split / offtopic tony-s, shaorme, constitutie, pumni in gura, etc.
![]() ![]() ![]() |
split / offtopic tony-s, shaorme, constitutie, pumni in gura, etc.
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
TOnyca vezi ca au facut cercetatorii englezi clasamentu si hamericanii o au cea mai mica...
![]() |
--------------------
**
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Exceptand texasul, unde totu-i mai mare.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Extrem de inspirat cartonul cu "Antena 3 e aici", pacat ca nu le-a venit mai repede ideea sa se prezinte asa la cotroceni si poate aveam noroc si crapa fierea-n nea base si scapam de criza economica care va incepe intr-o luna doua dupa ce nea base va ajunge din nou la guvernare.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.607 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Tonele Base e preten cu hamericanii, asta te face si pe tine pretenu lu Baselu
![]() |
--------------------
**
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 17 Feb 2015, 20:26) Asta-e exact ce nu pricep eu. Oricum tonelu' e ca o epidemie de dizenterie: apare brusc, umple toate topicurile de rahat, dar in scurt timp isi ia ban si dispare cateva saptamani. Apoi ciclul se reia. Ar fi mult mai simplu si mai economicos sa-l ignoram complet. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ausmă, îți doresc dixtracție de-asta pe la toate cârciumile pe un' te duci să mânci și tu o buca' de pită cu unsoare. Sa vina un tâmpițel din ăsta haios și să-ți fluiere cu trompețica din dotare toata seara la creieri.
Cam ăsta e efectu' lu' ăsta pe-aici. Se duce-n m(ue) forumu' cu totu'... This post has been edited by kum: 19 Feb 2015, 17:15 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Uf ... daca pui asa problema ... hai ca pun si eu 300 euro. Trimite-mi IBAN-ul ala bun pe privat.
|
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Liviu |
![]()
|
Nu-mi spune ca "pacalici" e jignire.
Ia sa vedem ce zice DEX-ul: QUOTE PĂCĂLÍCI, păcălici, s. m. Persoană care are obiceiul să păcălească, să facă farse. ♦ Numele unui joc de copii care se joacă cu un set de cărți de joc speciale, în care pierde cel care rămâne cu singura carte fără pereche. |
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nici "boule" nu e o jignire, mergând pe aceeași logică, nu?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Liviu |
![]()
|
Ba aia e jignire pentru ca asociezi persoana cu un animal prost.
Pacaliciul pe de alta parte nu e prost ... el doar face glume. Din pacate, unii nici nu isi dau seama de asta (posibil Stony in cazul de fata). Dar indiferent daca fac asta intentionat sau nu, asemenea persoane tot niste pacalici sunt. Deci, imi sustin in continuare afirmatia. This post has been edited by Liviu: 19 Feb 2015, 18:18 |
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
N-ai decât, da' introduci criterii arbitrare.
Boul o fi prost (btw, de unde știi??) da' e util, e frumos, e puternic. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Bineînțeles că și lui Dragoj îi place să zgândăre...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(DragosP @ 19 Feb 2015, 17:53) M-ai aveți puțin și v-ă luați o cameră. Postul ãsta tea afectat rãu. S-au ( ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(AR-18-MOS @ 19 Feb 2015, 18:19) Bineînțeles, dacă altfel nu vă dați seama că nu sunteți cu nimic mai buni ca cel de care faceți mișto. QUOTE(maho @ 19 Feb 2015, 18:19) într-un fel a cam început, da' fii sigur că nu-i de acolo. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Dac-o faci intentionat, nu esti cu nimic mai breaz.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 19 Feb 2015, 17:20) Bineînțeles, dacă altfel nu vă dați seama că nu sunteți cu nimic mai buni ca cel de care faceți mișto. In primul rand, cine face misto aici? Poate ca nu stii ce inseamna sa se faca misto ... dar eu cred ca stii, vrei doar sa o faci pe interesantul (nu e jignire). In al doilea rand, conform formularii de mai sus, deja ai facut un clasament in care cineva e la baza, adica naspa ... deci pacatul l-ai comis oricum, chiar si tu, o, spirit pur. In al treilea rand, tot conform aceleiasi exprimari, tu te consideri mult superior noua si te simti indreptatit sa "ne pui la punct". Imi pare rau dar nu iti recunosc autoritatea. This post has been edited by Liviu: 19 Feb 2015, 18:38 |
--------------------
.
.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Cand zice prostii e banat; cand nu zice e balacarit.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Liviu |
![]()
|
Cine?
|
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Doi moderatori, oameni în toată firea, se ceartă pentru un exemplar util, frumos și puternic.
This post has been edited by Markos: 19 Feb 2015, 19:27 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
o-nceput astenia de primăvară?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cred ca-s cel mai banat user din istorie... in conditiile in care intotdeuna am fost banat pt. nimic - pt. opinii personale care aveau o singura problema - nu cantau in struna la ceea ce vroia sa auda majoritatea.
This post has been edited by tony-s: 19 Feb 2015, 20:03 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(tony-s @ 19 Feb 2015, 19:56) Nici Giordano Bruno nu a fost asa persecutat. ![]() serios tony, de la insistenta cu care uneori sustii niste prostii evidente ti se trage...fireste ca e enervanta pentru majoritate:) This post has been edited by Dan73: 19 Feb 2015, 20:11 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
DragosP |
![]()
|
@Liviu: relax frate, ție nu-ți poate fi nimeni "mult superior".
Și da, vreau și eu clipa mea de glorie. E chiar așa de grav? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 06:11 |