split / offtopic tony-s, shaorme, constitutie, pumni in gura, etc.
![]() ![]() ![]() |
split / offtopic tony-s, shaorme, constitutie, pumni in gura, etc.
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Chiar si eu,care-i iubesc de numa' pe unguri, m-am gândit serios având in vedere Avantajele care vin cu Schengen sa iau si cetatenia ungara însă e posibil sa cumpăr un apartament in Madrid si atunci as primi direct si cetatenia spaniola si nu mai are nici un rost rahatul de cetatenie de la unguri.
practic nenea Orban da cetatenia oricui din Transilvania care vrea acest lucru. This post has been edited by tony-s: 7 Apr 2014, 09:32 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(tony-s @ 7 Apr 2014, 10:09) Nr. Ungurilor era in scădere pana când orban a decis sa dea cetaatenii celor din Transilvania. pai la cat de cretini sunt romanasii... Pai ma Tonica, ungurii ca ungurii, ti-am inteles pozitia, ii urasti sincer si dezinteresat, e dreptul matale, da' care-i legatura cu "romanasii cretini"? |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Autocaracterizare. Aia e legătura.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu trăiesc de aproape 36 de ani atât on mijlocul romanasilor cat si a ungurilor iar daca romanasii sunt extrem de prosti si fraieri fără insa a avea neapărat si o componenta de răutate in ei, ungurii in schimb sunt extrem de bine organizăti, de rai si ar face orice ca sa alipească Transilvania hungariei.
Ca de obicei mă refer la majoritate - sunt si romani inteligenti asa cum sunt si unguri ok. ca cetatean Schengen ai libera circulatie cam prin toata lumea+o grămadă de avantaje fiscale si nu numai in tarile din vestul Europei. This post has been edited by tony-s: 7 Apr 2014, 09:49 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(tony-s @ 7 Apr 2014, 10:43) 1. ca cetatean Schengen ai libera circulatie cam prin toata lumea 2. o grămadă de avantaje fiscale si nu numai in tarile din vestul Europei. 1. Fals. Regimul de vize este acordat tara cu tara. De ex., putem foarte bine sa intram in Schengen, dar asta nu ne garanteaza eliminarea vizelor in relatia cu USA. 2. Numeste unul! QUOTE(C a t a l i n @ 7 Apr 2014, 10:47) Oare sunt 1000 de romani afectati de treaba asta lunar? |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
N-ai specificat în întrebarea inițială. Și da, sunt mai mult de 1000.
|
--------------------
-
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dacis @ 7 Apr 2014, 09:42) Numeste un avantaj (unul singur) pe care eu, ca persoana fizica, il am daca sunt cetatean al unui stat Schengen, spre deosebire de situatia de acum, cand sunt cetatean al unui stat UE non-Schengen! nu se mai ia pulitia germana de tonies fara motiv, ca are numar de schengen si nu de romanika. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 7 Apr 2014, 10:57) Ce sa specific, omule! Habar n-aveam de chestia asta! N-am nici o indoiala ca poate or fi si alte dezavantaje pentru PF. De alea pentru PJ cam stiu si, intr-adevar, pentru unii ar fi un mare avantaj intrarea in spatiul Schengen. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
tony-s |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 7 Apr 2014, 09:56) 1. Fals. Regimul de vize este acordat tara cu tara. De ex., putem foarte bine sa intram in Schengen, dar asta nu ne garanteaza eliminarea vizelor in relatia cu USA. 2. Numeste unul! Oare sunt 1000 de romani afectati de treaba asta lunar? Spania de ex. N-are vize pt. USA,Canada,Japonia,Australia....iar ca avantaje fiscale - un cetatean spaniol plateste taxe mai mici decât romanii care lucrează legal in Spania in plus taxele pe proprietate sunt mai mici pt. Spanioli...e drept ca chestia asta nu prea mai contează s-a dat de vreo 2-3 ani o lege in Spania prin care orice cetatean străin care cumpără imobile in Spania primeste automat daca vrea cetatenia spaniola....insa e posibil sa fie si din cei care nu vor si cetatenia spaniola ... This post has been edited by tony-s: 7 Apr 2014, 10:43 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Cetatenii maghiari nu au nevoie de viza pentru SUA. Cam asta e singurul avantaj.
|
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa ne asteptam la o emigratie masiva?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tony-s |
![]()
|
Nu stiu exact si nu vreau sa-l contrazic pe atotstiutorul dacis, însă cred ca toate tarile Schengen au acelasi statut adică nu au nevoie de vize nu doar pt. USA ci cam pt. Tot restul lumii...bine in afara de correa de nord,liban...si alte tari de genu' pe care oricum nu vreau de nici o culoare sa le vizitez.
This post has been edited by tony-s: 7 Apr 2014, 10:57 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Touche!
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
holandezii sunt mai permisivi? ca mie nu mi-au facut security checks intre zoburi.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Se uita si la fața omului..
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
N-arati a roman.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Îmi amintiți de un control trafic desfășurat pe vechiul amplasament al graniței dintre Austria și Italia, când cumnatul meu, cu mașină înmatriculată în Italia a fost oprit, iar eu lăsat să trec. Probabil numerele de BN conferă imunitate
![]() Iar în parcarea respectivă erau oprite cam 20 de mașini, pentru control, majoritatea înmatriculate în Italia. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
"spun".
Scuze. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(Garett @ 7 Apr 2014, 11:53) Sa vezi ce fun e cand ai 1h intre avioane si eventual ajungi la aeroportul intermediar cu nitica intarziere! ![]() Evident, la un aeroport mare, nu vorbim de Pascani International! Eram in tranzit la Frankfurt cand gardienii analfabeti de la "security check" au facut greva. ![]() In loc de 1 ora am stat 13 in aeroport pana sa-mi dea voucher de hotel + taxi si in loc sa plec cu Lufthansa am zburat cu Tarom (asta a fost bine). A fost o zi de cosmar. http://www.reuters.com/article/2014/02/21/...EA1K0XS20140221 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
corbex |
![]()
|
Dezavantajele apartenentei la aia 1000, care bintuie prin schengen.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.131 Joined: 11 February 04 ![]() |
Ai vazut cum arata harta Romaniei vreodata?
Cum s-ar putea alipi Harghita+Covasna + Mures (eventual) la Ungaria. Fac baietii un pod aerian? Un tunel, ceva? Un coridor ca la Danzig? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Nene, ma bucur ca nu fac parte din majoritate, ci din zona din dreapta a clopotului lui Gauss. Ce nu-mi place este ca exact partea aia se exclude din toate statisticile.
![]() Dar nu le poti avea pe toate... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 00:04 |