split / offtopic tony-s, shaorme, constitutie, pumni in gura, etc.
![]() ![]() ![]() |
split / offtopic tony-s, shaorme, constitutie, pumni in gura, etc.
gabize |
![]()
|
||
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
||
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
AUTOdenunțători
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
O viza de america cat costa?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
gabize |
![]()
|
SH sau nouă?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Nu renunta hamericanii la ambasadorul lor onorific de aici...
|
--------------------
**
|
|
luck33ro |
![]()
|
![]() |
--------------------
**
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nici nu merita sa stau sa mai uit si sa comentez orice prostie da pa net.....sa vezi prin londra de ex. ce putine caqmere de supraveghere sunt....dar probabil e mai bine prin siria sau yemen unde nu exista nici o camera de supraveghere si e libertatea totala.
Pt. romanasi orice prostie da pa net e adevar universal valabil. This post has been edited by tony-s: 28 Feb 2015, 08:49 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
luck33ro |
![]()
|
Nazi USA babaiatule. Patrihoti Act. NSA, CIA, FEMA, SS (Secret Service) nazi again?, FBI, Politia, Sherifii, Politia Interstatala, Politia Autostrazilor, Politia PArcurilor, Padurarii, TSA, HLS samd - toti lucreaza impotriva cetateanului in interesul corporatist si al globalizarii, promovate cu forta in toata lumea... Americanii astia liberi si zburdalnici nu mai au niciun drept, in tara aia a lor totul e secretizat. Sunt terminati ca democratie saracii. Au ajuns sclavi ai propriului sistem din care nu au mai rams decat declaratiile sforaitoare ca sunt namber oan!
![]() Sunt curios cand o sa faci si tu ochi sa realizezi ca traiesti din desene animate? ![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cunoastem teoriile conspiratiei.....americanii n-au ajuns pe luna si pamantul e plat.
Nu inteleg daca sunt asa de abuzati si in general e asa de nasol in USA de ce nu pleaca lumea masiv de acolo ...culmea e ca fenomenul e exact pe dos - se emigreaza masiv din toata lumea IN USA - cunoastem pixelu' albastru si rusine dinu patriciu. Evident ca partea cu plecatul masiv de acolo - nu ma refer la cativa foarte putini romanasi (dintre cei vreun milion care au plecat in USA) care n-au reusit acolo si isi varsa frustrarile inclusiv pe forumul asta....nu toata lumea poate reusi intr-o competie asa cum e societatea americana...mai ales in conditiile in care au crescut in mediocritatea din romanika. This post has been edited by tony-s: 28 Feb 2015, 13:56 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Esti incredibil!
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.086 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
TIT. The Incredible Tony.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
De ce am eu impresia ca i s-ar potrivi mai bine "twat"?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(tony-s @ 15 Apr 2014, 18:19) Intotdeuna ma refer la majoritate insa evident ca exista si o minoritate de oameni normali la cap ...eu nu fac parte din majoritatea romanasilor... Ia uite unde era midicloridianu'! 1 Mar 2015, 11:38: QUOTE(tony-s @ 16 Apr 2014, 11:45) din ce stiu eu la competitia in care masinile seamana cel mai mult cu cele normale de strada chevy e ..... De asta ti-ai luat tu chevy;in fond si tu semeni cu oamenii normali de pe strada 1 Mar 2015, 11:47: QUOTE(dizzy @ 16 Apr 2014, 15:26) hai sa punem de o cheta sa-i luam belet de avion. E 2800 lei, daca punem fiecare 10 lei cred ca strangem banii. Si nu putem strange doar 2000 de lei ca sa ne rezervam placerea de a-l trimite la burta avionului impreuna cu bombele si lectoapele? This post has been edited by daniM: 1 Mar 2015, 11:47 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.187 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Ce face baetzii, a ostenit?
![]() ![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Nu, dar a cam ajuns sa ne doara-n dos de anumite persoane (cel putin pe mine).
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.187 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kum @ 19 Feb 2015, 17:14) Ausmă, îți doresc dixtracție de-asta pe la toate cârciumile pe un' te duci să mânci și tu o buca' de pită cu unsoare. Sa vina un tâmpițel din ăsta haios și să-ți fluiere cu trompețica din dotare toata seara la creieri. Cam ăsta e efectu' lu' ăsta pe-aici. Se duce-n m(ue) forumu' cu totu'... You have been warned! ![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Ma, daca se intampla treaba asta la carciuma (mai ales daca am apucat sa torn ceva pe gat), s-ar putea respectivul tampitel sa ajunga sa cante din trompetica cu parturile generate, ca sa ma exprim bland.
This post has been edited by Liviu: 1 Mar 2015, 17:59 |
--------------------
.
.
|
|
tony-s |
![]()
|
Eu cred ca-s singurul de pe forumul asta care n-am jignit,insultat ...niciodata nici un alt user si totusi sunt cel mai banat user din istorie.....practic moderatorii si adminii acestui forum baneaza atunci cand cineva nu e de acord cu parerea majoritatii.
Recunosc ca i-am insultat pe merkel, nea base,santa klaus...dar sincer ma indoiesc ca acestia sunt utilizatori ai acestui forum si daca ar fi atata timp cat sunt anonimi nu vad cum m-ar fi putut reclama ca i-am jignit. De asemenea recunosc ca de multe ori am fost off-topic insa ori am fost provocat off-topic ori se afirmau tot off-topic aberatii cat casa incurajate de moderator - cum am mai spus romanasilor le place sa se minta singuri....evident ca intotdeuna numai eu am fost banat. This post has been edited by tony-s: 1 Mar 2015, 18:20 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Pai si alea cu romani tampiti,etc cum e?
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
tony-s |
![]()
|
Pai cine zice ca m-am referit la un user anume de pe frorumul asta ?
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
daniM |
![]()
|
Si care-i diferenta daca eu ma duc la un grup,ii iau in parte-Prostule!-Prostule! sau le zic la toti odata" -Prostilor!"?Sau daca zic-exista o chestie pe langa Cluj care incepe cu T si se gata cu -s si a fost facut pentru alocatie ca e bou de pica,te simti tu?Ca doar nu am zis nimic direct de persoana ta
This post has been edited by daniM: 1 Mar 2015, 18:25 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
tony-s |
![]()
|
Nu exista vina colectiva...si cum am spus in orice instanta s-ar sparge de ras daca as fi reclamat ca i-am facut pe majoritatea romanasilor imbecili....ma repet doar o instanta poate decide ca a fost calomnie, lezata demnitatea individului...insa a unui individ - nu exista drepturi pt. un grup de indivizi.
Cred ca se poate verifica ca eu niciodata n-am parat alt user - desi am fost de nenumarate ori injurat,insultat,jignit ....dpmdv singur se manjeste si se scalda mai mult in cocina de porci cel care foloseste asemenea metode. This post has been edited by tony-s: 1 Mar 2015, 18:31 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Liviu |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tony-s |
![]()
|
Ok, exista genocid ...dar sa nu comparam ca nu-i tot una - crimnalii de la nurenberg au fost condamnati de genocid insa eu nu stiu de nici o hotarare a unei instante care sa hotareasca ca a fost calomniat, lezat dreptul la deminitatea a unui grup de indivizi.
pai sa ma dea in judecata poporul jerman ca l-am calomniat....bine de fapt am spus adevaruri despre el...eu recunosc sunt adeptul legii talionului - adica daca majoritatea jermanilor au comis crime ingrozitoare - ar fi fost cazul ca dupa razboi majoritatea jermanilor sa plateasca...bine ca oricum pt. crime nu se pot da pedepse pe masura - oricum nu puteai sa le aplici injectia letala la toti jermanii dezaxati. This post has been edited by tony-s: 1 Mar 2015, 18:37 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Liviu |
![]()
|
Pai si noi spunem adevaruri despre tine. Nu e calomnie, nu e nimic inventat. Cu citate daca vrei. Nu poate fi jignire.
This post has been edited by Liviu: 1 Mar 2015, 18:38 |
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(tony-s @ 1 Mar 2015, 18:33) pai sa ma dea in judecata poporul jerman ca l-am calomniat....bine de fapt am spus adevaruri despre el. Lasă poporul german, că are alte treburi mai importante. Întrebarea era: există sau nu vină colectivă? Până acum ai zis și că există, și că nu există. În funcție de cum ți-a venit la fileu. Pari neserios. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 00:11 |