Ce poti face cu 5000 euro?, idei pentru a mari aceasta suma
![]() ![]() ![]() |
Ce poti face cu 5000 euro?, idei pentru a mari aceasta suma
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Mi-am luat pana acum o tzeapa cu terenuri.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pentru ca ai cumparat scump, probabil acum 6-7 ani. Merita sa cumperi terenuri si imobiliare acum, nu în perioadele de asa-zis boom economic, atunci cand preturile urca artificial.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Aproape dublu.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Agricol ? Eu vorbesc de agricolu' ala veritabil, nu intravilan sau oras, pe care se si produce; acu' cativa ani era ieftin ca braga, acum nu prea, dar mai e mult pana la nivelul celor din ue. Am putin, in doua regiuni ale tarii, si pt. unul (cel mai "defavorizat"
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
marksman |
![]()
|
Daca nu îmi bagam banii in "agricol intravilan" acu' puteam cumpăra la pret decent un apartament c-o camera sau o parcela "fulopjan" intravilan, 350 mp, la vreo 3-4 statii de tramvai de centru.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 20:25 |