Vreun mecanic din sibiu sau service din sibiu ?
![]() ![]() ![]() |
Vreun mecanic din sibiu sau service din sibiu ?
raduw0w |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 23 March 14 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
break
1998
- SB 04 MWM
|
|||
bostan22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 21 July 10 ![]() |
Nu-ti trebuie mecanic sau service.Am avut si eu la dacie un moment in care consuma 16 L la suta de km.Am inceput cu returul,suflat cu aer,apoi spalat carburator in decarbusolv,bujii noi sinterom,fise tesla,platina noua capac etc si consumul a revenit la normal.Daca vrei,am un carburator cu jicloare de 1.4 de pe care am luat doar jiclorul de sarcina,ti-l trimit si imi platesti doar transportul.Carburatorul l-am avut pe masina,dar am pus altul nou luat de pe o dacie care a ajuns la remat cu foarte putini km.
|
--------------------
Dacia
1310 L(Zambetul lui Iliescu)
1999/L
- IS-05-KJK Iubesc Dacia si mersul pe jos:))
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca in afara orasului consumul e normal, si doar cel urban e nesimtit de mare, cel mai probabil e de la cuiul pointeau (nu mai etanseaza).
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
raduw0w |
![]()
|
Bostan carburatorul acela zici ca e bun ? cum facem sa mi-l trimiti ?
|
--------------------
Dacia
break
1998
- SB 04 MWM
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 4 Apr 2014, 15:24) Daca in afara orasului consumul e normal, si doar cel urban e nesimtit de mare, cel mai probabil e de la cuiul pointeau (nu mai etanseaza). A zis aici ca a fost in afara. Posibil sa piarda benzina pe undeva, sau carburator f. prost reglat (amestec mult prea bogat - si bujiile ar trebui sa fie foarte afumate). |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bostan22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 21 July 10 ![]() |
Carburatorul e bun,are fooooarte putin joc la clapeta,dar motorul meu functiona impecabil cu el,eu il tin de rezerva,iar cel care il am pe masina l-am luat de pe o dacie cu 40000 km care a ajuns la remat:(.Imi dai datele si ti-l trimit,doar sa platesti transportul atat!
|
--------------------
Dacia
1310 L(Zambetul lui Iliescu)
1999/L
- IS-05-KJK Iubesc Dacia si mersul pe jos:))
|
|
raduw0w |
![]()
|
Da-mi un id de mess sau fb sa iti dau datele acolo ca aici nu pot trimite PM ..
|
--------------------
Dacia
break
1998
- SB 04 MWM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 08:48 |