10.000 Euro pentru Finlanda, Ce parere aveti despre campania GSP
![]() ![]() ![]() |
10.000 Euro pentru Finlanda, Ce parere aveti despre campania GSP
dragos.avramescu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|||
Anto |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 21 February 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2009 Preference
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Eu sper ca Finlanda sa manince bataie! Și asta pentru că echipa asta a României, formată din bețivi, curvari și prăfălai de ultimă speță, NU MERITĂ SĂ SE CALIFICE!!! N-au făcut nimic în sensul ăsta, cehii măcar și-au dat silința!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Si daca cehii dau mai mult?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(b64chr @ 12 Oct 2005, 11:05) Pai daca Cehia nu bate diseara, Romania nu se califica direct la Turneul Final, va trebui sa mai joace un meci de baraj (remember Slovenia? ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Si atunci, stau si ma intreb: Oare de ce ne agitam ca disperatii, daca ajungem numai pana la baraj?
Si, totusi, isi vor dori mai mult victoria? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Inca 4 ore si o sa aflam raspunsurile la cateva din intrebarile de mai sus
![]() Oricum, Hai Finlanda! ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Marty |
![]()
|
E 3-0, mai spera cineva ?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Vedeti daca n-am dat banu'?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
razzu |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 40 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Io zic ca ar mai fi totusi o sansa. Sa zicem ca Cehia a folosit un jucator suspendat, deci ar putea pierde cu 3-0 la masa verde.
![]() Sintem varza ![]() |
--------------------
vw
golf
2001
- b-99-hyu Experienta ne invata ca oamenii nu inavta nimic din experienta
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Gasesc stupida ideea asta, chiar daca evenimentul e deja consumat la ora asta. Finlandezii cu siguranta s-au simtit jigniti, si din cit ii stiu pe nemti, si ei s-ar fi simtit la fel in locul finlandezilor daca s-ar trezi cu oferta de 10.000 € din Romania ca sa nu piarda vreun meci. In locul finlandezilor le-as fi spus romanilor ca ar fi mai bine ca banii aia sa-i investeasca in renovarea vreunei sali de sport, sau sa ajute cu ei amenajarea unui teren de fotbal pentru copii. Sau o fi ajuns Romania la nivelul Arabiei Saudite de are bani sa arunce aiurea? Demenția.
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Pana la urma, am fost in a 3-a grupa valorica la tragerea la sorti, am iesit pe locul 3 in grupa. Deci nici o surpriza. Diferenta a facut-o Armenia, acolo s-a vazut neseriozitatea romanilor, nu ca n-ar fi putut sa bata, dar la 1-0 deja se terminase meciul pentru ei, si atunci ce rost mai avea sa mai joace fotbal in continuare?
Poate cand o sa intelegem ca un meci nu se termina pana nu canta grasana, adica pana nu fluiera arbitrul, atunci o sa ne calificam la mondiale. Remember Danemarca/Norvegia, cu puncte pierdute pe final de meci? |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DAVIDK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() macar am scapat de-o grija... si de motive la vara sa plecam mai repede de la serviciu... catre terase cu televizoare si bere rece... |
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|
Mache |
![]()
|
Deci, am avut dreptate, si-au dorit mai mult victoria! Si cehii au dat mai multe!
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
frontEND |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
bravo cehia !
sunt patriot! chiar nationalist... dar echipa romaniei (NU ROMANIA) nu merita sa se califice! o echipa de vedete de 2 lei: drogati, betivani, curvari... cand ii vezi cum isi lauda eforturile si maiestria, zici ca maradona, figo saui pele sunt copii de mingii la meciurile acestor vedete tricolore. sa ma contrazica cineva daca nu am dreptate! |
--------------------
Volvo
S 40 2.4i
2004 summum
- B 03 ...
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Comentariul despre spaga data finlandezilor nu isi mai are rostul. Continuati discutia pe celalalt topic despre fotbal.
PS. Bravo Cehia! Rusine celor ce s-au gindit la spaga! |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 00:16 |