split / offtopic tony-s, shaorme, constitutie, pumni in gura, etc.
![]() ![]() ![]() |
split / offtopic tony-s, shaorme, constitutie, pumni in gura, etc.
dizzy |
![]()
|
||
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
||
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Stony, sunt curios si te rog sa imi scuzi impertinenta de a intreba: copii ai?
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
Aham, imi plac, de ce intrebi? Tie nu?
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(Liviu @ 1 Mar 2015, 21:31) QUOTE(tony-s @ 11 Aug 2005, 16:13) Aproape 27 de ani, inginer, necasatorit, venituri cam la media din RO. Mi-am luat cu banii jos un Logan 1.4 Ambiance verde-cameleon de 2 luni si jumatate. Cateodata ascult si manele. Sa fim seriosi: inteligent este, in forma* este, bani se vede ca are. (Ambiance, desigur). Are toate calitatile sa-l placa femeile. ![]() In niciun caz n-are o viata sociala de rahat, ca a unui taranus mutat din Huedin la oras, unde a descoperit shaorma cu ketchup, rosii si porumb, a citit despre America si cum altii la fel de nulitati din orice punct de vedere, s-au ajuns mari pe acolo. E singura lui sansa sa traiasca si el normal, d-aia se agata cu disperare de visul american. *round is a shape. (nu stiu daca-l poate folosi daniM ca ancora la iacht) This post has been edited by AR-18-MOS: 1 Mar 2015, 21:38 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
De ce io?Markos are iacht in familie
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
![]() |
--------------------
.
.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
27 necăsătorit era acum 10 ani.
Acum e 37-necăsătorit-fuje-femeilii-di-minii- nujdece-epruaste. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Liviu |
![]()
|
Stiti ca grasimea are densitate mai mica decat apa, nu?
|
--------------------
.
.
|
|
daniM |
![]()
|
Eu n-am scris asa ceva
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cred ca va dati seama ca s-au schimbat multe in 10 ani....bine postul ala oricum pare facatura insa kilele ar fi bine sa fie aceleasi si acum.
This post has been edited by tony-s: 1 Mar 2015, 22:34 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Evident, te-ai facut mai greu, te-ai mutat din Huedin, asculti manele mai des.
Ne-am dat seama. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
He didn't wan't to eat Pizzeti?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
izagt.
Apropo, mai stiti careva pe unde-i MantaB ? Ca vad ca toti banii astia virati prin conturi off-shore n-au rezolvat nimic. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
azi nu se mai discuta de stony?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Liviu |
![]()
|
Nu, azi discutam despre homosexuali si pozitia lor in societate. Apropos Stony, tu ce parere ai despre asta ?
|
--------------------
.
.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Gay ppl prietenii lu tonyca, hamericanii
![]() |
--------------------
**
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Liviu @ 2 Mar 2015, 20:37) Nu, azi discutam despre homosexuali si pozitia lor in societate. Apropos Stony, tu ce parere ai despre asta ? A mai fost... QUOTE(tony-s @ 1 Mar 2015, 14:45) Pana si in The Walking Dead au trebuit sa bage poponari....n-am nimic cu ei - fiecare e liber sa faca ce vrea in intimitatea lui insa e dezgustator cum sunt promovati prin filme,seriale.....ca sa nu mai zic diverse manifestari gretoase mai ales de prin jermanika unde probabil sunt cei mai multi poponari la mia de locuitori. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Liviu |
![]()
|
Ah, damn ... am ratat. Dar oare "Dumb & Dumber" i-o fi placut ? Ca ala nu e cu homosexuali ci cu prosti.
|
--------------------
.
.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
nu l-a înțeles
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
dizzy |
![]()
|
a fost prea complex pentru el.
incearca acum sa inteleaga 101 dalmatieni dar se blocheaza cand ii ajuta german shepherd. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Citez din Alexandru Lapusneanu - prosti, dar multi ...
This post has been edited by tony-s: 2 Mar 2015, 22:09 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Liviu |
![]()
|
Cine e "Lapusneanul" ? De cand se scrie asa un nume propriu ?
Dar ai dreptate multi multi. Ma oripilez la gandul ca sunteti asa de multi. P.S.: Degeaba ai editat. PROSTIA a fost scrisa. This post has been edited by Liviu: 2 Mar 2015, 22:12 |
--------------------
.
.
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@Tonica: vrei sa ma lămurești cine-s aia proști? Că parca îmi revine combativitatea.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
bucatzel |
![]()
|
Pai are personalitate dubla si-o dezvolta pe-a treia. Daca mai da si de-o oglinda...
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Liviu |
![]()
|
Cum cine? TOTI ceilalti care au scris pe topicul asta. Tu, eu, Markos, Kum, Bicicleta, Gabize, Dizzy, Luk, Ironik ... toti (scuzati ca nu pot lista chiar toate numele care si-au dat cu off-topicul pe acest minunat loc de dezbatere).
Eu propun punerea unui pumn in gura, dar nu oricum, unul din ala gros si tare: mod preview forever. This post has been edited by Liviu: 2 Mar 2015, 22:21 |
--------------------
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 05:20 |