Daewoo Nubira(Chevrolet Lacetti) 2003, mica mea limuzina
![]() ![]() |
Daewoo Nubira(Chevrolet Lacetti) 2003, mica mea limuzina
bmwh548 |
![]()
|
||
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Masina de care vorbesc eu a fost cumparata din reprezentanta. Noua. La vremea aia nu era chiar ieftina.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Si ce folos?
Buna nu e. Valoarea de revanzare e praf. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daca avea sigla de pemfeu era buna, nu-i asa?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sau skoda.
in 2007 era mai evtin decat o skoda octavia, la echipare echivalenta. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cdadan |
![]()
|
Pai ... in primul rand ar trebui sa fie buna.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
speedy82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 623 Joined: 13 July 05 ![]() |
@bmwh548: pentru lucrarile mecanice, la masinile noi, cam marea majoritate a oamenilor se duc la service. In primul rand pentru garantie (mai ales ca a fost luata de noua), apoi din comoditate, cand nu mai e vorba de garantie si nu in ultimul rand din nepricepere/nestiinta. Asta nu inseamna ca in rest masina a fost ingrijita. De exemplu: de cate ori masina respective a primit vreun detailing interior, sau exterior. Sau mai simplu si mai putin costisitor: de cate ori a primit o curatare cu un balsam de piele pe mansonul respectiv si restul obiectelor acoperite cu piele/vinilin, plasticele curatate cumt rebuie si date cu diverse solutii de intretinere etc.?
Repet, nu vreau sa dau cu pietre, dar marii majoritati ii este foarte usor sa blameze un producator sau altul ca scoate produse slab calitativ sau mai stiu eu cum, dar in realitate nici nu a fost intretinut/exploatat corespunzator. Asta nu inseamna ca trebuie sa uitam de faptul ca suntem o societate de consum si ca bunurile/serviciile sunt realizate/prestate in consecinta. Deci parerea mea este ca este o culpa comuna (asa cum se mai intampla si in automobilism). @cddan: stimate coleg, nu e prima data cand observ ca tu esti cam impotriva tuturor masinilor prezentate aici, din varii motive. Unele reale, altele mai putin. Stiu ca este un forum, stiu ca fiecare are dreptul la propria opinie, pro sau contra, dar cand toate sunt doar contra, atunci lucrurile nu mai sunt chiar in regula. Spuneai ca valoarea de revanzare este praf. Perfect de acord, dar si la restul masinilor, e cam praf, pentru ca vorbim de masini de larg consum, de serie mare, nu de "OZN-uri" gen Ferarri Lusso, care de-a lungul anilor care a ajuns sa se vanda cu preturi de ordinul milioanelor de euro. |
--------------------
Dacia
1300
- B 19 XXX „Aspiratorul meu magic, magnet pe patru roti, scoate orice fufa din cizme si chiloti”
|
|
cdadan |
![]()
|
Esti in eroare. Polemizam cu colegul bmwh pe o tema paralela cu topicul, recunosc.
Legat de masina prezentata pe acest topic, vezi ce am zis pe pagina precedenta. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Daca nici cdadan nu se pricepe la sehasuri si la revanzarea lor...
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
Categoric.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Bufnitza o sa o vinzi tot pe forum?
![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Depinde. Se poate pune gepeleu la ea?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
BennyORWO |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 403 Joined: 10 June 11 From: Alexandria-TR ![]() |
Nu m-am interesat daca se poate pune gepeleu pe ea,dar cred ca se poate.
Sincer sa fiu,nu prea ma tenteaza gpl-u ![]() |
--------------------
Daewoo
Nubira 3
2003
- TR-09-BEN Dacia 1410 Break CN2 1994 B-65-LYL
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
@Speedy82: Se baga si Dan ca masina veche-n servis. E ofticos pe pasionatii de masini detailate. Pune-mi si mie pe PM un tutorial cu curatarea maciuliei.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
QUOTE(speedy82 @ 1 Apr 2014, 14:19) curatare cu un balsam de piele pe mansonul respectiv si restul obiectelor acoperite cu piele/vinilin Constructia "frectie la picior de lemn" iti spune ceva? Poti sa dai pielea ecologica (adica mizeria aia de plastic ce trece in zilele noastre drept piele) cu ce solutie vrei, tot piele ecologica ramane. Nu are capacitatea de a absorbi substantele hidratante din lichidul respectiv asa cum face pielea naturala. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cu crema de ghete arata bine.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Indubitabil. Doar ca in gama asta de pret nu prea era loc de materiale de top (fie ele si plastice "flexibile").
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cdadan |
![]()
|
Cam toate masinile, mai scumpe sau mai ieftine, au mansonul ala din imitatie. Problema e alta: la un astfel de material diferenta dintre bun si prost se traduce printr-un euro, maxim doi pe metru patrat. Cam ce suprafata desfasurata are mansonul respectiv? Cati centi or fi economisit?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
Doi centi de colo, doi de dincolo, asa se aduna citiva euro, care fac diferenta intre o masina si un cazan.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Doar stii ca-s pasionat de statistici.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
Nu stiam.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
speedy82 |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 1 Apr 2014, 14:51) Esti in eroare. Polemizam cu colegul bmwh pe o tema paralela cu topicul, recunosc. Legat de masina prezentata pe acest topic, vezi ce am zis pe pagina precedenta. QUOTE(cdadan @ 31 Mar 2014, 15:57) Bine a facut. Chiar daca mai sunt fani televizoare cu lampi, asta nu inseamna ca trebuie sa stai cu asa ceva in sufragerie si sa-l folosesti in mod curent. Cumva despre asta era vorba? QUOTE(cdadan @ 1 Apr 2014, 21:59) Cam toate masinile, mai scumpe sau mai ieftine, au mansonul ala din imitatie. Problema e alta: la un astfel de material diferenta dintre bun si prost se traduce printr-un euro, maxim doi pe metru patrat. Cam ce suprafata desfasurata are mansonul respectiv? Cati centi or fi economisit? Perfect de acord, insa colegule, problema se pune altfel: cate mansoane ies dintr-o piele intreaga, cat ai pierderi. Pe cand la vinilin pierderile nu au o importanta atat de mare, pentru ca il iei la metru si evident si la un alt pret. QUOTE(corbex @ 1 Apr 2014, 18:06) @Speedy82: Se baga si Dan ca masina veche-n servis. E ofticos pe pasionatii de masini detailate. Pune-mi si mie pe PM un tutorial cu curatarea maciuliei. Nu cred ca ai avea nevoie de un tutorial. Sunt lucruri extrem de simplu de facut. Depinde de cat de murdara este si se pot gasi solutii/mehlemuri pentru toate bugetele, dorintele si "putintele" QUOTE(bmwh548 @ 1 Apr 2014, 18:14) Constructia "frectie la picior de lemn" iti spune ceva? Poti sa dai pielea ecologica (adica mizeria aia de plastic ce trece in zilele noastre drept piele) cu ce solutie vrei, tot piele ecologica ramane. Nu are capacitatea de a absorbi substantele hidratante din lichidul respectiv asa cum face pielea naturala. Recunosc faptul ca pana la varsta mea, inca nu am mai auzit de aceasta constructie...dar e bine ca forumul mai are si rol educativ... Legat de solutiile pe care "mizeria de plastic" tu pana la urma poti crede ce vrei. Eu doar iti spun ce am observat in mod practic, nu din carti sau "de la cotul burlanului" (nu stiu daca iti este cunoscuta constructia asta). Chiar daca este plastic, daca este tinut in soare, se deshidrateaza si pe urma incepe si se desprinde ca solzii dupa materialul acela textil ce serveste drept suport. Deci un tratament periodic nu face decat sa ii prelungeasca viata. QUOTE(bmwh548 @ 1 Apr 2014, 21:40) Indubitabil. Doar ca in gama asta de pret nu prea era loc de materiale de top (fie ele si plastice "flexibile"). Stai tu linistit ca si in gama de pret a Mercedes E-Klasse W212, "musamela" asta era la ea acasa in interior. Desi in catalog e vandut sub titulatura de "interior de piele" pielea naturala era doar pe fata scaunului. In rest plastic. Si repet: parca nu intra in aceeasi gama de pret cu "orezaria" din topicul de fata |
--------------------
Dacia
1300
- B 19 XXX „Aspiratorul meu magic, magnet pe patru roti, scoate orice fufa din cizme si chiloti”
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
QUOTE(speedy82 @ 2 Apr 2014, 21:02) Recunosc faptul ca pana la varsta mea, inca nu am mai auzit de aceasta constructie...dar e bine ca forumul mai are si rol educativ... Legat de solutiile pe care "mizeria de plastic" tu pana la urma poti crede ce vrei. Eu doar iti spun ce am observat in mod practic, nu din carti sau "de la cotul burlanului" (nu stiu daca iti este cunoscuta constructia asta). Chiar daca este plastic, daca este tinut in soare, se deshidrateaza si pe urma incepe si se desprinde ca solzii dupa materialul acela textil ce serveste drept suport. Deci un tratament periodic nu face decat sa ii prelungeasca viata. Pacat ca nu ii invata pe unii si limba romana, dar asta e alta discutie. Tratamentul pielii ecologice (plastic) cu solutii pentru hidratare face parte lejer din categoria silicon pe bord. Plasticul ramane plastic, nu se hidrateaza/deshidrateaza. Tratamentele alea au un singur efect; incepe cu "pla" si se termina cu "cebo". Ba nu, mai au un efect - in functie de continutul de silicon din solutie fac materialul sa straluceasca si sa atraga mai bine mizeria. Evident, fiecare e liber sa-si arunce banii pe ce vrea. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
speedy82 |
![]()
|
@bmwh548: ok...let's agree to disagree
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:53 |