DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Calcul necesar VA pentru UPS

Ake
post 31 Oct 2005, 16:12
Post #1

Morderator

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Trebuie sa cumpar ceva UPS-uri. Cum preturile variaza foarte mult in functie de puterea acestora, trebuie sa calculez cat de cat exact ce caracteristici (VA) ar trebui sa aiba pentru a nu arunca banii pe fereastra.
In principiu nu ma intereseaza chestii sofisticate cum ar fi managementul sau posibilitatea de a atasa la acesta cabluri de voce/date. Vreau sa ma tina max cinci miute pe fiecare computer, eventual inclusiv cu monitor.
Cum computerele sunt destul de variate (de la Piii cu un HDD pana la Dual AMD cu 7 HDD) ma intereseaza sa iau pentru fiecare strictul necesar, si sa pot calcula relativ exact. Pana acum am folosit niste jafuri turcesti de 1000 (acoperitor) dar care erau f ieftine si nu prea m-a interesat aspectul putere la ele. Dupa vreo doi ani astea au inceput sa dea semne de oboseala si era cat pe ce sa dau foc la birou cu unul din ele, asa ca m-amhotarat sa iau ceva de firma (APC).
Stiu ca era pe undeva pe forum postat un link catre un programel de calcul al puterii (in W) si nu-l mai gasesc. Nu stiu in schimb cam care ar fi relatia intre puterea consumata de un PC si valoarea in VA a unui UPS. Ma poate ajuta cineva?
Mersi

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 31 Oct 2005, 16:15
Post #2

-

Group: Members
From: Romania

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
Ake
post 31 Oct 2005, 16:44
Post #3

Morderator

Group: Moderatori
From: Bucuresti

urmand link-urile date de IRONICK (Multumesc!) am gasit ceva mai pentru profani:
http://www.apcc.com/tools/ups_selector/index.cfm

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 06:09
Forum Renault