split / offtopic tony-s, shaorme, constitutie, pumni in gura, etc.
![]() ![]() ![]() |
split / offtopic tony-s, shaorme, constitutie, pumni in gura, etc.
Shush |
![]()
|
||
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Tocmai ce-am mâncat o slăninuță românească și oleacă de tobă...
Oare ajunge la 78 de ani? ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
slanina sau toba ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Moi, bre, moi!
Mă respect, ce PLM! ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
e oole moi sau cum ?
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
da, e ziua lui kum!
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
i-am urat LMA !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Romanika e o tara inapoiata si neinteresanta pt. Multe dintre marile companii americane, pe langa burger king care e nr. 2 mondial dupa mc donald's, nu este nici Taco Bell.
in retail carefour,metro...sunt fix nimic fata de walmart -nr. 1 mondial. in ceea ce priveste rosa...era normal ca daca eu zic ceva sa apara si haterii de serviciu probabil din aia ce nici macar n-au mancat de acolo da' haiteresc si ei ca sa se dea interesanti....probabil sunt cretini aia vreo 5000 de oameni care au votat shaorma de la rosa cea mai buna din cluj....evident ca haterii sensibili au aterizat fix din mijlocul jermanilor superiori si n-au mai vazut in viata lor tigani si pitipoance....am spus si eu ca in zona aia se perinda o lume pestrita insa asta nu inseamna ca la rosa nu e probabil cea mai buna shaorma din tara...de ex. mult peste cea din dristor. This post has been edited by tony-s: 29 Mar 2014, 21:58 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
gabize |
![]()
|
Încă de preocupări care să reprezinte două persoane n-am auzit. Cum se manifestă?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
tony-s |
![]()
|
Daca n-ai auzit de cele 2 persoane se gasesc destule informatii pe net.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Tonele, da' vreun sport (vizitarea stadioanelor nu se pune) practici, ca să mai compensezi șaormele și cheiefsiul?
Sau o freci toată ziua pe net? This post has been edited by Markos: 30 Mar 2014, 09:27 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
Eu te-am întrebat cum se manifestă preocuparile de tip schopenhauer si nietzsche.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
tony-s |
![]()
|
E drept ca n-am fost, din pacate nici prin ieuropa nu prea exista Wal-Mart, dar asta nu inseamna ca nu e pe departe cel mai mare retailer mondial cu vanzari de vreo 420 miliarde de USD adica de vreo 4x mai mari decat locul 2 carrefour - care are vanzari de vreo 120 miliarde:
http://www.business24.ro/companii/retail/t...in-urma-1507268 Si daca ne uitam pe site-ul lor oficial gama de articole e cam aceiasi ca a oricarui carrefour, metro ....sau orice alt rahat de lant ieuropean, asa ca nu inteleg ce mare grozavie ca n-am fost printr-un walmart: http://www.walmart.com/ This post has been edited by tony-s: 30 Mar 2014, 09:35 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Nu exista vreun consul,ceva diplomat american aici pe forum,ca i-ar da cetatenie lu' tony-s fara nicio remuscare..
![]() E mai american decat americanii.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Markos |
![]()
|
Zi mă tonele, bagă lista de sporturi.
Că dacă nu există, e cam nasol, deja la puțin peste 30 de ani ești durduliu, pe la 45 o să fii varză, în ritmul ăsta, iar pe la 50 o să fii candidatul ideal la infarct. Și ar fi păcat să nu prinzi media statistică din amerikanika, plus că n-o să poți da în judecată Wikipedia. 30 Mar 2014, 09:44: Mai bine ai închide pisiul și ai ieși un pic cu bicla. Dacă n-ai, cumpără-ți. This post has been edited by Markos: 30 Mar 2014, 09:44 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tony-s |
![]()
|
Pai ma duc de 2x pe saptamana cate 1 h la fotbal...oricum la inaltimea mea nici pe la 110 kg nu as arata durduliu....n-am zis ca mananc toata ziua shaorme cu KFC iar de 3-4x pe saptamana nu e nici o problema.
Cand vizitez un oras, obiectivul principal nu e stadionul de fotbal insa ar fi fost culmea cand am mers in Madrid sa nu vizitez Santiago Bernabeu sau in Barcelona Nou Camp...bine ca in munchen e cam pierdere de vreme inclusiv mult laudatul alianz arena care pe langa ca n-are istorie,traditia celor 2 e si impartit de 2 echipe bayern si munchen 1860 si nu e nicidecum atat de spectaculos cum il prezinta propaganda...in interior National Arena e mult mai spectaculos iar in exterior Cluj Arena nu e cu nimic sub alianz arena....ma miram cum bucurestenii au putut arunca vreo 120 milioane pe national arena, ce sa mai zic de jermani care au aruncat vreo 350 milioane pe alianz arena This post has been edited by tony-s: 30 Mar 2014, 09:56 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Deci două ore de miuță pe săptămână = sport. VDPLT...
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Plus doua ore de fotbal la meciurile CFR. E destul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(cdadan @ 30 Mar 2014, 09:45) Hmm ... Bogdan zice ca-i naspa. Daca vrei ceva decent, baga un meniu de la chinezi, la mall. Bine, e doar 400 grame cu totul, lui tonel nu i-ar ajunge nici p-o masea. ![]() Orez prajit si combinatia optima de sosuri. ![]() Cu orezul nu ma prea impac. Si oricum sa vin la Cluj si sa ratez cea mai buna saorma din tara???? 30 Mar 2014, 10:23: QUOTE(corbex @ 30 Mar 2014, 10:19) Corect, cica ultimile studii spun ca rasul slabeste. ![]() This post has been edited by ady77: 30 Mar 2014, 10:23 |
--------------------
|
tony-s |
![]()
|
Pai nu ma pasioneaza deloc sa merg teleleu cu bicicleta....si oricum dupa 40 de ani voi mai rari shaormele si kfc-ul iar dupa 50 de ani vor mai ramane doar ocazional - 1,2 x / luna....cand eram student mancam si cate 2 shaorme deodata....din pacate pe vremea aia nu exista KFC in cluj insa mergeam de multe ori in weekend in oradea sa mancam de la kfc.
This post has been edited by tony-s: 30 Mar 2014, 10:50 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
M-am liniștit.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tony-s |
![]()
|
Oricum in ultimul timp e si multa propaganda facuta in favoarea marilor companii farmaceutice...se tot dau anunturi din ce in ce mai alarmiste in legatura cu starea de sanatate a populatiilor iar realitatea e ca speranta de viata in toata lumea creste de la un an la altul....
Ca sa nu mai zic de valorile medicale considerate sanatoase ....de ex. acum vreo 20 de ani era considerat sanatos un nivel dublu de colesterol fata de ce e acum considerat sanatos si in USA s-au facut studii, care nu s-au facut publice, prin care s-a demonstrat faptul ca injumatatirea nivelului considerat sanatos al colesterolului a dus la profituri pt. companiile farmaceutice de mii de miliarde de USD....stiu lucru asta de la doctori care participa la diverse conventii internationale ...cum am mai spus nu toate publice pt. mass-media....sistemul medical e un sistem inchis care pt. a-si proteja veniturile nu va face niciodata publice toate informatiile. This post has been edited by tony-s: 30 Mar 2014, 11:13 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 22:04 |