split / offtopic tony-s, shaorme, constitutie, pumni in gura, etc.
![]() ![]() ![]() |
split / offtopic tony-s, shaorme, constitutie, pumni in gura, etc.
bmwh548 |
![]()
|
||
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Forumul lui tonel ar avea doar patru subsecțiuni: USA, Stoia, Călătorii pe stadioane și Șaorma-n Cluj.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Dupa cum se pare, ar avea si ceva membri...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 28 Mar 2014, 11:34) Spatiul de pe server pe care aberezi tu de atata timp e proprietate privata. Ca sa il accesezi ca si user ai fost de acord cu un regulament. Daca nu-ti convine esti liber sa-ti faci propriul forum si sa aberezi linistit acolo. Regulamentu nu poate fi in contradictie cu legislatia sau constitutia Romaniei, si nu poate atinge libertatile individuale. Forma de proprietate nu inseamna practic nimic. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 28 Mar 2014, 10:34) Spatiul de pe server pe care aberezi tu de atata timp e proprietate privata. Ca sa il accesezi ca si user ai fost de acord cu un regulament. Daca nu-ti convine esti liber sa-ti faci propriul forum si sa aberezi linistit acolo. O fi spatiul pe server privat insa atata timp cat e folosit in mediul virtual devine public si nu e permisa suprimarea de nici un fel dreptul la libera exprimare. Orice fel de regulamente trebuie sa respecte drepturile garantate prin constitutie, inclusiv dreptul la libera exprimare, daca nu o fac devin nule. |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Indubitabil.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ceea ce fac moderatorii pe forumul asta e un abuz....dreptul la libera exprimare e garantat prin constitutie si nu poate fi ingradit....indiferent ca-i convine sau nu unui moderator x cu ceea ce scrie userul y.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu zic sa repeti asta pana pricep toti. Eu deja regret ca te-a banat Ake, intrucat te-ai intors pe topicul de fotbal.
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(tony-s @ 28 Mar 2014, 11:01) Ceea ce fac moderatorii pe forumul asta e un abuz....dreptul la libera exprimare e garantat prin constitutie si nu poate fi ingradit....indiferent ca-i convine sau nu unui moderator x cu ceea ce scrie userul y. Domnu', ia pune mâna și citește, din Constituție, următoarele: QUOTE (6) Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viața particulară a persoanei și nici dreptul la propria imagine. Citatule e din articolul 30. Așa că las-o mai moale cu libertatea ta de exprimare, că n-ai dreptul să faci cretin un popor întreg doar că ți s-a sculat ție. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tony-s |
![]()
|
Pai daca si la aproape 25 de ani de la revolutie trebuie explicate lucruri evidente e extrem de grav pt. romanika....
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tony-s |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 28 Mar 2014, 11:14) Domnu', ia pune mâna și citește, din Constituție, următoarele: Citatule e din articolul 30. Așa că las-o mai moale cu libertatea ta de exprimare, că n-ai dreptul să faci cretin un popor întreg doar că ți s-a sculat ție. Vreau un singur exemplu in care afirmatiile mele au prejudiciat onoarea,demmitatea sau viata privata a unei persoane ANUME. Toate prevederile din constitutie se refera la drepturile si obligatiile individului, nu a unui grup de indivizi.....iar eu am spus doar realitatile - majoritatea romanasilor sunt cretini si am precizat de mai multe ori ca asa cum majoritatea e cretina sunt si oameni normali la cap insa acestia sunt o minoritate. Nu vorbesc in numele altora pt. ca nu stiu exact situatiile insa in cazul meu a fost vorba de un abuz. This post has been edited by tony-s: 28 Mar 2014, 11:43 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(tony-s @ 28 Mar 2014, 11:38) Toate prevederile din constitutie se refera la drepturile si obligatiile individului, nu a unui grup de indivizi.....iar eu am spus doar realitatile - majoritatea romanasilor sunt cretini Dupa aliniatul (6) mentionat de Dragos urmeaza: QUOTE (7) Sunt interzise de lege defăimarea tării si a natiunii, indemnul la război de agresiune, la ură natională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violentă publică, precum si manifestările obscene, contrare bunelor moravuri. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(tony-s @ 28 Mar 2014, 11:55) Adica tot ce-i folosit in mediul virtual devine public? QUOTE(tony-s @ 28 Mar 2014, 12:38) Trebuie sa fi un reprezentant al categoriei descrise in al doilea citat ca sa poti concepe o tampenie ca cea din primul citat ... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tony-s |
![]()
|
Pai si unde am indemnat eu la razboi,ura sau violente ? Niciodata n-am indemnat la razboi sau ura ci doar la actiuni ferme din partea autoritatilor atunci cand simbolurile romaniei sunt terfelite de unguri sau cand isi cer oficial autonomia.
Eu doar am constatat ca majoritatea romanasilor sunt cretini nu inteleg ce legatura are cu defaimarea tarii .... This post has been edited by tony-s: 28 Mar 2014, 11:56 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tony-s |
![]()
|
Defaimare e atunci cand spui lucruri neadevarate....eu intotdeuna am spus doar realitatile.
Si cum adevarul intotdeuna deranjeaza ma astept sa fiu din nou banat abuziv. This post has been edited by tony-s: 28 Mar 2014, 12:00 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Indubitabil.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(tony-s @ 3 Mar 2014, 12:26) acum pare greu de realizat asa ceva chiar daca romanasii sunt extrem de cretini si mai ales dobitocii de dincolo de carpati QUOTE(tony-s @ 13 Mar 2014, 17:30) QUOTE(tony-s @ 21 Mar 2014, 14:13) Imi scapa unde ai specificat, în citatelele de mai sus, ca te referi la majoritatea anterior invocata ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
tony-s |
![]()
|
Pai de mai multe ori am spus ca afirmatiile mele se refera intotdeuna la o majoritate si ca evident exista si o minoritate....acuma ar fi culmea sa precizez chestia asta in fiecare post.
This post has been edited by tony-s: 28 Mar 2014, 12:04 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
bmwh548 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Una, maxim doo.
Din Cluj, evident. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tony-s |
![]()
|
E pierdere de vreme...oricum majoritatea decide...
Vad ca unii pe aici au probleme cu orasul Cluj...n-am spus niciodata ca ar fi chintesenta civilizatiei si bunului gust insa comparat cu bucuresti sau cu alte dezastre de dincolo de carpati....cred ca am mai spus ca un Sibiu sau Brasov nu sunt cu nimic sub Cluj, poate sunt chiar peste.... This post has been edited by tony-s: 28 Mar 2014, 12:15 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tony-s |
![]()
|
Asta e ....pt. mine e fix-neimportant daca sunt banat sau nu, insa unii au murit sau au facut zeci de ani de inchisoare pt. dreptul la libera exprimare care acum e incalcat abuziv de moderatorii de pe forum.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Insinuezi cumva ca ai vrea sa li te alaturi?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
eu totusi nu inteleg cum au putut refuza americanii un geniu ca tine! apropo, nu vrei sa le mai acorzi o sansa? poate s-au mai desteptat si ei intre timp.
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
radian |
![]()
|
Exact, au murit si au facut inchisoare ca sa ai tu dreptul pe DC sa-i faci cretini ...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tony-s |
![]()
|
nicidecum....cand mi se va pune pumnul in gura peste tot in romanika si nu doar pe nu stiu ce forum obscur din partea unor indivizi cu mari probleme....sunt convins ca voi gasi alta tara in care metodele astea sa nu fie prezente.....e evident ca romanasii nu merita sa lupti pt. ei care-s obisnuiti sa fie tratati de diversi ca niste dobitoace.
Cat priveste USA...am mai spus de mai multe ori - nici macar n-am ajuns la ambasada ...acum vreo 15 ani cand am vrut sa merg in state se dadeau un nr. limitat de vize care se epuizasera pt. anul respectiv. This post has been edited by tony-s: 28 Mar 2014, 12:25 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:50 |