split / offtopic tony-s, shaorme, constitutie, pumni in gura, etc.
![]() ![]() ![]() |
split / offtopic tony-s, shaorme, constitutie, pumni in gura, etc.
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(tony-s @ 16 Apr 2014, 12:28) Da...sigur si marmota invelea in ciocolata.....forumul asta zici ca-i de povesti pescaresti nu auto....fiecare considera ca are racheta de 1.4-1.6-1.8 l ![]() Bai necircumvolutionatule, zi de clipul de pe pagina anterioara, lasa gargara. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai si concluzia e ca-si merita toti banii cu care se vinde in USA adica echivalentul a 25 000 lire adica sub 30 000 de euro.....eu intotdeuna faceam comparatiile in aceiasi gama de pret n-am spus ca GT500 ar fi cea mai manevrebila masina din lume in plus videoclipul pare destul de vechi probabil de cel putin 10-15 ani....ar fi totusi mai relevant un test cu un model 2012-2013 nu cu un model din anii 2000....in rest comentariile privind designul interior sau exterior sunt subiective si nu prea mai conteaza cand vorbim de un model de peste 10 ani.....mie de ex. chiar si la modelul asta vechi imi place exteriorul care cam face de rusine toate ieuropenele de sub 30 000 de euro si ma refer inclusiv la modelele noi de ieuropene.
Oricum sunt foarte tari americanii daca cu chevy,ford,chrysler...... din anii 40 castiga si acum tot felul de competitii auto, din ce stiu eu la competitia in care masinile seamana cel mai mult cu cele normale de strada chevy e campion mondial sau in fine a castigat recent.....intr-adevar nu-s in F1 insa acolo e o plictiseala de nedescris si o spune cineva care urmarea cu interes bataliile dintre Senna si Prost, Hakkinen si Schumacher sau Schumacher si Alonso ....americanii au tot felul de competitii infinit mai spectaculoase si interesante - Indy,Daytona...americanii nu prefera sporturile in care poti lejer adormi de plictiseala. This post has been edited by tony-s: 16 Apr 2014, 12:13 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Da tontonele, ala e un clip lansat acu cel putin 15 ani despre o masina lansata acu mai putin de 10 ani. Mai zi-ne. Oricum ignori tot ce zice ala in clip despre mareata realizare americana, macar abereaza pana la capat.
Sa ne mai spui si de competitiile auto americane. Circuite de forma eliptica, nu de alta, da' sa nu faca vreun infarct chilotii cand vad mai mult de doua viraje pe tur. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@bmwh548: da, da' merge carutele cu 400km/h? Merg. Is mai tari decat alea de F1? Is. Iuesei rulz!
This post has been edited by marksman: 16 Apr 2014, 12:40 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai cam 90% din prezentare era incantat de masina...si de mai multe ori a spus ca-l mira pretul din USA de numai vreo 25 000 lire ...si vorbim de un pilot care a fost locul 2 sau 3 parca la le Mans.
nu stiu exact când e făcut videoclipul însă după cum arata Plato, pare destul de vechi probabil cel Putin vreo 10-15 ani. in f1 e mare plictiseala de vreo 7-8 ani si după cum evoluează probabil va fi din ce in ce mai rău....ce folos ca sunt viraje daca o cursa intreaga de vreo 2h are vreo 5-6 depasiri....oricum masinile din f1 asa de mult seamănă cu cele de strada incat fiecare ieuropean cretin poate visa ca are racheta de 1.6 -1.8 l....cum am mai spus chevy a câștigat recent competitia in care masinile sunt cel mai apropiate de cele de strada. This post has been edited by tony-s: 16 Apr 2014, 12:47 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(tony-s @ 16 Apr 2014, 13:40) [...] in f1 e mare plictiseala de vreo 7-8 ani si după cum evoluează probabil va fi din ce in ce mai rău....ce folos ca sunt viraje daca o cursa intreaga de vreo 2h are vreo 5-6 depasiri[...] Da, mare plictiseala in F1. Mai bine la Indy, pe linie dreapta, unde tot prostu' stie sa apese acceleratia. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
tony-s |
![]()
|
QUOTE(marksman @ 16 Apr 2014, 12:49) Da, mare plictiseala in F1. Mai bine la Indy, pe linie dreapta, unde tot prostu' stie sa apese acceleratia. nu e linie dreapta ci circuit oval suprainaltat unde-s o grămadă de masini in cativa m si o gramada de depasiri in fiecare tur si unde non-stop trebuie sa urmaresti trasa ideala tinand cont si de cele 6-7 masini din jurul tau.....oricum e mult mai spectaculos decât plictiseala din F1 unde nu se întâmplă nimic....practic in F1 in afara de start si primele 2-3 tururi in rest e pierdere de vreme sa urmaresti cursele. This post has been edited by tony-s: 16 Apr 2014, 13:04 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
bmwh548 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
wtcc.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Streel Car Race 2014. Exista si versiunea pentru smartfon.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
tony-s |
![]()
|
wtcc e cel mai apropiat de masinile de strada....in afara de unele masuri suplimentare de siguranta in rest in proportie de vreo 90% masinile ce participa la wtcc sunt ca cele de strada....avioanele din F1 n-au absolut nici o legătură cu masinile de strada.
This post has been edited by tony-s: 16 Apr 2014, 13:23 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 16 Apr 2014, 11:26) QUOTE(bmwh548 @ 16 Apr 2014, 11:34) QUOTE(bmwh548 @ 16 Apr 2014, 12:25) Da tontonele, .... Va atrag atentia ca ofensele aduse lui tony-s se pedepsesc la fel cu cele aduse altor colegi de forum. Va rog sa considerati acest post ca un warn public Multumesc |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Parol?
Eu zic să citești postările și postările lui, când ne face pe TOȚI cretini. P.S. Evident, nu e o soluție jignirea lui. Soluția e alta. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
Cand mai mergi prin Cluj, cauta si tu un Moostangue, un Dodge Charger sau un Chevy CamAro si vezi si tu cat sunt de mari. Mai pune si consumul de manelist (fara numar, fara numar) si mai gandeste-te cam cat de potrivite sunt in Romania.
Un Golf GTI e mult mai util pe-aici daca tot vrei echivalentul de la noi al muscle-car. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
tony-s |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 16 Apr 2014, 13:42) Parol? Eu zic să citești postările și postările lui, când ne face pe TOȚI cretini. P.S. Evident, nu e o soluție jignirea lui. Soluția e alta. Eu nu m-am referit niciodată la cineva anume ci la majoritate însă am precizat de mai multe ori ca asa cum exista o majoritate exista si o minoritate. masina mai anosta si stupida decât golf nu cred ca exista...cat priveste consumul e normal ca un motor de 4-5l sa consume mult mai mult decât o lesinatura de motor ieuropean....mustang nu are dimensiuni foarte mari,camaro si charger n-am vazut pe viu. This post has been edited by tony-s: 16 Apr 2014, 14:04 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Îhî.. Nici, de exemplu, când te-ai referit la moderatori vs libertatea de exprimare.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tony-s |
![]()
|
Atât timp cat mi se interzice in mod abuziv dreptul la libera exprimare mi se pare chiar ca am fost extrem de elegant cu moderatorii.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Ake @ 16 Apr 2014, 13:36) Va atrag atentia ca ofensele aduse lui tony-s se pedepsesc la fel cu cele aduse altor colegi de forum. Va rog sa considerati acest post ca un warn public Multumesc Io ti cred. Ce nu inteleg mai exact e ce mai cauta el pe aici. QUOTE(tony-s @ 16 Apr 2014, 13:56) Atât timp cat mi se interzice in mod abuziv dreptul la libera exprimare mi se pare chiar ca am fost extrem de elegant cu moderatorii. Taci din gura. Acum vorbesc oamenii mari. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
Sigur, 4,8 m pe 2 metrii e o masina foarte compacta. Pentru US, ca pentru Europa e ditai dihania. Si consumul de 20+ in oras cu 17 afara o fi vreo bucurie si o dovada a superioritatii americane.
Ti-a dat si Europa destule masini cult: Porsche 911, Ferrari 308-328-348-355-360-430-458 Alpine Morgan Aston Martin Jaguar Audi BMW Mercedes Lamborghini Lotus Wiesmann Si nu, Daewoo nu a facut nimic memorabil, masini bunute, ieftinute si plasticoase. This post has been edited by dizzy: 16 Apr 2014, 14:14 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
tony-s |
![]()
|
@bucatzel - Taci din gura sa spui cuiva care chiar te baga in seama....
Prefer oricand Mustang-ul in locul masinutelor polo,clio,chiar golf......intr-adevar prin rahatul de ieuropa sunt dezavantaje din punctul asta de vedere - deobicei orasele sunt cu strazi inguste,inghesuite si aglomerate....evident ca americanii nu se gandesc sa faca masinile pt. rahatul din ieuropa. This post has been edited by tony-s: 16 Apr 2014, 14:14 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
marksman |
![]()
|
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
tony-s |
![]()
|
Pai mai bine de la TV sau din auzite decat tot felul de frustrari a celor care dau vina pe americani pt. esecurile lor personale....chiar daca nu pare in USA exista o concurenta la orice nivel iar pt. unii romanasi e dificil chiar si la la spalat vase si wc-uri...
This post has been edited by tony-s: 16 Apr 2014, 14:17 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(tony-s @ 16 Apr 2014, 15:11) Pai mai bine de la TV sau din auzite decat tot felul de frustrari a celor care dau vina pe americani pt. esecurile lor personale... Adica faptul ca marksman a fost prin SUA, e un esec? Tine-o tot asa, tonelli! Mai povesteste din auzite! ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 16 Apr 2014, 14:20 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
marksman |
![]()
|
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
tony-s |
![]()
|
Din cunostintele mele nimeni care a plecat in USA nu s-a mai intors inapoi....eu de ex. nu gasesc un motiv pt. care cineva care a ajuns in america ar mai veni inapoi in romanika.....stiu ca e greu acolo si exista o concurenta reala la orice nivel si nu e ca-n romanika unde deobicei se freaca menta .....insa cu toate astea recompensele, si nu ma refer doar la cele materiale, sunt prea mari ca cineva sa se mai gandeasca sa vina inapoi in romanika.
Pai ca sa vorbesc din propria experienta ar fi trebui sa fi ajuns in USA....evident ca vorbesc din experienta cunostintelor care au ajuns acolo si care majoritatea au inceput cu spalatul vaselor....si cum am mai spus nu e nimic injositor in asa ceva. This post has been edited by tony-s: 16 Apr 2014, 14:25 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 10:25 |