human centipide 1 si 2, niste filme de 2 lei
![]() ![]() ![]() |
human centipide 1 si 2, niste filme de 2 lei
adită |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ai stat în soare?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
si pentru asta trebuia topic nou??
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Chiar merita un topic separat?
In alta ordine de idei plecati odata in grup intr-o excursie, o pereche de indragostiti s-au tras de o parte ca na, nu se amesteca cu pulimea. "Noi ne retragem in camera, nu ne deranjati ca ne uitam la un film" -Da? La ce rahat de film va uitati? "Human centipede" -Alta porcarie n-ati gasit? "Ti ciuda ca esti singur si nu te baga fetele in seama?" ![]() A doua zi: "Ba ce porcarie filmul ala. Mi-a facut greata." -... apai cand esti prost si viata-i grea. |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
adita nu are boton de addreply, decat new topic.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
nu am vazut sa mai fie inca un topic!
am incercat sa scot la lumina regia prosta si faptul ca omul asta bolnav pe nume SIX vrea sa filmeze si partea a 3a. asta era tot! am pus mai mult topicul asta ca cei ce vor sa il vada sa nu isi piarda timpul cu el. ![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
adită |
![]()
|
mda...foarte subtil....
am trecut de faza cand ma atacam si raspundeam la o jignire cu alta. |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Oh, imi cer scuze, nu era intentionata ca o jignire pentru tine. Dar le-am spus ca filmul e o porcarie si sa nu isi piarda vremea. N-au ascultat.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
adita, tu ejti personajul din povestea lu kog?
sau la fel ai inteles si topicul despre filme? This post has been edited by b76bgaarh: 7 Jul 2014, 15:12 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
adită |
![]()
|
haideti sa va intreb ceva....fiti sinceri!
l-ati vazut? eu m-am uitat si mi-am spus parerea! de ce dati cu pietre? This post has been edited by adită: 7 Jul 2014, 15:17 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
pe prietenul lui kog? daca e unul din cei care au venit pe transfagarsan la intalnirea dacia, da, daca nu,nu.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
adită |
![]()
|
da,fix pe prietenul lui kog?
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
kog |
![]()
|
Ha ce cum? Am pierdut firul topicului
Aia cu care am fost pe transfagarasan sunt baieti seriosi nu se uita la asa filme ![]() This post has been edited by kog: 7 Jul 2014, 16:11 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
ai deschis magazinul ala?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Închiriază casete video.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
adita, ce zici asta e mai bun ca centipedele?
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
kog |
![]()
|
Am citit eu cartea. Dezgustatoare.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 17:01 |