DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Amenda, cica doar pana luni

argon
post 11 Oct 2005, 13:39
Post #31

Mesaj semiautomat

Group: Members

QUOTE(Lexy @ 11 Oct 2005, 13:24)
Aha...e bine .Inseamna ca puteam sa merg ci cu 100max si tot banii astia ii plateam. icon_mrgreen.gif
*

Si totusi e blonda radmasa.gif

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
costi
post 11 Oct 2005, 13:41
Post #32

Membru autentic

From: Bucuresti

De nu te-o calca pe tine o Toyata .....
Las ca vezi smile.gif

--------------------
DSN/SLZ
+
Lexy
post 11 Oct 2005, 13:47
Post #33

Just ME

QUOTE(argon @ 11 Oct 2005, 14:39)
Si totusi e blonda radmasa.gif
*

Hai sa-ti explic rationamentul meu de blonda ca vad ca nu te prinzi repede deloc.

Daca aveam 99km/h in zona de 60 ma incadram aici:31 – 40 = 4 pct = 1.240.000 lei
Impartit la juma face 620.000 redus da?Adica cat platesc acum ptr ca n-am platit ieri...capisci..BLONDO???

--------------------
Toyota Corolla 1,6 VVTI / SOL - B-01-LEXY
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
costi
post 11 Oct 2005, 14:00
Post #34

Membru autentic

Ne, ne, ne....

Judecind in situatii similare (ratarea platii a 1/2) treceai in cat superioara de amenda.

Il calci ?

--------------------
DSN/SLZ
+
Lexy
post 11 Oct 2005, 14:08
Post #35

Just ME

Pai cum sa mai ratez acum ca stiu?Ce naibii...

Ce naibii nu rastalmaciti acum ..si oricum colac peste pupaza sunt satena tongue.gif dar umblu undercover icon_mrgreen.gif

Si np acum daca o sa iau amenda sa ma prinda'n pana suta macar platesc 600 da stiu ca am si comis-o nene nu asa partza partza cu 76km..auzi..asta-i viteza sa dai amenda nene la 0:30 dimineata?..luzeri....

PS: IN alta ordine de idei si tu Brutus? smile.gif

This post has been edited by Lexy: 11 Oct 2005, 14:14

--------------------
Toyota Corolla 1,6 VVTI / SOL - B-01-LEXY
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
AIX
post 10 Apr 2006, 15:18
Post #36

quite a regular

Huh, am luat ieri o amenda in Aiud - 65km/h - mi-au zis ca pot sa o platesc la CEC si sa le trimit o copie dupa chitanta prin posta. Aveti idee unde pot sa o platesc in Bucuresti? Am fost la CEC-ul de la Dristor, dar m-au trimis la Adm. financiara de pe Lucretiu Patrascanu, insa cum n-am adresa pe Bucuresti, nu cred ca are rost sa ma duc pana acolo. Vreo idee? Merge oare la CEC-ul de la Udriste?

--------------------
. . .
+
GABY IS BACK !
post 10 Apr 2006, 17:56
Post #37

Membru autentic

From: bucuresti - 4

Nu stiu ce sa zic.
Eu am platit intotdeauna la CEC. Este adevarat ca trebuia sa insist cateodata... sad.gif
Si doar specificau acolo de la cine ( nume, adresa, CNP ), catre cine, si de ce ( conform PV ).
In mod normal, nu are de ce sa conteze unde ai adresa, ci doar unde se duc banii, si de ce.
Sfat: Pastreaza bine copie dupa PV si chitanta, chiar daca le trimiti prin posta...dupa 1-2 ani o sa-mi multumesti smile.gif

This post has been edited by GABY IS BACK !: 10 Apr 2006, 17:57

--------------------
DACIA SOLENZA CLIMA 2003
CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC!
+
AIX
post 11 Apr 2006, 13:29
Post #38

quite a regular

Gata, am platit-o; sect. 5 si provincia pot plati amenzile la CEC-ul de la Udriste. Program - 08:15 - 15:30 L-V.

--------------------
. . .
+
alex_axn
post 11 Apr 2006, 16:32
Post #39

Membru autentic

am luat si eu o amenda azi si problema e in felul urmator: veneam de la romana spre unirii si la rond la universitate, vorbeam la tel si cand am vazut politistu in intersectie am pus telefonul pe scaun si m-am facut ca ploua.. el a mirosit ceva si m-a tras pe dreapta. s-a prezentata si imi zice ca "stiti pt ce v-am oprit?".
eu calm, ca nu stiu, cutare cutare.

el ca vorbeam la tel si astea, la care i-am spus ca nu recunosc, si imi zice ca nici nu purtam centura (asta asa era, si i-am zis ca o recunosc). se duce in spatele masinii si imi scrie procesul verbal, eu asteptand in masina. se intoarce cu p.v-ul si mi-l citeste: vb la tel + nepurtat de centura: 100+50 roni si in 48 de ore 60 de roni (jumatate din minim 70 si 50).
imi spune daca am vreo obiectie si i-am zis ca nu vorbeam la tel, a scris pe pv si mi l-a dat..

acum nu stiu ce sa fac, sa ma duc la candiano si sa depun plangere impotriva pv-ului pt vb la tel? deci el nu m-a vazut clar, ci a banuit si m-a oprit asa, cred ca daca aveam centura ma lasa in pace..
cum oare ar putea ei proba asta? se merge pe cuvantul meu impotriva cuvantului lui?
a mai facut cineva plangere dasta, cum merg lucrurile? cat dureaza pana se judeca? tre sa merg pe la tribunal? daca nu castig, o sa pot plati la fel 60 de roni, sau platesc integral acum . sau daca castig asta cu telul, pe cealalta o platesc integral- 50 de roni?

--------------------
vw passat 2009 - B __ ___
"putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
+
costi
post 11 Apr 2006, 16:42
Post #40

Membru autentic

http://www.amenda.ro

This post has been edited by costi: 11 Apr 2006, 16:44

--------------------
DSN/SLZ
+
nairam
post 11 Apr 2006, 17:44
Post #41

Posesor de bebelus...

Interesant situl asta .... Amenda pas cu pas ..... E de studiat ....

--------------------
Toyota Avensis 2009 Executive - 1.8 129 horses
Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
alex_axn
post 11 Apr 2006, 18:00
Post #42

Membru autentic

e de studiat.. da asa la o scurta trecere in revista am inteles ca cel mai bine e sa platesti inainte amenda si daca castigi iti iei banii inapoi de la taxe si impozite.. altfel (asa am inteles eu) daca nu castigi s-ar putea sa platesti tot.. cu toate ca nu mi se pare corect, si termenul de plata ar trebui sa curga dupa solutionarea cauzei.. insa din alt pct de vedere au si ei dreptate, ca asa ar face toata lumea plangere, si ar plati suma minima dupa 30 de zile, ca fac oricum plangere si dc nu castiga, tot a trecut timpul..

pana la urma cred ca o sa o platesc asa.. cu toate ca nu sunt prea impacat, asa din faptul ca ala nu m-a vazut sigur (cu toate ca eu stiu ca sunt vinovat..) si m-a amendat pt o presupunere de-a lui..

--------------------
vw passat 2009 - B __ ___
"putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
+
Smiley
post 11 Apr 2006, 19:00
Post #43

Membru autentic

QUOTE(AIX @ 10 Apr 2006, 16:18)
Huh, am luat ieri o amenda in Aiud - 65km/h - mi-au zis ca pot sa o platesc la CEC si sa le trimit o copie dupa chitanta prin posta. Aveti idee unde pot sa o platesc in Bucuresti?.....
*

cand mai iei o amenda in afara bucurestiului, opreste in prima localitate mai rasarita si plateste la primaria de acolo.
avantaje:
-iti continui drumul linistit, nu-ti mai sta mintea la 48h si "cum fac sa fac sa platesc la timp"
-treaba merge repede de tot, fara cozi

--------------------
+
AIX
post 12 Apr 2006, 08:37
Post #44

quite a regular

Asta daca nu este cumva duminica, cand este inchis cam peste tot.

--------------------
. . .
+
ursul-alb
post 28 Apr 2006, 12:35
Post #45

Membru autentic

From: Iasi

Sper ca nu aveam un loc mai bun de postat...

Eveniment in premiera! Amenda de radar prin posta luata in judetul Bacau... din 5 aprilie, abia azi mi-am ridicat recomandata...

Si-au tras baietii procese verbale in Word si nu mai sta Garcea sa-si rupa destele... ca fapt divers, localitatea Chiscani, ora 19:28, 76 kmh... evident nici tipenie de om prin zona, dar asta e... (cred ca si imi reamintesc ca i-am vazut tupilati cu radaru...);

Dovada: caseta video/DVD nr.C-12 Trebuie sa recunosc ca imi vine sa rad cand vad asemenea cuceriri ale tehnicii in limbajul unui PV de politie (ei, noutatea...); oricum, si datele sunt toate corecte (inclusiv plicul printat la PC), deci si-au facut si o baza de date cat de cat buna... chiar si justificarea e ferma: art.154 din HG 85/2003 sanctionat de art.226 alin.1 lit.B tot din HG 85/2003 (e drept ca eu pe net nu am gasit nici un alin.1 lit.B la 226, da poate nu am avut eu textul bun tongue.gif )

Am scapat de 300.000 (jumatate din minim 600-800.000) de lei da parca e mai bine decat atunci cand trebuie sa mai stai 15 min pe marginea santului sa isi aduca aminte Garcea alfabetul si sa-i mai suporti si mecla/comentariile de neam prost.

Numai bine!

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 egee - IS XX xxx
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th June 2025 - 12:18
Forum Renault