probleme ambreaj...?!?!
![]() ![]() ![]() |
probleme ambreaj...?!?!
bitzu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 25 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
campus 2003
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
1 ) craciun fericit
2 ) scrie si tu normal ! 3 ) cumva iti patineaza rotile pe carosabil ?! ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
bitzu |
![]() ![]()
|
nup, n-o fortez chiar asa...ziceam k dak bag acceleratia in podea in turatii joase....patineaza ambreajul...nu rotile....
![]() ![]() CRACIUN FERICIT! This post has been edited by bitzu: 25 Dec 2007, 12:49 |
--------------------
dacia
supernova
campus 2003
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Scrieti naibii normal, asa va invata la scoala ?!?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(bitzu @ 25 Dec 2007, 13:48) nup, n-o fortez chiar asa...ziceam k dak bag acceleratia in podea in turatii joase....patineaza ambreajul...nu rotile.... ![]() ![]() CRACIUN FERICIT! Un sfat : pune pe cineva sa se uite la rotile din fata cand tu faci asa ... si apoi spune-mi ce ai descoperit ! L.E. : e muult mai bine asa ! felicitari ![]() te rog sa urmezi sfatul meu si sa-mi spui ce ai descoperit ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 25 Dec 2007, 13:13 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
bitzu |
![]()
|
nu, n-o fortez chiar asa...ziceam ca daca bag acceleratia in podea in turatii joase....patineaza ambreajul...nu rotile....
![]() <span class='edit'>25 Dec 2007, 13:15:</span> merci cosmin_2003... ![]() 25 Dec 2007, 13:24: cred ca urmeaza o vizita la service joi... ![]() ![]() This post has been edited by bitzu: 25 Dec 2007, 13:24 |
--------------------
dacia
supernova
campus 2003
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Trage frana de mana , baga treapta 1 si ridica usor ambreiajul fara sa accelerezi .... daca ti se ridica fata masinii inseamna ca n-ai probleme cu ambreiajul
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
bitzu |
![]()
|
am incercat deja faza cu frana de mana. am zis asta la primul 'post'. si prinde ambreiajul. am turat-o pana la 3000 si am lasat ambreiajul...am tras rotile din spate dupa mine blocate (am incercat asta la tara, pe pamant - pe asfalt era prea dur:) )... totusi, cei care au SN sa incerce chestia asta, si sa-mi ziceti rezultatul. cel mai bine se vede intr-a 3-a la 1500rot/min. bagatia acceleratia in podea si sa-mi ziceti daca va patineaza sau nu ambreiajul....merci......sarbatori frumoase in continuare....
|
--------------------
dacia
supernova
campus 2003
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Nu ai facut corect faza cu ambreiajul ...
Incearca pe asfalt cum am zis eu , fara acceleratie ... |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
bitzu |
![]()
|
am incercat si fara sa turez motorul....s-a ridicat fata putin, apoi a 'murit".... ii foarte ciudat ambreiajul asta la SN. am mai avut 6 masini (in 4 ani). asta-i a 7-a.
![]() ![]() |
--------------------
dacia
supernova
campus 2003
|
|
bitzu |
![]()
|
am rezolvat treaba cu ambreiajul...am fost cu ea la mecanic si l-a aerisit.....alta viata.......interesant era ca patina numai cand era cald motorul
![]() |
--------------------
dacia
supernova
campus 2003
|
|
vasile |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 5 October 04 ![]() |
Cum se aeriseste ambreiajul? Intreb pentru ca si mie imi agata un pic la schimbarea vitezelor. Vreau sa fac si aerisirea, poate se schimba ceva.
|
--------------------
dacia
supernova
- IS-05-AAC
|
|
FUHRER |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 15 December 07 ![]() |
Daca e ambreiaj hidraulic, banuiesc ca e destul sa aerisesti sistemul de franare, merg pe ac lichid de frana din cate stiu...
|
--------------------
DACIA
Logan
2014/ Laureate/ 0.9 TCE
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Da, la DSN ambreiajul e hirauluic si foloseste lochidul de frana...
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Urs |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 352 Joined: 31 December 06 From: Siret ![]() |
La posturile 14 si 16 am incercat sa explic cum am aerisit eu ambreiajul dupa schimbarea lichidului de frana... http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=991062
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 tce 2019
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 05:59 |