split / offtopic tony-s, shaorme, constitutie, pumni in gura, etc.
![]() ![]() ![]() |
split / offtopic tony-s, shaorme, constitutie, pumni in gura, etc.
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
La ce am participat eu era pe categorii de varsta. Erau cel putin 2 categorii de complexitate. Stiu sigur ca erau asa pentru ca am fost "promovat" intre ele.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE "Daca Danemarca se va alatura sistemului antiracheta, care este controlat de Statele Unite, acest lucru va insemna ca navele militare daneze vor fi tinte ale rachetelor nucleare ruse. Este important sa se stie acest lucru", a declarat ambasadorul rus la Copenhaga, Mihail Vanin, intr-un interviu acordat publicatiei Jyllands-Posten, citat de Mediafax. "Nu cred ca danezii inteleg foarte bine situatia. Participarea la sistemul antiracheta va fi in detrimentul relatiilor dintre tarile noastre. Toate tarile care se vor alatura sistemului antiracheta NATO in viitor vor fi tinte ale rachetelor balistice ruse" Tonele cica americanii ar fi indignati ![]() |
--------------------
**
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
luck33ro |
![]()
|
Mai bine il trimitem la Canal
![]() |
--------------------
**
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Avem topic separat pe 1 aprilie
![]() This post has been edited by UXE: 1 Apr 2015, 09:08 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
auzi ninja??
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
luck33ro |
![]()
|
vad...
|
--------------------
**
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(gabize @ 1 Apr 2015, 08:46) 10PLM ca era sa fac atac de cord! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Eu i-am dat pm lu ake. Mie chiar imi ie dor de postarile lu' Tony.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
luck33ro |
![]()
|
Ar trebui sa-l lasam sa scrie macar acum de 1 aprilie...
|
--------------------
**
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
nu, da' Liviu e amuzant cand ii creste tensiunea
![]() |
--------------------
...
..
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Nu imi mai creste. Acum sunt Zen
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
|
luck33ro |
![]()
|
Omu posteaza pe facebook si s-a adaptat la on-line
![]() |
--------------------
**
|
|
neumann |
![]()
|
O fi vreun mucegai cu efecte ciudate in palatul ala de la Scrovistea.
|
--------------------
...
..
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
N-ai șters tot.
L.E. Prea târziu. This post has been edited by DragosP: 3 Apr 2015, 12:33 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
An vazut recent un documentar BBC despre ww2 si tacticile idioate ale lui Churchill care au influentat decisiv atat razboiul si probabil si ce s-a intamplat dupa.Churchil considera armata lui hitler ca un crocodil cu capul in franta si coada in rasia si i-a convins pe americani ca trebuie atacat in italia unde e burta crocodilului si cica acolo e slaba apararea desi erau multi generali americani care au spus de la inceput ca e o prostie si ca hitler ar trebui atacat direct din franta, evdent ca tactica cu atacarea din italia s-a dovedit falimentara si americanii pana la urma s-au saturat de prostiile lui churchill si au invadat franta in normandia in 44.
E drept ca generalii americani recunoasteau ca USA nu era capabila sa-l atace pe hitler in franta inca din 41 insa in 42 puteau ataca si astfel nu se pierdeau aiurea 2 ani in sudul italiei.....prostia lui churchill foarte probabil pe langa faptul ca a prelungit razboiul a schimbat si destinul intregii europe de est.....daca USA ataca in franta inca din 42 cu siguranta nu se oprea pana in rasia si astfel intreaga ioropa de est intra sub umbrela americana si foarte probabil toata ioropa de est inclusiv romanika acum erau cel putin la nivelul ioropei de vest This post has been edited by tony-s: 19 Jun 2015, 17:37 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
Așa,și?
![]() L.E-Zi drept,cât mai e shaorma la Rosa? ![]() This post has been edited by Chelariu Adrian: 19 Jun 2015, 17:23 |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai e interesant ce amanunte mai putin cunoscute au schimbat soarta intregii europe de est si probabil ar fi scurtat razboiul salvand viata a milioane de oameni ...generalii americani au tot insistat la roosevelt ca armata lui hitler sa fie atacata direct in franta insa pe vremea aia relatiile USA-anglia nu erau extraordinare iar roosevelt a luat decizia politica de a merge pe mana lui churchill si astfel sa intareasca relatia cu anglia....pe vremea aia era extrem de importanta logstica si s-a demonstrat ulterior ca aveau dreptate generalii americani care spuneau ca cel mai facil mod de a-l ataca pe hitler e pe calea directa - prin franta si ca era o idiotenie chestia aia cu armata lui hitler care e ca un crocodilul care e mai puternic la cap (in franta)
E foarte bun documentarul realizat de BBC - adica de englezi care nu pot fi suspectati ca ar avea ceva cu churchill care e considerat erou in anglia...de altfel e documentat faptul ca fortele anglo-americane au atacat mai intai in nordul africii de unde au debarcat in sudul italiei. This post has been edited by tony-s: 19 Jun 2015, 17:55 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
QUOTE(tony-s @ 30 Mar 2014, 11:46) ........cand eram student mancam si cate 2 shaorme deodata.... ![]() ![]() P.S-te-am întrebat ceva... ![]() 19 Jun 2015, 19:03: QUOTE(tony-s @ 19 Jun 2015, 18:42) ... WOW,cum de s-a putut întâmpla așa ceva nu știu.... ![]() ![]() This post has been edited by Chelariu Adrian: 19 Jun 2015, 18:03 |
--------------------
Dacia 1300/
Daciot convins! |
|
tony-s |
![]()
|
Nu mai stiu ca de 2-3 luni sunt la regim si nu mai mananc fast-food-uri.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Adrian Frigo |
![]()
|
QUOTE(tony-s @ 19 Jun 2015, 19:04) .... ca de 2-3 luni sunt la regim si nu mai mananc fast-food-uri. ![]() ![]() QUOTE(tony-s @ 29 Mar 2014, 08:28) .... insa nimic nu se compara cu aripioarele picante de la KFC sau cu shaorma de la Rosa....si cum am mai spus prefer sa traiesc vreo 77 de ani mancand ca americanii decat vreo 82 ani mancand ca japonezii.... Cum,așa-i abandonezi pe hamericani?Păi mai vezi cetățenie de la ei?Păi se poate? ![]() ![]() This post has been edited by Chelariu Adrian: 19 Jun 2015, 18:13 |
--------------------
Dacia 1300/
Daciot convins! |
|
tony-s |
![]()
|
Pai ajunsesem pe la 110 kg cand am spus, ca santa klaus - stop si de la capat - vreau sa ajung pe la vreo 95 - acum sunt pe la vreo 100....
Nu e vorba neaparat de sanatate insa ma miscam mai greu, la fotbal ma taiam dupa 10-15 min.... This post has been edited by tony-s: 19 Jun 2015, 18:14 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Adrian Frigo |
![]()
|
QUOTE(tony-s @ 19 Jun 2015, 19:12) Nu e vorba neaparat de sanatate .... Să ști de la mine doar atât:ÎNTOTDEAUNA ESTE VORBA DESPRE SĂNĂTATE!!! ![]() L.E-Era să uit,cu ce zici că ții dietă?Un kebap,o ceafă/virșli unsuroși,ce? ![]() This post has been edited by Chelariu Adrian: 19 Jun 2015, 18:29 |
--------------------
Dacia 1300/
Daciot convins! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Tonele acu esti si strateg meletar. Cu asta l-ai detronat pe carp care in lipsa ta s-a erijat in guru DC.
![]() In 1942 pana la Midway americanii erau intr-un mare kkt.Folsind tehnologia Buna ![]() Pana in primavara 1943 USAF in Europa era 0.Abia cand au aparut Mustangurile bombardamentele au devenit zddrobitoare. Varful a fost ianuarie februarie 1944. Chestia care o povestesti tu e mai mult o speculatie teoretica .Unde era frontul de est in 1942 si unde era in primavara 1944. Presiunea enorma pusa de rusi pe Wehrmacht a permis angloamericanilor sa atace Europa. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
tony-s |
![]()
|
Teoria crocodilului cu capul in franta si coada in rusia nu eu am spus-o ci am vazut-o la documentarul BBC si acolo spuneau ca comandatul armatei americane recunoastea ca USA in 41 nu era capabila sa atace in franta insa el impreuna cu alti generali i-au spus lui roosevelt ca hitler trebuie atacat direct in franta nu un razboi de uzura in italia sustinut de churchill.
USA avea atunci o industrie imensa care dupa atacul japonezilor de la pearl harbor se pusese 100% in slujba razboiului, e posibil ca nici in 42 USA inca sa nu fie capabila sa atace serios in franta insa din 43 cu siguranta ar fi putut ataca - adica cu mai bine de 1 an inainte de invazia din normandia...pai in vreo 2 ani USA ajungea lejer pana la granitele rassiei. Evident ca intial tara lui hitler era o putere militara superioara (ca armamanet,tehnologie...) americii care era o tara pasnica care mult timp a ramas neutra ...insa industria americana era un monstru comparat cu ce era prin tara lui hitler - nu puteau scufunda u-bot-urile cate nave produceau americanii si chiar si tehnologic spre sfarsitul razboiului USA il depasise pe hitler - USA lansa bomba atomica cand hitler si stalin se jucau cu bombe de 3 lei ...am mai spus lucrul asta - cea mai mare nedreptate din ww2 e faptul ca americanii n-au terminat cu cateva luni inainte bomba atomica ca sa apuce s-o foloseasca si in tara lui hitler - pe de o parte oso primeau recompensa o gramada de criminali nazisti si pe de alta parte ar fi supravietuit sute de mii de oameni nevinovati mai ales din lagarele naziste dar nu numai....ce s-a intamplat la nurnberg a fost o mascarada - cativa zeci de nazisti spanzurati si la revedere totul e ok ...ca sa se faca dreptate milioanelor de oameni nevinovati care au murit in ww2 trebuiau vanati si spanzurati toti nazistii - adica cateva milioane de frumoasi din tara lui hitler. This post has been edited by tony-s: 19 Jun 2015, 19:24 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:38 |