, măcar npleshea a prins un pic de comunism. This post has been edited by marksman: 17 Feb 2015, 10:08 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Totul e evident la tine... si ca bati campii si ca vezi prea multe filme cu supereroi, care evident sunt numai americani
![]() |
--------------------
**
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Am ridicat miza: 500 de coco. I-am trimis sub forma de sponsorizare pentru forum. Poate poate...
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 17:02 |