split / offtopic tony-s, shaorme, constitutie, pumni in gura, etc.
![]() ![]() ![]() |
split / offtopic tony-s, shaorme, constitutie, pumni in gura, etc.
tony-s |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
pai ei nu i-a bagat nimeni pumnu'n gura...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Trebuie ca Tony-s e singurul "forumist" de pe planeta care activeaza intr-un topic special deschis pentru ca sa se faca bascalie la adresa lui.
![]() |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
Alydor |
![]()
|
Tonica da matale un search pe google si o sa vezi ca contrar a ceea ce crezi tu number one mondial e considerat Muhammad Ali, iar al tau Jordy se claseaza pe locurile 3-4-5...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai si Cassius Clay e american insa Michael Jordan e nr. 1...oricum toti oamenii deosebiti sunt americani....am mai spus si de Al Pacino,De Niro...nu exista cineva din alte natii sa se compare cu astia.
This post has been edited by tony-s: 31 Mar 2014, 17:01 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Alydor |
![]()
|
sunt convins... tu nu esti? ca si tu esti deosebit... de restul...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(tony-s @ 31 Mar 2014, 16:54) [...] bine ca noi oricum nu ne meritam valorile, iar Gica Popescu e trimis la inchisoare....sunt curios cam cate zile de inchisoare au facut Beckenbauer, Steffi Graff, Boris Becker...toti dovediti ca au delapidat statul jerman... Ăia de-i compari tu cu Gică Popescu au "uitat" să își plătească impozitele și au luat niscai amenzi babane pentru asta. GP s-a asociat cu niște indivizi care au făcut un pic de fals în acte și au transferat banii în conturi offshore. Falsul în acte e mai grav decât sustragerea de la plata impozitului dacă e s-o luăm așa. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
tony-s |
![]()
|
Pai asta-i forumul si astia-s moderatorii...cand sunt jignit nu e nici o problema in schimb cand ma exprim liber mi se pune pumnul in gura.
Vezi ca si steffi cu tata-so au facut cam aceleasi lucruri ce au facut fratii becali ca sa nu mai zic de manariile lui becker cu contabilii si avocatii....fratii erau atat de prosti si increzuti incat nici macar nu si-au luat contabili si avocati ca lumea care sa le acopere urmele....cum au facut steffi , becker si partial si beckenbauer. This post has been edited by tony-s: 31 Mar 2014, 17:09 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Alydor |
![]()
|
detalii... sunt romani ce naiba...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Da' report ai dat? Că în cazul tău am înțeles că s-a umplut mesageria lui Ake de mesaje ale celor ce s-au simțit jigniți, mai tony-s.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Alydor |
![]()
|
as avea niste idei de ce sa ti se puna in gura... da' ma abtin ca nu merita..
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
tony-s |
![]()
|
Nu e treaba mea sa dau report, in schimb preacinstititi moderatori ar trebui sa urmareasca ce se scrie pe topicuri.
In cazul meu s-a dat report pt. simplu fapt ca nu erau de acord cu ce scriu....eu niciodata n-am jignit, injurat un alt user....cum am mai spus dreptul la libera exprimare e garantat prin constitutie indiferent ca-i convine sau nu cuiva ce scriu eu. This post has been edited by tony-s: 31 Mar 2014, 17:12 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Alydor |
![]()
|
si ca ti se baga pumnu'n gura... nu?
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(tony-s @ 31 Mar 2014, 17:05) Pai asta-i forumul si astia-s moderatorii...cand sunt jignit nu e nici o problema in schimb cand ma exprim liber mi se pune pumnul in gura. Vezi ca si steffi cu tata-so au facut cam aceleasi lucruri ce au facut fratii becali ca sa nu mai zic de manariile lui becker cu contabilii si avocatii....fratii erau atat de prosti si increzuti incat nici macar nu si-au luat contabili si avocati ca lumea care sa le acopere urmele....cum au facut steffi , becker si partial si beckenbauer. Steffi Graf îl avea contabil și manager pe taxu' și ăsta nu i-a plătit impozitul. Cu bună știință, și parcă punând ceva pe numele lui dacă îmi amintesc eu bine, deci furt pe lângă neplata impozitului, motiv pentru care el a făcut ceva pârnaie fără să facă scandal că el a făcut ceva pentru Germania și merită să fie grațiat. Avocați și-au luat după ce au fost acuzați, că doar nu îți imaginezi că au spus cuiva că au de gând să nu își plătească impozitele și au cerut sfaturi despre cum să nu fie prinși. Get real! |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
tony-s |
![]()
|
In toate cazurile sportivii au fost scosi basma curata si au fost condamnati cei din jurul lor desi si sportivii erau la fel de vinovati ....si nu ma refer doar la cazurile din jermania si in spania s-a procedat la fel cu Messi care a furat cu cateva milioane statul spaniol...si la fel trebuia procedat in cazul Gica Popescu....insa noi suntem obisnuiti sa ne uram si sa ne denigram marii sportivi....si nu ma refer numai la G. Popescu, nici nu vreau sa mai spun ce s-a scris sau ce se scrie despre Hagi.
Noi nu ne meritam marii sportivi...nici nu ma mir ca Nadia a fugit in USA si nu s-a mai intors nici dupa revolutie....chiar si despre ea au scris tot felul de dobitoci dupa ce a facut o reclama la TV - parca cine stie ce mare greseala ar fi facut romanasilor idioti. This post has been edited by tony-s: 31 Mar 2014, 17:36 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
marksman |
![]()
|
Dracu știe în ce-o fi implicat Messi, dar GP a știut ce fac frații Becali și așa a ajuns complice la o infracțiune.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
tony-s |
![]()
|
Eu am ramas consternat cand am vazut reactiile dupa condamnarea lui G. Popescu...si mi-am adus aminte cum Hagi si G. Popescu ma scoteau noaptea in strada de bucurie in 1994 si nu numai......idioti mai mari decat romanasii nu cred ca exista...
deci vorbim de tara in care e votat presedinte primul hot al tarii , in schimb romanasii au o mare satisfactie ca "s-a facut dreptate" si ca a fost condamnat cel mai mare infractor al neamului - Gica Popescu. This post has been edited by tony-s: 31 Mar 2014, 17:50 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Uli Hoenes nu a fost mare sportiv?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
marksman |
![]()
|
@tony-s: mai era unu' sportiv mare, care i-a scos pe unii din casă apoi și-a împușcat prietena și a declarat că a confundat-o cu un infractor în toiul nopții în bucătărie.
Hai să-l eliberăm și pe Jiji, că doar e om bun, a dat bani la biserici și la nevoiași. Bă! Faptul că ești cineva nu te pune mai presus de lege. În America aia din cauza căreia ești atât de ud, dacă te oprește poliția și nu asculți ordinele date îți fac un tratament cu plumb. Nu contează că ești senator, sportiv, impresar, CEO sau ultimu' pulete, daca ai încălcat legea suporți consecințele! De-aia m-am scârbit eu de țara asta, unde orice pulete care are niște bani e deja regele șmecherilor și unde guvernul și parlamentul sunt formate din urmăriți penal și foști pușcăriași. This post has been edited by marksman: 31 Mar 2014, 17:51 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
tony-s |
![]()
|
pistorius ala ma indoiesc ca a scos oameni in strada si din ce stiu eu deocamdata n-a facut nici o zi de inchisoare iar uli ala e echivalentul lui becali.
Eu ma refeream la valori ale sportului romanesc ca oricum nu avem multe nu ne comparam noi cu USA sau jermanika care au mii de sportivi de performanta. This post has been edited by tony-s: 31 Mar 2014, 17:57 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Toni, daca te fac sa rizi de doua-trei ori, am dreptul sa te fur pe tine, personal? Sa-ti iau geaca de piele si televizorul?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(tony-s @ 31 Mar 2014, 17:54) ![]() This post has been edited by kaspersky: 31 Mar 2014, 18:49 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Chiar dacă mâine este 1 Aprilie, Tony-s nu este deloc păcăleală!
Este real, iubește steagul înstelat și aripioarele de la KFC! Despre scumpirea carburanților nu comentezi nimic? ![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
tony-s |
![]()
|
uli ala a fost un jucator obscur si echipa a castigat titlurile, Gica Popescu a fost capitanul nationalei si a Barcelonei....e ca si cum am spune ca marian ivan sau stefan preda au dus romania pana in sferturi la CM 1994.
This post has been edited by tony-s: 31 Mar 2014, 19:01 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(tony-s @ 31 Mar 2014, 16:54) bine ca noi oricum nu ne meritam valorile, iar Gica Popescu e trimis la inchisoare....sunt curios cam cate zile de inchisoare au facut Beckenbauer, Steffi Graff, Boris Becker...toti dovediti ca au delapidat statul jerman... E clar; ori n-ai minte, ori nu te duce căpuțu. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pai tocm`acolo ii baiu. Are mintea in căpuț (cata inchepe) in loc sa o aibe in cap.
Traiasca ARLUSA ! This post has been edited by bion: 31 Mar 2014, 19:05 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Oare o fi mai bun pieptul de pui la KFC sau pieptul de la Hooters?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 16:33 |