split / offtopic tony-s, shaorme, constitutie, pumni in gura, etc.
![]() ![]() ![]() |
split / offtopic tony-s, shaorme, constitutie, pumni in gura, etc.
tony-s |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Liviu @ 5 Mar 2015, 08:45) Eu, daca il fac pe unul prost pe o arie publica a DaciaClub, imi iau ban si stiu asta. Dar daca il fac prost pe PM, chiar in direct, printr-un mesaj privat (PRIVAT, DA?), poate sa faca ce vrea el cu mesajul cu pricina ca acel mesaj nu are nici o valoare pe ariile publice. Explica-i asta si lu' DragosP. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Dragos are alte dogme dupa care se ghideaza...
|
--------------------
**
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
din punctul meu de vedere, cred ca totul a fost exagerat, de ambele parti.... sa dai afara profesorii ca plozii au facut misto de ei pe facebook mi se pare imbecilitate.... elevii sunt datori sa aiba un comportament decent si in afara orelor de curs... au fost prinsi, nu au voie sa se planga ca au notele scazute la purtare....personal, consider ca 1 punct scazut era arhisuficient...
p.s. sunt cazuri in care elevii injura profesorul in clasa, motiveaza absente in catalog.... sunt filmulete cunoscute. elevii nu patesc nimic, profesorul e ala blamat. |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Liviu @ 5 Mar 2015, 08:45) 1. Incearca sa iti aduni ideile in mai putine cuvinte, nu de alta, dar devine plictisitor de citit pentru a asimila o idee simpla. 2. Daca scrie pe un site ca datele au caracter privat (in sensul de intim) atunci e privat si, chiar daca devine public, devine public printr-un mod fraudulos. E ca si inregistrarile telefonice "private", inregistrate fara suport legal si facute public. 1. Numa' inginerii si informaticienii viseaza asemenea idealuri. Io-te si ia niste texte simple (ca sa nu te trimit la carti, ca-s muuulte si groase!) despre distinctia spatiu public - spatiu privat: aici, aici, aici, aici, My Webpage etc.etc.. 2. Gresit. O comunicare multipolara non-familiala este prin definitie publica. A scrie pe un forum privat, corespondenta interna dintr-o firma sunt comunicari publice, chiar daca exclusiviste. Granita dintre comunicarea publica si cea privata este data de cei implicati: persoana, familia si domiciliul. Foarte multi cad in greseala de a considera nepublice (=private) comunicarile pastrate drept confidentiale din motive etice ori contractuale. Legal, o comunicare din interiorul unei firme desi confidentiala (=privata), este publica (=neprivata). Cum ziceam, polisemie, omonimie... prostii de-astea. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Comunicarea cu medicul are caracter privat au ba?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
depinde ce cat de tare l-ai injurat
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(gabize @ 5 Mar 2015, 09:42) Contractual / legal, e privata, in sensul ca este confidentiala. Legal, insa, este publica si poate fi facuta publica. De aia medicul, in anumite circumstante, poate fi constrans legal sa depuna marturie cu privire la un pacient, iar sotul / sotia nu. This post has been edited by dacis: 5 Mar 2015, 09:48 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(dacis @ 5 Mar 2015, 08:34) 1. Noroc cu ei ca sta lumea in idei asimilabile. Altfel ar fi un cenzurat filosofic peste tot. 2. Parerea mea este ca atat invatamantul cat s legislatia trebuie sa evolueze odata cu societatea. Din pacate cele 2 "institutii" au ramas in urma si nu mai pot face fata noilor cerinte. Ce spui tu acolo are suport legal cel mai probabil dar asta nu inseamna ca este la zi cu nivelul societatii si comunicatiei din ziua de azi. 5 Mar 2015, 08:51: QUOTE(dacis @ 5 Mar 2015, 08:47) ... in anumite circumstante, poate fi constrans legal sa depuna marturie cu privire la un pacient... Exact, in anumite circumstante si constrans. Nu ca asa i s-a falfait unui profesor limitat. This post has been edited by Liviu: 5 Mar 2015, 09:51 |
--------------------
.
.
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Liviu @ 5 Mar 2015, 09:49) 1. Altfel ar fi un cenzurat filosofic peste tot. 2. ... asta nu inseamna ca este la zi cu nivelul societatii si comunicatiei din ziua de azi. 3. Exact, in anumite circumstante si constrans. Nu ca asa i s-a falfait unui profesor limitat. 1. Stai relaș, ca tot așa este. Diferența este ca unii se raporteaza la teoria lui Heidegger, iar altii la filosofia lui Salam. Cum ziceam, ideea ca poți să trăiești complet desprins de orice doctrină este o iluzie deșarta. 2. Nu e - legal și teoretic, ca principiu - nici o diferență de statut legal între comunicare electonică criptată și cea prin bilețele trimise cu porumbeii călători. 3. Da. Numai ca obligația confidențialității nu se aplica în acel caz. Că aceste obligații de respectare a confidențialității sunt prezente în extrem de puține cazuri: în relația cu terapeutul (medic, psiholog), cu avocatul și, probabil, cu preotul. This post has been edited by dacis: 5 Mar 2015, 09:59 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 5 Mar 2015, 08:59) 1. ideea ca poți să trăiești complet desprins de orice doctrină este o iluzie deșarta. 3. Da. Numai ca obligația confidențialității nu se aplica în acel caz. 1. Estii off-topic ![]() 3. Cu ce e diferit a-l injura pe Stony in fata terapeutului de a-l injura pe Stony intr-un grup privat de pe un forum de discutii? Cu e e diferita confidentialitatea mesajului in cele 2 cazuri? Parerea mea e ca este o limitare clara a legislatiei de care se poate abuza (si e evident faptul ca se abuzeaza). Vad ca ai evitat cu maiestrie cazul inregistrarilor telefonice pe care l-am exemplificat mai devreme. |
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 5 Mar 2015, 09:12) Exemplu tău nu-i bun, pentru că în cazul descris de tine este stabilit clar prin lege cum se face ca să înregistrezi pe cineva. Și ce poți face apoi cu înregistrarea. Inseamna ca situatia despre care discutam noi nu este acoperita clar de lege, prin urmare se interpreteaza si se lasa loc de abuz. Adica exact ce spuneam. |
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu neapărat Liviu. Nu știu cum e în rest, dacis a încercat niște expicații, posibil să fie cum zice el.
Cert e că în cazul soțului/soției e cum zice el. Și în cazul datelor de la medic. Înclin să cred că e cum zice 'mnealui dpdv legal. Cu moralitatea, nu mă bag, morala e ceva relativ, grație societății actuale. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Liviu @ 5 Mar 2015, 10:15) Inseamna ca situatia despre care discutam noi nu este acoperita clar de lege, prin urmare se interpreteaza si se lasa loc de abuz. Adica exact ce spuneam. E fix pe dos. Ca sa protejeze indivizii, convorbirile persoanelor se prezuma a fi private. Deci ele nu pot fi probe in procese, oricat de relevant ar fi continutul convorbirii. Situatiile gen Guantanamo aparent se excepteaza, dar in fapt nu. Ca acolo nu se face justitie! ![]() This post has been edited by dacis: 5 Mar 2015, 10:22 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
Că tot veni vorba despre convorbiri, am o dilemă:
Icsulescu îl sună pe Igreculescu pentru o consultație și-i spune despre ceva ilegalități. Prin absurd, Icsulescu e ascultat oficial. Convorbirea devine probă la dosar și Icsulescu e acuzat pentru ceea ce a spus telefonic. Cum poate fi dovedit că ceea ce au discutat este real și nu o farsă? Că doar n-au depus jurământ înainte să vorbească la telefon. și așa-i firea lu' Icsulescu, mai zgublitică și-i place să îndruge tot felul. Mincinos cronic. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
kato |
![]()
|
cu probe. se verifica ce a spus icsulescu!
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 4 Mar 2015, 22:10) In unanimitate elevii acelui liceu sunt copii de exceptie cu media minima la admitere peste 9,50. Sunt convins ca au si ei gargauni ca asta e varsta, dar profesorii aia ar fi trebuit sa fie mai inteligenti ca ei. Pot termina generala cu medii mari, intra la liceu, si pe parcurs sa se rateze, sa nu faca fața, unii. Ce-ar fi trebuit sa faca profesorii ? QUOTE(Garett @ 5 Mar 2015, 07:14) Eu as da afara in corpore toti profesorii respectivi! Sa scazi nota la purtare doar ca sa demonstrezi "cine e seful" denota o totala lipsa de inclinatii pedagogice! Si s-avem pardon, daca "demnitatea" aluia fotografiat stand cu fundul pe catedra a fost lezata din faptul ca a fost fotografiat... Nu cred ca in scoala se merge pe principiul democratic al egalitatii, pt. ca unul dã (educatie), altul o primeste. Sa-i scazi loazei nota la purtare - nu; sa-l altoiesti - nu; atunci ?! QUOTE(Liviu @ 5 Mar 2015, 08:45) In al doilea rand, scrii prea mult si comunici prea putin (de cele mai multe ori). Incearca sa iti aduni ideile in mai putine cuvinte, nu de alta, dar devine plictisitor de citit pentru a asimila o idee simpla. ![]() QUOTE(Liviu @ 5 Mar 2015, 08:45) atunci e privat si, chiar daca devine public, devine public printr-un mod fraudulos. E ca si inregistrarile telefonice "private", inregistrate fara suport legal si facute public. De asta consider ca ce li s-a intamplat acelor elevi este un abuz si da dovada de obtuzitate din partea profesorilor. Eu, daca il fac pe unul prost pe o arie publica a DaciaClub, imi iau ban si stiu asta. Dar daca il fac prost pe PM, chiar in direct, printr-un mesaj privat (PRIVAT, DA?), poate sa faca ce vrea el cu mesajul cu pricina ca acel mesaj nu are nici o valoare pe ariile publice. Imi mentin ideea ca elevii au fost fraieri ca au facut-o in scris. "Verba volant, scripta..." te-ajunge din urma. Elevi stralucitori nu se obtin lasandu-i sa se urce in capul profilor, permitandu-le orice. QUOTE(kato @ 5 Mar 2015, 09:31) ... ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ce cul, se discuta despre educatie pe topicul lui stony
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Liviu @ 5 Mar 2015, 10:19) Ma refeream la ce ai scris deasupra (acolo duce linkul dar mi s-a parut redundant sa te citez tinand cont ca tocmai postasei). Ah, sorry, mie pe telefon nu-mi aparea decat quote-ul nu si restul! ![]() Pe PC arata normal. QUOTE(maho @ 5 Mar 2015, 12:51) Nu cred ca in scoala se merge pe principiul democratic al egalitatii, pt. ca unul dã (educatie), altul o primeste. Sa-i scazi loazei nota la purtare - nu; sa-l altoiesti - nu; atunci ?! Mai, repet, conditia sine qua non ca sa ceri respect este sa impui respect prin propria atitudine! Daca stai rastignit pe catedra ca la birt nu te astepta sa fii respectat! Am avut si eu doza clasica de profesori "trasniti", am avut inclusiv nota scazuta la purtare ca au apucat-o pandaliile pe profa de franceza (9, ce-i drept, nu 5!) dar "pe vremea mea" ![]() This post has been edited by Garett: 5 Mar 2015, 12:04 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Garette, am avut cel putin doi profi în liceu care se mai asezau pe coltul catedrei în timpul orelor. Profi de nota 20. I-as fi pozat/filmat, da' n-am avut cu ce
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
Io poci spune că-mi pare mai dedicat profesiei și relației cu elevii profu' ce stă pe catedră decât unul la 4 ace ce pune 10 bariere între el și "țânc".
EDIT: A postat Markos, deci e liber! Îmi făceam griji... ![]() This post has been edited by gabize: 5 Mar 2015, 12:11 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 5 Mar 2015, 13:07) Garette, am avut cel putin doi profi în liceu care se mai asezau pe coltul catedrei în timpul orelor. Profi de nota 20. I-as fi pozat/filmat, da' n-am avut cu ce ![]() Poate n-am vazut eu bine, dar ala era răsturnat de-a binelea. Eu sunt mai rigid si am apreciat mai mult sobrietatea. |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
gabize |
![]()
|
Io zic că e superficial să analizezi forma și nu fondul.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Asta e o imbecilitate ...un profesor nu trebuie evaluat dupa faptul ca sta sau nu pe catedra ci dupa notele obtinute de elevi la examene...iar Sincai e in primele 3-4 licee din Cluj si din tara deci acolo in majoritate sunt profesori buni.
Oricum nu elevii sunt cei care evaluaza un profesor si apoi isi bat joc de el - un elev trebuie sa-si respecte profesorii - daca nu o face trebuie sanctionat -iar profesorii de la sincai - nu i-au exmatriculat pe toti - ci doar pe 2 elevi i-au mutat disciplinar iar la cativa le-au scazut la 5 nota la purtare cu posibilitatea de a se reveni la nota 10 daca nu mai au abateri pana la sfarsitul anului scolar. This post has been edited by tony-s: 5 Mar 2015, 12:30 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Liviu |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 16:57 |