split / offtopic tony-s, shaorme, constitutie, pumni in gura, etc.
![]() ![]() ![]() |
split / offtopic tony-s, shaorme, constitutie, pumni in gura, etc.
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
oaie.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(tony-s @ 29 Mar 2014, 08:45) Pai si in romanika sau ieuropa mcdonald's e gretos....burger king de prin ieuropa e acceptabil insa nu se compara cu KFC, prin romanika nu stiu sa fie burger king. Si subway e ok insa la fel nu se compara cu KFC care e delicios oriunde - nu conteaza romanika sau oriunde in ieuropa si ma indoiesc ca in USA e altfel. McDonald's e gretos oriunde, iar restaurante mai infecte in US decat McDo si Burger King n-am vazut. McDo-urile de la noi din Romania sunt restaurante de lux daca le compari cu alea din US. KFC l-am evitat pe cat posibil, am mancat de doua ori aripioare de pui de la ei si de fiecare data mi s-a facut rau. Intr-adevar Subway a fost decent cam oriunde, dar nu m-as baza pe fast food de niciun fel. This post has been edited by marksman: 29 Mar 2014, 14:20 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(tony-s @ 29 Mar 2014, 07:28) Mai degraba 12-14. Grav nu este, nu esti obez. Nu inca. QUOTE(tony-s @ 29 Mar 2014, 07:28) Nu-s sanatoase insa nimic nu se compara cu aripioarele picante de la KFC sau cu shaorma de la Rosa....si cum am mai spus prefer sa traiesc vreo 77 de ani mancand ca americanii decat vreo 82 ani mancand ca japonezii Tinand cont de obiceiurile tale culinare, ai sanse mici sa apuci 77 de ani. Statistic vorbind. O sa crape inima-n tine mult mai repede. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(marksman @ 29 Mar 2014, 14:19) nu se poate. ori asa reactionezi tu cind maninci ceva bun ori incerci cu rea-credinta sa-l discreditezi pe colonelu' sanders si tonyka te va da in judecata tonyka, pina acum avem rosa, kfc. mai fa-ne nijte recomandari de astea culinare din cj, de-astea unde se maninca bine si papilele sint in delir ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Stiu si eu prostelile alea de calculatoare de pe net care nu tin deloc cont de constitutie, masa musculara,tipul individului....in cazul meu de ex. calculatoarele arata faptul ca greutatea ideala ar fi undeva intre 85-90 kg .... in cazul meu la orice greutate sub 90 kg as arata ca si cum hainele stau pe un umeras.
Eu peste tot prin ieuropa sau prin romanika unde am mancat de la KFC am fost extrem de multumit....evident nu contest ca or fi si locuri cu angajati miserupisti care-si bat joc de mancare da' alea-s exceptiile pe care eu cel putin nu le-am intalnit. This post has been edited by tony-s: 29 Mar 2014, 15:05 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
stai linistit ca trec zilnic pe linga rosa aia da' inca nu mi-am facut curaj sa intru
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
cdadan |
![]()
|
Bun asa.
Acu' sa nu exagerem, o data poti. Dar sa nu se repete! ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
Tu ai slabit cu shaorme?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Vreo 2 shaorme pe saptamana nu-i nici o problema daca se iau cu maioneza putina sau sa se inlocuiasca maioneza cu sos tzazichi sau alte sosuri.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ne poate da cineva reteta la sosul tzatziki?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Că tot făcu' kaspe vorbire despre "mâncătoare" din CJ, acu' doă'j de ani, avea un turc un fasfud d'ăsta în sensul giratoriu din Mărăști. Făcea ăla niște senvișuri (ceva gen hamburgări, da "pe sistem" turcesc), super gustoase. Nu se mai ezicstă hamburgăr, șaormă sau alte d'astea acum care să se compare cu ce mâncam acolo. Din păcate n-a rezistat mult, i-a mai funcționat puțin pităria de alături și altu' de el n-am mai auzit.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
cdadan |
![]()
|
Marti, 19 Iunie 2012
Bye, bye Romania Compania Atlantic Restaurant System, operatorul francizei Burger King în România, va închide, săptămâna aceasta, ultimele două restaurante pe care le mai avea pe piața locală, potrivit Capital. Decizia marchează ieșirea de pe piață a lanțului de fast food. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
![]() Bine ca le-am prins. Am sa povestesc la nepoti cat de bune au fost ringurile alea. This post has been edited by 4x4: 29 Mar 2014, 19:01 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Le-am ratat. Sunt devastat!
Prin vecini or mai fi? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
numai in amerika
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(marksman) numai in amerika Ungaria. Da' nu se invecineaza cu molodova. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
A băgat dăcât la caefsi, las' că știm noi.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Am mancat si eu o data shaorma la bagheta in Cluj, probabil tot la maghernita aia de care zice Tony-S, nu stiu cum se numea stiu ca era o camaruta mica, in coltul unei cladiri, pe o straduta mica. In fine, concureaza cu succes la top 5 cele mai proaste shaorma mancate in viata mea
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Propaganda sovietica mincinoasa.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da, inseamna ca acolo ai reusit sa manaci si tu celebra shaorma. Am acuma ceva timp de la ei si e gretoasa. Doar tiganii care vand aur in zona sunt mai mult pe acolo.
Si mirosul care te loveste la intrare... |
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 18:27 |